arkadaşlar yazıcım hp 1660.mütevazı bi dükkandan aldım belkide bütün sorun bundan kaynaklanıyor bilemiyorum.5-10 fazla verip teknosa bimeks vb biryerden alsamıydım diye soruyorum kendime. şimdi olay şöyle gelişti:kartuş numaram 300.renkliyi sadece bir kere kullandım bir doldurmada işi bitti.siyah olanı ise kendimde doldursam kartuş dolum dükkanlarındada doldurtsam yinede silik yazıyor.yani hiçbi verim alamadım.renkli kartuşu da sinirlendim attım zaten.
neyse en son gittiğim kartuş dolum merkezi hp nin artık doluma izin vermediğini bir iki dolumda kartuşu yine atacağımı söyledi ve acı gerçekle yüzleştim(Aman Allahım)
şimdi sorum şu:bu kartuş doldurma işinin varmı bi çözümü yoksa kartuşcu abim doğrumu söylüyor? birde ben bu kartuş işinden iyice sıkıldım lazere geçecem peki bu durumda toner dolumunda bana sorun çıkarmayacak marka model nedir?lütfen tavsiye...
quote:
Orijinalden alıntı: metemetemete
arkadaşlar yazıcım hp 1660.mütevazı bi dükkandan aldım belkide bütün sorun bundan kaynaklanıyor bilemiyorum.5-10 fazla verip teknosa bimeks vb biryerden alsamıydım diye soruyorum kendime. şimdi olay şöyle gelişti:kartuş numaram 300.renkliyi sadece bir kere kullandım bir doldurmada işi bitti.siyah olanı ise kendimde doldursam kartuş dolum dükkanlarındada doldurtsam yinede silik yazıyor.yani hiçbi verim alamadım.renkli kartuşu da sinirlendim attım zaten.
neyse en son gittiğim kartuş dolum merkezi hp nin artık doluma izin vermediğini bir iki dolumda kartuşu yine atacağımı söyledi ve acı gerçekle yüzleştim(Aman Allahım)
şimdi sorum şu:bu kartuş doldurma işinin varmı bi çözümü yoksa kartuşcu abim doğrumu söylüyor? birde ben bu kartuş işinden iyice sıkıldım lazere geçecem peki bu durumda toner dolumunda bana sorun çıkarmayacak marka model nedir?lütfen tavsiye...
kartuşları kendin doldurmalısın kartuş numaralarına göre int arat nasıl dolduracağına dair birsürü video var yazıcının kapağını aç kartuşlar ortaya gelsin yazıcı fişini çek kartuşları doldur yerine tak yazıcı elektrik kesildi diye algılamalı sonra fişi tak yazdırmaya devam ben mürekkepleri bursa bitmeyen kartuştan alıyorum http://www.bitmeyenkartus.com.tr/HP-UYUMLU-Murekkep---100-ml,LA_179-2.html hp kolay dolum setleri falan da var muadil kartuşlar falan sen biraz araştır zannedildiği kadar zor değil dolum aksine eğlenceli ve çok kolay
sağol yanıtın için ama ben kendimde doldursam dolum merkezinede doldurtsam aynı problem.sanırım dikkatli okumadınız.
brother marka lazer tavsiye ettiler arkadaşlar toner dolumunda problem olmuyormuş varmı böyle bişey? netten araştırdığım kadarıyla toneride 45 tl zaten
ucuz ve kaliteli olsun ve sadece baskı almak icin sorunsuz bir yazıcı arıyorsanız canon ip2700 modelini alın.. 60tl fiyatı vardır matbaa gibi kullanırsınız, kartuslarını siz doldurabilirsiniz ve bazı noktalara dikkat ederseniz kartus sorunu yasamazsınız. Foto baskısıda gayet iyidir.
kolay doldurulabilir lazer ler var, bunlara ayrıca bi toner haznesi alıyorsunuz bunların tıpası oluyor tıpayı söküp dolduryorsnunz, 1 doldurma yaklaşık 5 tl ye filan geliyor, site linki vereceğim ama teredütteyim yasak olup olmadığını bilmiyorum :)) ama amaç paylaşım ( benim için:) )