Şimdi Ara

Nedir Bu Poloların Piyasası (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: emrcnd

26 bine 2005 model Dop dolu Laguna 2 alabiliyorsun

Orta paketin de bile

Soğutmalı torpido , 6 hava yastığı , fabrika çıkışlı arka park sensörü, yağmur sensörü , çift taraflı dijital klima , 4 tane 12v giriş , ayak ve kapı aydınlatmaları yok yok 26 bin param olsa 1 sn düşünmem yine Laguna 2 alırım

Full paketinde arka perdeler , konuşan yol bilgisayarı , xenon far diye liste uzuyor

Arada marka farkı var ama volkswagen ve renault arada çok fark var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cestova

quote:

Orta paketin de bile

Soğutmalı torpido , 6 hava yastığı , fabrika çıkışlı arka park sensörü, yağmur sensörü , çift taraflı dijital klima , 4 tane 12v giriş , ayak ve kapı aydınlatmaları yok yok 26 bin param olsa 1 sn düşünmem yine Laguna 2 alırım

Full paketinde arka perdeler , konuşan yol bilgisayarı , xenon far diye liste uzuyor

BMW den bahsetmiyoruz altı üstü orta düzeyde bir marka

Laguna 2 Her koşulda her şartta 2 hava yastıklı poloyu böcek gibi ezer

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 11 Haziran 2017; 3:56:9 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cestova

quote:

Orta paketin de bile

BMW den bahsetmiyoruz altı üstü orta düzeyde bir marka

Laguna 2 Her koşulda her şartta 2 hava yastıklı poloyu böcek gibi ezer

Laguna poloyu ezer tamam ezemezde ezer diyelim ki polo highline modelini baya bi zor ezer polonun emsali laguna mı değil polonun emsali cliodur lagunanın emsali passattır araç kıyaslar iken segmentine göre kıyaslayın ve şunuda söyleyim 26 000 liraya laguna megane 2 gibi arabalar bulunur evet ama neden insanlar bunu düşünmüyor renault markasının arabaları sorunlu güvensiz kalitesiz dayanıksız elektrik aksamı çabuk bozuluyor daha saymama gerek yok bence bu ilandaki arabalar 20 sene daha dayanır ama laguna dayanabilir mi 2008 model lagunadan daha diri duruyor bence bu arabalar

• Stakk S kullanıcısına yanıt
    Punto ve aveo sağlamlıkta buna tecavüz eder bırak buna tüm Polo serisini sıraya dizerler paranla bile esp alamıyordun poloya 2 hava yastığı vardı Coguunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoctorEconomy -- 11 Haziran 2017; 4:48:57 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yine açılmış okudukça güldüğümün topiği

Şimdi ben bu arkadaşların döviz bürosuna gidip, "oha lan daha 2 sene önce dolar şu kadardı vs." deyip çemkirdiklerini falan düşünüyorum.

Ya da markete pazara gidip fiyatları görünce dert yanıp almaktan vazgeçiyorlardır da...

Piyasa canlar. 2013te aldığım polonun fiyatı nereden baksanız 7-8 bin tl bindirdi. Babamın hayrına gidip de 2013te aldığım fiyata veremem kimseye. Sınır kapısından içeri girince fiyatı vergilerle 2 katından da pahalıya gelen otomobillerin satıldığı ülkede yaşıyorsunuz.

Ürün sahiplerine b.k atmanız gerçekten komik. Sıfırına fiyat bindikçe 2. el de bundan paralel olarak etkileniyor. Mal sahibi ne yapsın!

Almayın kardeşim. Almayın da daralsın piyasası. Malum yerlerimizin keyfine çok düştüğümüzden oluyor bunlar

• Gece ay bir arkadaşım bu aracın 2001 modelini 19 bin liraya aldı.

Araçta debriyaj sıkıntılı idi ve bunun yanında yaptırmaya gidince bakalım arızalarda çıktı ortalama 1000 lira masraf etti.

Bence bu para bile değmez.

• Alma kardeşim git fiesta i20 corsa ibiza al nedr bu ülkenin vw sevdası ya

• Tok kapı sesi desem o da kalmamıştır ki 17 yaşında arabada. Geçen kasım ayında 2010 model kız gibi dizel pejo 206 mi 22 bine sattım ordan görün işte kazığın boyutunu. Allah cc hepimizi ıslah etsin

• Onurusl kullanıcısına yanıt
    İlk defa VW fanına cevap vermek zorunda kaldım, gerçekten kanım dondu okurken.

