Şimdi Ara

nedir bu popmunda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yeminle 1 gram bilgim yok biri özetlesin bişe desin anlamadım ben burdan bişey

• aynen ben de ntv deki fail'i görmeye geldim buraya. bende oynamak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munasipbirdil -- 9 Eylül 2011; 12:00:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

yeminle 1 gram bilgim yok biri özetlesin bişe desin anlamadım ben burdan bişey

Popmundo web tabanlı bir oyun. Program filan indirmeye gerek yok. Genellikle müzik kariyeri yapmaya yönelik.

Oyuna girince herhangi bir şehirden karakter alıyorsun. Bu karakteri geliştiriyorsun. konser verebiliyorsun karakterle, diğer karakterlerle iletişime geçebiliyorsun.

falan filan işte (:

• Popmundo candır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: THOTx

quote:

Orijinalden alıntı: kıpçak+kk

yeminle 1 gram bilgim yok biri özetlesin bişe desin anlamadım ben burdan bişey

Popmundo web tabanlı bir oyun. Program filan indirmeye gerek yok. Genellikle müzik kariyeri yapmaya yönelik.

Oyuna girince herhangi bir şehirden karakter alıyorsun. Bu karakteri geliştiriyorsun. konser verebiliyorsun karakterle, diğer karakterlerle iletişime geçebiliyorsun.

falan filan işte (:

Alıntıları Göster
    Müzikle uğraşanlar için sanırım az cok..

• bana saçma geldi nasıl bukadar yankı yarattıysa artık..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu nedir?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EDIT: Forum Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 9 Eylül 2011; 23:37:24 >
  • EDIT: Forum Hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0nur! -- 9 Eylül 2011; 23:37:43 >
  • Gerçek hayatın simülasyonu gibi bir şey arkadaşlar, isteyen müzik kariyeri yapıyor, isteyen suçlu oluyor, isteyen doktor oluyor, polis oluyor vs. Girerseniz oyunu az çok anlarsınız :) Evlenip çoluğa çocuğa bile karışabilirsiniz. Tabi bunun için VIP olmak gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0nur!

Gerçek hayatın simülasyonu gibi bir şey arkadaşlar, isteyen müzik kariyeri yapıyor, isteyen suçlu oluyor, isteyen doktor oluyor, polis oluyor vs. Girerseniz oyunu az çok anlarsınız :) Evlenip çoluğa çocuğa bile karışabilirsiniz. Tabi bunun için VIP olmak gerekiyor.

anladım dostum eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.