Şimdi Ara

Nedir bu nooblardan çektiğimiz!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Burdan bir sıkıntımı dile getirmek istiyorum ki biliyorum birçok arkadaşımızda aynı dertten muzdarip. Geçen gün gelmiş kötü söz söylemek istemiyorum(ki bana küfür ettiği halde) konuşma aynen böyle

-sww
    -sw
    -swwwwwwwwwwwww
    -sw versene lan
    -a***** s*********

şeklinde ben buraya yazarken sıkılıyorum. cvp yazmadım buna devamında işte korkakta oldum ne şerefsizliğim kaldı. başka bi konuşma

- lvl ?
    * 51
    - ws ?
    * no işim var
    - noldu tırstınmı
    - +8 cleverla hava mı atyon
    * ya bi git...
    - a***********

hemen ana bacı bişi yazmıyorum ki yazmam ne değiştirecek. ama bu tür beyinsizlerden sıkıldım aramız da da sıkılanlar varsa sıkıntılarını dile getirsinler istiyorum. sizce bu oyunu bu hale getiren nedir ?

saygılar sevgiler

uyarı için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxiD3131 -- 27 Aralık 2007; 17:41:23 >

• quote:

Orjinalden alıntı: OxiD3131

Burdan bir sıkıntımı dile getirmek istiyorum ki biliyorum birçok arkadaşımızda aynı dertten muzdarip. Geçen gün gelmiş kötü söz söylemek istemiyorum(ki bana küfür ettiği halde) konuşma aynen böyle

-sww
    -sw
    -swwwwwwwwwwwww
    -sw versene aq
    -a***** s*********

şeklinde ben buraya yazarken sıkılıyorum. cvp yazmadım buna devamında işte korkakta oldum ne şerefsizliğim kaldı. başka bi konuşma

- lvl ?
    * 51
    - ws ?
    * no işim var
    - noldu tırstınmı
    * ya bi git...
    - a***********

hemen ana bacı bişi yazmıyorum ki yazmam ne değiştirecek. ama bu tür beyinsizlerden sıkıldım aramız da da sıkılanlar varsa sıkıntılarını dile getirsinler istiyorum. sizce bu oyunu bu hale getiren nedir ?

saygılar sevgiler

ßurası Dilek Ağacı Değilki :S Sıkıntına ßurada Çözümde ßulunmayacak :S

• quote:

Orijinalden alıntı: İronic_eyes

quote:

Burdan bir sıkıntımı dile getirmek istiyorum ki biliyorum birçok arkadaşımızda aynı dertten muzdarip. Geçen gün gelmiş kötü söz söylemek istemiyorum(ki bana küfür ettiği halde) konuşma aynen böyle

-sww
    -sw
    -swwwwwwwwwwwww
    -sw versene aq
    -a***** s*********

- lvl ?
    * 51
    - ws ?
    * no işim var
    - noldu tırstınmı
    * ya bi git...
    - a***********

saygılar sevgiler

ßurası Dilek Ağacı Değilki :S Sıkıntına ßurada Çözümde ßulunmayacak :S
    yoksa sendemi küfredenlerdensin

sadece bi beyin fırtınası yapayım sohbet ortamı oluşsun demiştim başlamadan bitti sağolasın

• quote:

Orijinalden alıntı: OxiD3131

sadece bi beyin fırtınası yapayım sohbet ortamı oluşsun demiştim başlamadan bitti sağolasın

Alıntıları Göster
    bencede öle adamlar 70 lwl gel ws ws ws deyipduruyo
    @İronicEyes :Adam ne güzel yazmış sen yenisin gealiba

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

ya bu arada şu swswswwwwswsw şeklinde sw isteyen tiplere bende uyuz oluyorum aldırış bile etmiyorum.

bi de "s.a sw verir misin" diyen tipler var onları seviyorum sw lerini eksik etmiyorum

yani "sw lütfen", hatta "sw pls" lafına bile razıyım ama "wswswwwsw" gibi bişey pmde görünce küfredesim geliyor ama cevap vermiyorum.

NOT:bak konun kaynamasın diye yazdım bunları kıymetini bil[8D]

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineered Rock

quote:

ya bu arada şu swswswwwwswsw şeklinde sw isteyen tiplere bende uyuz oluyorum aldırış bile etmiyorum.

bi de "s.a sw verir misin" diyen tipler var onları seviyorum sw lerini eksik etmiyorum

yani "sw lütfen", hatta "sw pls" lafına bile razıyım ama "wswswwwsw" gibi bişey pmde görünce küfredesim geliyor ama cevap vermiyorum.

Alıntıları Göster
    cen koçum bizde geçtik o yollardan.... doluu öyle orası ........

• quote:

Orijinalden alıntı: Dominate

cen koçum bizde geçtik o yollardan.... doluu öyle orası ........