Koskoca Renault firmasını cliodan symbolden ibaret sanmayın.
    Diğer markalar hiç arıza çıkarmıyor mu ?

Segmente göre kıyaslama yapın demişsiniz ama fiyat kısmına da bakmak lazım.
    Safrane/Laguna/Scenic bu araçların hepsini biliyorum.

Hatta şu anda Scenic kullanıyorum, hiçbir arızası dökülmesi yok. İlandaki araçlardan da daha diri.
    20 Yaşında neredeyse, bi 20 sene daha gider.

Bundan önce de Taunus kullanıyordum 1992 Model GTS 26 yaşında araba alayından diri duruyordu.
    Zaten ilana koyduğum gibi satıldı hava kapıldı temizi.

Tek sağlam araba VW değil yani. Marka fanatikliği yapmaya gerek yok. Ford, Reno, VW babamın markası değil.
    Bana en az parayla en çok konforu ve sorunsuzluğu sağlayan araç lazım.
    Ve o Golf polo değil.
    Izgaradaki VW arması prestij simgesi olarak görülüyorsa, sorunu başka yerlerde aramak lazım.

Royce Royce mübarek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MIKROP DOGAN -- 11 Haziran 2017; 9:47:12 >

• Geçen kasım ayında 2012 Polo 1.2 tdi bluemotion 27000 km sadece ön tampon boyalı aracımızı 42 000 tl ye sattım. Demek ki şimdi satsam 50 000 e gidecekmiş.

• Bir akrabam 2012 1.2 tdi bluemotion 95000 de arabaya 29000 TL verdi. Bunlar nasıl fiyatlar

(Muayenesi yeni yapılmış, ekspere göre değişen boyalı parçası olmayan temiz araba. İnanmayıp farklı eksperlere götürmüştü hatta.)

• Parası yetmeyen punto aveo falan alsın ne diyelim adamlar bu fiyatı yazmış bişey diyemeyiz herkesin bütçesine göre araba var
  • Polo 100de olsa 200de alanı var hacı.Piyasa var.piyasa.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Uzumaki Naruto-

Polo 100de olsa 200de alanı var hacı.Piyasa var.piyasa.

Ya insanlardaki zihniyet şu adam 2005 model corsayı 250000 e alacağıma 2000-2001 model polaya 27 28 000 lira veririm en azından markalı arabaya binmiş olurum diyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomoregume

2 sene önce arkadaşım 2000 model poloyu 20 bine satmıştı.

3 sene önce ben 13'e alıp 14'e vermiştim. 2000 modeldi. Satmaz olaymışım.
     Nedir Bu Poloların Piyasası

• quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

quote:

Orijinalden alıntı: nomoregume

2 sene önce arkadaşım 2000 model poloyu 20 bine satmıştı.

3 sene önce ben 13'e alıp 14'e vermiştim. 2000 modeldi. Satmaz olaymışım.
     Nedir Bu Poloların Piyasası

Trendline herhalde eğer trendline ise comfortline ile arasında 4000 lira fark oynar

• Cestova C kullanıcısına yanıt
    Trendline hocam da, yine de o zamanlar 16-17'ye Comfort alınabiliyordu diye hatırlıyorum. Benim 18'e aldığım S40'lar bile 23-24'den alıcı buluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Trendline hocam da, yine de o zamanlar 16-17'ye Comfort alınabiliyordu diye hatırlıyorum. Benim 18'e aldığım S40'lar bile 23-24'den alıcı buluyor.

3 sene içinde piyasa çok değişti dediğin gibi 18e comfortline alınıyordu yine alınıyor aslında ama araba hasar kayıtlı oluyor komple boyalı oluyor km 250000 üzeri oluyor kısacası 18e aldığın zaman artı 10000 lira daha para yer bence o araba ne olur yine 28e gelir
  • Cestova C kullanıcısına yanıt
    Marka farkı mı var? Bu mübarek Ramazan'ın en ilginç fanboy yorumuydu sanırım. O 2000 model polyoya Almanya'da köpek bağlasan durmaz hocam, hatta dile gelir abiciğim sen gel beni kıytırık ama yeni model arabaya bağla falan der.

Allah kimseyi fanboy yapmasın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sıfırı sürekli artıyor, insanlar da bunu kullanıyor, alan düşünsün
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.