Şimdi Ara

Nedir Bu PSN'den Çektiğim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bana aslında 3 ila 15 gun arası bloklanıyor denildi. 3 gün sonra denedim olmadı. bende 15 gün karısmadım. Zaten tatil, sınav ve iş girdi işin içine bakamadım :) Yaptıgın deneme sayısına göre süre uzuyormuş. Sony türkiye böyle dedi bana.

Bu arada her kredi kartını eklemede ufacık bir miktar çekip ekliyorlar. Aslında çekmiyorlarda provizyon alıyolar. Ancak orayı başarılı geçse bile satın al dediğinde sorun var diyor. Sorunun ne olduğunu söylemiyor. Bari blokladık de değil mi? sony TR yi arıyorsun onlar zaten hiç bir şeyine bakamıyor. Evet bloklanmış, şu kadar gün bloklanmış gibi hic bir bilgi veremiyorlar. Sadece cok deneme yaptıgınızdan bloklanmıştır vs. vs. diyorlar. Kolay gelsin, ben çok sinirlenmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert_rain -- 1 Ocak 2014; 11:30:14 >
  • desert_rain D kullanıcısına yanıt
    Neden islemi yapamadiginizi bilmiyorum ama dedigim gibi adresle alakali degil durumunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Neden islemi yapamadiginizi bilmiyorum ama dedigim gibi adresle alakali degil durumunuz

offff vallaha kafayı yiyecem yaaaa... kesin üç gün sonrada olmayacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

Bana aslında 3 ila 15 gun arası bloklanıyor denildi. 3 gün sonra denedim olmadı. bende 15 gün karısmadım. Zaten tatil, sınav ve iş girdi işin içine bakamadım :) Yaptıgın deneme sayısına göre süre uzuyormuş. Sony türkiye böyle dedi bana.

Bu arada her kredi kartını eklemede ufacık bir miktar çekip ekliyorlar. Aslında çekmiyorlarda provizyon alıyolar. Ancak orayı başarılı geçse bile satın al dediğinde sorun var diyor. Sorunun ne olduğunu söylemiyor. Bari blokladık de değil mi? sony TR yi arıyorsun onlar zaten hiç bir şeyine bakamıyor. Evet bloklanmış, şu kadar gün bloklanmış gibi hic bir bilgi veremiyorlar. Sadece cok deneme yaptıgınızdan bloklanmıştır vs. vs. diyorlar. Kolay gelsin, ben çok sinirlenmiştim.

normal kredi kartıyla denesem olur mu ki acaba???

• hakan-aydogdu H kullanıcısına yanıt
    Hocam bende ilk sanal ile denedim olmayınca normal denedim, yine olmadı. Şu an normal kayıtlı çünkü sonra sanal kartı hiç denemedim. En iyisi 3 gün hiç deneme yapmadan beklemek zaten o 3 gün geçti glaiba artık. Haber verirsin başarılı olunca. Bir oyun alacaz, kız istiyoruz sanki arkadaş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desert_rain -- 3 Ocak 2014; 11:30:45 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

Hocam bende ilk sanal ile denedim olmayınca normal denedim, yine olmadı. Şu an normal kayıtlı çünkü sonra sanal kartı hiç denemedim. En iyisi 3 gün hiç deneme yapmadan beklemek zaten o 3 gün geçti glaiba artık. Haber verirsin başarılı olunca. Bir oyun alacaz, kız istiyoruz sanki arkadaş.

aynen yaaa bildiğin işkence sanki,neyse yarın deneyecem saolun yardımlarınız için deneyince haber veririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ya abi olmuyor ya kafayı yiyecem yine aynı hata,bi kere deneme olsun appstoredan bişey aldım ama yine psnden alışveriş yapamıyorum.çok afedersiniz ama Allah ne biliyorsa yapsın hepsini.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.