Alıntıları Göster
    bende cok kufur edıodum böle swswswsw isteyenlere ama hakketen mage acın veya bi warıorla oynayın gorosunuz bende artık öle sswswswswssw yazmaya basladım o kadrda yargılamayın sw cok bi eksıklık dier charlar ıcın ceklmez oluo oyun swsiz ama kufur edenlere ban tabe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: errorman_cem

bende cok kufur edıodum böle swswswsw isteyenlere ama hakketen mage acın veya bi warıorla oynayın gorosunuz bende artık öle sswswswswssw yazmaya basladım o kadrda yargılamayın sw cok bi eksıklık dier charlar ıcın ceklmez oluo oyun swsiz ama kufur edenlere ban tabe

Alıntıları Göster
    hele bazı wariorlar war und<<<ac<<<<str<<<sw kopyalıorlar lan ASASA bile öle yazıorlar.AmA GERCEKTEN adam gibi isteyince asaslardan 100k istiyorlar gelde anama söv dior sw verrimisin deyipte si@,100k plz diyenlere bende sövüorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Engineered Rock

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: darksaga

quote:

aynen bende öyleyim bana emir verirgibi sw isteyene ben sw vermem
    ben bazen sırf iyilik olsun die town da durur öle gelen geçen warirora mageye prieste dakikalarca sw dağıtırım.bundanda zevk alırım.ama emredilmesinden hoşlanmam insanca istesinler yeter.
    hatta bi kere öyle czde ew partisinde adam öle yaptıda (adını vermek istemiyorum şimdi rezil olmasın).koydum tawrımı çıktım partiden
    biz asaslar kimsenin sw kölesi değiliz çok isteyen varsa sw ,alsın sc ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Doglos

quote:

Orjinalden alıntı: darksaga

quote:

aynen bende öyleyim bana emir verirgibi sw isteyene ben sw vermem
    ben bazen sırf iyilik olsun die town da durur öle gelen geçen warirora mageye prieste dakikalarca sw dağıtırım.bundanda zevk alırım.ama emredilmesinden hoşlanmam insanca istesinler yeter.
    hatta bi kere öyle czde ew partisinde adam öle yaptıda (adını vermek istemiyorum şimdi rezil olmasın).koydum tawrımı çıktım partiden
    biz asaslar kimsenin sw kölesi değiliz çok isteyen varsa sw ,alsın sc ...

Alıntıları Göster
    mesele sw deqilki veriyoruz isteyen olunca ama orda adama dalıyorum sw istiyor vermeyince basıyo küfürü :D güleyim mi ağlıyayımmı bilemiyorum

• quote:

mesele sw deqilki veriyoruz isteyen olunca ama orda adama dalıyorum sw istiyor vermeyince basıyo küfürü :D güleyim mi ağlıyayımmı bilemiyorum

Alıntıları Göster
    lütfen örnek gösterdiğin küfürleri editle ki

ceza yeme

küfür resmi koymak , küfür etmek , kısaltma küfür kullanmak ban sebebidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackpearlxigenonnn

lütfen örnek gösterdiğin küfürleri editle ki

ceza yeme

küfür resmi koymak , küfür etmek , kısaltma küfür kullanmak ban sebebidir.

Alıntıları Göster
    http://img177.imageshack.us/img177/8066/2007122719475di8.jpg

şu resime bakın lütfen...

bu yazışmaların öncesinde bana dupe teklif etti "hayır" dedim cevap böyle oldu bakalım yarın nolcak

not : resim bugün çekilmiştir...

• quote:

http://img177.imageshack.us/img177/8066/2007122719475di8.jpg

şu resime bakın lütfen...

bu yazışmaların öncesinde bana dupe teklif etti "hayır" dedim cevap böyle oldu bakalım yarın nolcak

not : resim bugün çekilmiştir...

Alıntıları Göster
    adam bana o gun sw yazdi..takmadim bende..lufersona gittim.adam swswsw yazmaya devam ediyor.biliyom -35 lvl oldugunuda.dedimki : luferson a gel sana hem sw hemde 10m para verim.adam tamam dedi..ardindan adam: aga ben teleporttan lufersona basiyom basiyom ısınlanamiom.bu alet bozuk mudur nedir..sen gelsene moradona..ben : hiç sorma yaws bozulmus bu tp luferson da esir kaldim.gelemiyorum moradon'a..adam bb dedi gitti ama ben gülmekten kendimden gectim bu arada

• quote:

Orijinalden alıntı: zathura93

adam bana o gun sw yazdi..takmadim bende..lufersona gittim.adam swswsw yazmaya devam ediyor.biliyom -35 lvl oldugunuda.dedimki : luferson a gel sana hem sw hemde 10m para verim.adam tamam dedi..ardindan adam: aga ben teleporttan lufersona basiyom basiyom ısınlanamiom.bu alet bozuk mudur nedir..sen gelsene moradona..ben : hiç sorma yaws bozulmus bu tp luferson da esir kaldim.gelemiyorum moradon'a..adam bb dedi gitti ama ben gülmekten kendimden gectim bu arada

