Şimdi Ara

Nedir Bu Poloların Piyasası (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
4.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aaguler

Marka farkı mı var? Bu mübarek Ramazan'ın en ilginç fanboy yorumuydu sanırım. O 2000 model polyoya Almanya'da köpek bağlasan durmaz hocam, hatta dile gelir abiciğim sen gel beni kıytırık ama yeni model arabaya bağla falan der.

Allah kimseyi fanboy yapmasın

Ee herhalde volkswagen ile renault fiat markasını bir tutamazsın ki öyle düşünülürse renault clionun hiç bir yerde değeri yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cestova C kullanıcısına yanıt
    Ve ile renault kesinlikle bir değil benim gözümde. Bir tarafta ülkeme delikli kuruş yatırım yapmayan, burada sattığı minibüslerin koltuklarını bile Fas, Mısır gibi ülkelerde üreten vosvos, diğer tarafta dolaylı ve direk olarak 60 binden fazla kişiye iş sağlayıp, ihracat yaparak girdi sağlayan renault. Vosvos la Renault'u bir tutanın aklına yanarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ve ile renault kesinlikle bir değil benim gözümde. Bir tarafta ülkeme delikli kuruş yatırım yapmayan, burada sattığı minibüslerin koltuklarını bile Fas, Mısır gibi ülkelerde üreten vosvos, diğer tarafta dolaylı ve direk olarak 60 binden fazla kişiye iş sağlayıp, ihracat yaparak girdi sağlayan renault. Vosvos la Renault'u bir tutanın aklına yanarım

Bana göre vw öndedir size göre nasıldır bilemem

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Eee hocam vw'ye puta tapar gibi tapmaya devam edilirse korkarim ki sonu mercedesi bile sollamak olacak.

Nasıl bir markaysa hala galarisine gittiğinde 3 ay 5 ay sıra veriyorlar ki onu bile karaborsaya çevirmiş aç gözlüler var bide. Müstahak.

sözlerin artık abartıyı geçmiş. salla babam salla. kimsenin vw'yi putlaştırdığı falan yok. 3-5 ay sıra falan da yok. sıra karaborsasını senden duydum ilk. kaleyi boş gördün sallıyorsun.
    ben gittim, aldım. eğer ki özel sipariş isteseydim 3 ay bekleme süresi vardı. özel sipariş çoğu marka kabul etmez, elimizde ne varsa onu alacaksın der, 2-3 donanım seviyesi ve ellerinde artık hangi renklerden varsa seçersin. vw istediğin gibi istediğin donanımdan seçim yapmana izin veriyor, hatta istersen highline donanımlı comfortline bile sipariş edebilirsin. bmw kadar olmasa da kumaş ta seçebiliyorsun.

• tek kelimeyle saçmalık
    "ağğbi fosfagen bu ikinci eli sağlam" ın geldiği son nokta
  • quote:

Orijinalden alıntı: 22tupac

tek kelimeyle saçmalık

Sağlam marka tabi ya bi kere düşünün 2017 polo ile 2017 corsa yada clio arasında neden 10000 lira fiyat farkı var bunun cevabını verin bana anti vwciler audi ciler

• Stakk S kullanıcısına yanıt
    Sizin gibi pahalı iyidir mantığıyla hareket edenleri yolmak için var o fiyat farkı, doğuş işi biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stakk

quote:

tek kelimeyle saçmalık

Sağlam marka tabi ya bi kere düşünün 2017 polo ile 2017 corsa yada clio arasında neden 10000 lira fiyat farkı var bunun cevabını verin bana anti vwciler audi ciler

hmm yani pahalı olduğu için sağlam

bir de yorum yazan herkesi anti bilmemneci diye etiketlemekten vazgeçin arkadaşım
    hiçbiri babamızın malı değil
    17 yıllık arabaya üstelik sıradan basit bir b sınıfı arabaya 30.000 lira fiyat biçiliyor
    ve sen "sağlam olduğu için" diyorsun
    sonra da gelip rakiplerinden 10.000 lira pahalı olmasını sağlamlığına yoruyorsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maligezgin -- 12 Haziran 2017; 14:16:26 >

• Dostum sanırım dünyanın en büyük otomobil skandalına sebep olan bu vosvos sattığı arabalara muska falan koyuyor. Çünkü bu tüm fanboyluğunda ötesinde, almış fabrikalara beşer tane cinci yazdırıp duruyor muskaları. Akla başka birşey gelmiyor. Yeminle hissedarı bu kadar savunmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne adamlar var yahu şu fiyatı savunacak kadar acınacak duruma gelmiş.
    Lagunanın içinden geçer lafını bile etti sanırım
    Tipo var bende getirin bunların içinden geçeyim.
  • vw muritleri gelmis yine.

• Volkswagen audi seat skoda düşmanı ne kadar çokmuş forumda :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Stakk

quote:

tek kelimeyle saçmalık

hmm yani pahalı olduğu için sağlam

bir de yorum yazan herkesi anti bilmemneci diye etiketlemekten vazgeçin arkadaşım
    hiçbiri babamızın malı değil
    17 yıllık arabaya üstelik sıradan basit bir b sınıfı arabaya 30.000 lira fiyat biçiliyor
    ve sen "sağlam olduğu için" diyorsun
    sonra da gelip rakiplerinden 10.000 lira pahalı olmasını sağlamlığına yoruyorsun

Pahalı şey her zaman kalitelidir ucuz etin yahnisi yavan olur :)

• quote:

Dostum sanırım dünyanın en büyük otomobil skandalına sebep olan bu vosvos sattığı arabalara muska falan koyuyor. Çünkü bu tüm fanboyluğunda ötesinde, almış fabrikalara beşer tane cinci yazdırıp duruyor muskaları. Akla başka birşey gelmiyor. Yeminle hissedarı bu kadar savunmaz

hayır ben de anlamaya çalışıyorum
    acaba bi iyeri mi atlıyorum filan diye
    ama yok gerçekten mantıklı bir açıklaması yok
    aracın motoruna şanzımanına ne bileyim teknik hiçbir şeyine bakmadan sadece pahalı olduğu için sağlam kaliteli demek... ve buna karşı çıkanları anti bilmemneci vosvos düşmanı ilan etmek...

• Bu millete müstehak, beter olsun, daha da pahalansın da kimse almasın. :)

• Kıçı kırık VW'i abartmada ülkem insanından daha iyisi bulunamaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: cakgalkarlos

Bu millete müstehak, beter olsun, daha da pahalansın da kimse almasın. :)

Aynen pahalansın pahalanırda zaten 2. eli değer kaybetmiyor ; )

• bizim arkadaşta vardı 99 model 2 yıl önce 15 e satmıştı şimdi kafasını dağlara taşlara vuruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 12 Haziran 2017; 20:45:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bloodletting.

bizim arkadaşta vardı 99 model 2 yıl önce 15 e satmıştı şimdi kafasını dağlara taşlara vuruyor

Onlar sorunlu eski kasa

• İspanyol yapımı diye biliyorum

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.