Şimdi Ara

Nedir bu nooblardan çektiğimiz! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: İronic_eyes

quote:

Orjinalden alıntı: OxiD3131

Burdan bir sıkıntımı dile getirmek istiyorum ki biliyorum birçok arkadaşımızda aynı dertten muzdarip. Geçen gün gelmiş kötü söz söylemek istemiyorum(ki bana küfür ettiği halde) konuşma aynen böyle

-sww
    -sw
    -swwwwwwwwwwwww
    -sw versene aq
    -a***** s*********

şeklinde ben buraya yazarken sıkılıyorum. cvp yazmadım buna devamında işte korkakta oldum ne şerefsizliğim kaldı. başka bi konuşma

- lvl ?
    * 51
    - ws ?
    * no işim var
    - noldu tırstınmı
    - +8 cleverla hava mı atyon
    * ya bi git...
    - a***********

hemen ana bacı bişi yazmıyorum ki yazmam ne değiştirecek. ama bu tür beyinsizlerden sıkıldım aramız da da sıkılanlar varsa sıkıntılarını dile getirsinler istiyorum. sizce bu oyunu bu hale getiren nedir ?

saygılar sevgiler

ßurası Dilek Ağacı Değilki :S Sıkıntına ßurada Çözümde ßulunmayacak :S

Böyle arkadaşlarımızda oluyor illaki muhalefet olcaklar konuya olumsuz birşey yazmadan duramıyolar biraz duyarlılık arkadaşlım biraz

• Bu sırf asasların değil priestlerinde derdi. İnsanlar görevini yapan buffera alışık mı değil yoksa 50 defa ++++++++++++++ yazmaktan haz mı duyuyo bilmiyorum ama hangi partye girsem aynı olayla karşılaşıyorum. Raven yapıcaz partyde başkan, ben ve 2 tane mage var. O magelerden biri başlıyo ++++++++++++++++++++++bufffacacacacacac+++++ yazmaya. Diyorum bekle başkan partyi toplasın herkese birden vericem buff ama adam anlamıyo. Sırf susturmak için verdim buffını bu sefer de rebuff yaparken buffını sil dediğim halde silmedi, 2 dk sonra buffı bittiği için ravena yattı sonra da bildiği bütün küfürleri saydırdı.. Gel de deli olma.
  • up up

bir ss koyayım bunlarada ayar olmaya başladım :D dupeciler aslında dolandırıcı desek :D

birde kanka yazıyor nooßlukta son nokta...

• güncel
  • quote:

Orjinalden alıntı: darksaga

quote:

Orjinalden alıntı: OxiD3131

yoksa sendemi küfredenlerdensin

sadece bi beyin fırtınası yapayım sohbet ortamı oluşsun demiştim başlamadan bitti sağolasın

ya bu arada şu swswswwwwswsw şeklinde sw isteyen tiplere bende uyuz oluyorum aldırış bile etmiyorum.

bi de "s.a sw verir misin" diyen tipler var onları seviyorum sw lerini eksik etmiyorum

yani "sw lütfen", hatta "sw pls" lafına bile razıyım ama "wswswwwsw" gibi bişey pmde görünce küfredesim geliyor ama cevap vermiyorum.

NOT:bak konun kaynamasın diye yazdım bunları kıymetini bil[8D]

abi k. bakma ama "s.a sw verirmisin" flnda biraz uzun kaçıyo. en iyisi ortasında "sw lütfen" veya "sw pls" de anlaşalım. rogueler sw lerini, mageler,priestler,warriorlarda "ty" lerini eksik etmesin

• kimse resmi görmedi heralde
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.