Alıntıları Göster
    valla benim öyle swwwwwwww swswsw swswsw sw ver lannnnn diyenler için hazır cevabım var " Rogue Açsaydın" diom aşşalanıo çekip gidio susuyo ama adam gibi sw isteyene lafım yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren1s

valla benim öyle swwwwwwww swswsw swswsw sw ver lannnnn diyenler için hazır cevabım var " Rogue Açsaydın" diom aşşalanıo çekip gidio susuyo ama adam gibi sw isteyene lafım yok

Alıntıları Göster
    Keşke Sundiresde Sw kagıdı satılsada Kurtulsak Bi Kagıt 10k Ve 10 Dk Gidiyo Ne güzel Olur ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Eren1s

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: V-For_Vandetta

Alıntıları Göster
    ben warriorum mesela bir apos party sinde sw plz diyorum veren yok tekrar sw vermiyorlar ama sıkılıyor insan e mecburen swswsw dicek görmesi için ..

• quote:

Orijinalden alıntı: MeRtC@N.!

ben warriorum mesela bir apos party sinde sw plz diyorum veren yok tekrar sw vermiyorlar ama sıkılıyor insan e mecburen swswsw dicek görmesi için ..

Alıntıları Göster
    ben cozdum olayı basıorum sc ye ne assasları kanser ediyorum nede kendim ortalıkta assas bulmaya calısıyorum size gelenlere deyin kıy paraya bas sc yi die
  • quote:

Orijinalden alıntı: olcay77

ben cozdum olayı basıorum sc ye ne assasları kanser ediyorum nede kendim ortalıkta assas bulmaya calısıyorum size gelenlere deyin kıy paraya bas sc yi die

Alıntıları Göster
    ya bunlar hep bana mı denk geliyo bunları şikayet edemiyomuyuz banlanma gibi bişi yokmu

ben maneste oynuyorum...bugün ganesa kesip para kascam gittim biri var...adını da veriyim bu ezikliği kimin yaptını bilin! "debakam" isminde meymenet yok.neyse...sonuçta glypdont türü tek vuruşta iniyo ks diye bişi yok gittim ezik orda oturuyo direk pm attı "ks yapma" diye :S herneyse çıkan ganesayı kesiyorum... pm den başladı küfüre. pm kapattım. busefer normal chatten yazmaya başladı. hiç bakmıyorum bile . en sonun da dayanamadım " küfür etme " yazdım. sanamı sorcam cart curt. direk adres istedim. gebze diyo bana. ben bi ezik için gebzeye gidemem valla. "gebzede x büfesi var gel oraya sor beni" diyor sen orda olmucaksan neden geliyim ? ya bi git diyorum hala ana bacı muhabbeti yapıyor. yukarda Allah var. bi oyun yüzünden bukadar küfür eden biri kul hakkına girer. kim bilir benim gibi kaç kişiye bu ezikliği yaptı. en sonunda çıktım oyundan lanet ettim.

tekrar soruyorum bunları banlatamıyomuyuz ozaman daha temiz bi knight oynarız en azından!

böyle eziklere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxiD3131 -- 29 Aralık 2007; 19:53:16 >

• quote:

ya bunlar hep bana mı denk geliyo bunları şikayet edemiyomuyuz banlanma gibi bişi yokmu

ben maneste oynuyorum...bugün ganesa kesip para kascam gittim biri var...adını da veriyim bu ezikliği kimin yaptını bilin! "debakam" isminde meymenet yok.neyse...sonuçta glypdont türü tek vuruşta iniyo ks diye bişi yok gittim ezik orda oturuyo direk pm attı "ks yapma" diye :S herneyse çıkan ganesayı kesiyorum... pm den başladı küfüre. pm kapattım. busefer normal chatten yazmaya başladı. hiç bakmıyorum bile . en sonun da dayanamadım " küfür etme " yazdım. sanamı sorcam cart curt. direk adres istedim. gebze diyo bana. ben bi ezik için gebzeye gidemem valla. "gebzede x büfesi var gel oraya sor beni" diyor sen orda olmucaksan neden geliyim ? ya bi git diyorum hala ana bacı muhabbeti yapıyor. yukarda Allah var. bi oyun yüzünden bukadar küfür eden biri kul hakkına girer. kim bilir benim gibi kaç kişiye bu ezikliği yaptı. en sonunda çıktım oyundan lanet ettim.

tekrar soruyorum bunları banlatamıyomuyuz ozaman daha temiz bi knight oynarız en azından!

böyle eziklere

Alıntıları Göster
    Şahsen ben sw yi adam gibi isteyen birine kesinlikle veririm. Ama bazen oluyor adam slm vermeden gelmiş sw dio. Cvp yazmıyorum sonra pm gelio tekrar işte çok beğenmişsin kendini bi sw versen ölcenmi filan diye. Direk cevabı yapıştırıorum o zmn. insan bi slm verir rica eder sw ister. Emir verir gibi sw yazarsan benden bişi alamazsın diye. Heralde rencide olurlar diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.