Şimdi Ara

Nedir Bu PSN'den Çektiğim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar psn den bf4 premium packini almak istiyorum ama alamıyorum. iki kartlada denedim,paybyme ve ininal.ikisinde de olmuyor hep hata veriyor.ne yapacağım lütfen yardım edin? ayrıca kartların aktivasyonlarını da yaptım.

• bende de aynisi oldu, aradigimda yanlis bilgilerle cok fazla deneme yaptiginizdan bloklanmistir dediler. Adres tamamen ekstre adresiyle ayni olmak zorunda. Bende her seyi duzgun girip 15 gun hic deneme yapmadan bekledim. Arada deneme yapinca yine uzatiyormus. 15 gun sonunda denedigimde alabildim PSN plus uyeligimi, simdi sorunsuz alabiliyorum. Boyle de geri zekali bir sistemleri var guvenlikli yapacaz diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: desert_rain

bende de aynisi oldu, aradigimda yanlis bilgilerle cok fazla deneme yaptiginizdan bloklanmistir dediler. Adres tamamen ekstre adresiyle ayni olmak zorunda. Bende her seyi duzgun girip 15 gun hic deneme yapmadan bekledim. Arada deneme yapinca yine uzatiyormus. 15 gun sonunda denedigimde alabildim PSN plus uyeligimi, simdi sorunsuz alabiliyorum. Boyle de geri zekali bir sistemleri var guvenlikli yapacaz diye.
    abi 15 günde çokmuş yaaa,sinir oldum dene dene olmuyor hele bide sony'i aradım bu kartlar geçmiyor dedi kalpten gidiyordum vallla...neyse saolasın abi bekleyez artık......
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakan-aydogdu

abi 15 günde çokmuş yaaa,sinir oldum dene dene olmuyor hele bide sony'i aradım bu kartlar geçmiyor dedi kalpten gidiyordum vallla...neyse saolasın abi bekleyez artık......

15 gün değil 48 veya 72 saat'di sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reDsbLacKSK

quote:

15 gün değil 48 veya 72 saat'di sanırım.

Alıntıları Göster
    abi bide on kuruş yemiş olarak gözüküyor ama 36 kuruş gidiyor... bu nası bi saçmalık yaaaaa

• desert_rain D kullanıcısına yanıt
    Birebir ayni olmak zorunda degil benim adres kisminda sadece ilcenin adi yaziyor baskada bisey yazmiyor mesela
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

Birebir ayni olmak zorunda degil benim adres kisminda sadece ilcenin adi yaziyor baskada bisey yazmiyor mesela

abi o zaman sorun ne yaaaa anlamadım gitti.....iki kartta da aynı hata
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

abi o zaman sorun ne yaaaa anlamadım gitti.....iki kartta da aynı hata

Alıntıları Göster
    ben daha dün 2 tane oyun aldım. 2 sini de farklı kartlardan cektım. hata vermedi. ama ben satın alma işini internetten strore.playstation dan yapıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: danger_snake

ben daha dün 2 tane oyun aldım. 2 sini de farklı kartlardan cektım. hata vermedi. ama ben satın alma işini internetten strore.playstation dan yapıyorum.

abi oradan da az denemedim ki ben... hiçbir yerde olmuyor hep aynı hata : para cüzdana eklenemedi.
  • hakan-aydogdu H kullanıcısına yanıt
    valla arkadaşın dediği gibi fazla denemeden engellenmiş olabilir. ben fek fazla satın almam psn den. o yüzden hep aldıgımda ilk denemde kabul ediyor. hiç olmadı illa alıcam beklemicem diyosan yeni psn hesabı açıp onun üzerinden alabilirsin. sonra kendı psn ile giriş yapar oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: danger_snake

valla arkadaşın dediği gibi fazla denemeden engellenmiş olabilir. ben fek fazla satın almam psn den. o yüzden hep aldıgımda ilk denemde kabul ediyor. hiç olmadı illa alıcam beklemicem diyosan yeni psn hesabı açıp onun üzerinden alabilirsin. sonra kendı psn ile giriş yapar oynarsın.

zaten bi arkadaşın hesabında bide kendi hesabımda denedim.
  • hakan-aydogdu H kullanıcısına yanıt
    engellenmiştir bi süre bekle. sony e ticket at olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reDsbLacKSK -- 31 Aralık 2013; 18:48:29 >
  • 72 saat bekledikten sonra alabilirsin bu süre içinde alışveriş yapmamaya çalış, eğer 60 saat sonra yapmaya kalkarsan 72 saat daha eklenir üstüne

Çok saçma bir sistem.

Bu arada cüzdana para aktarmayın hiç, herşeyinizi alacağınız şeyleri sepete attıktan sonra öde yapın öyle ödeyin, bazen 120 tlye oyun almak istiyoruz 100+20 tl atmamız gerekiyor cüzdana ve üst üste ekleme yapmaya çalışınca bloke oluyor o yüzden sepete atıp öyle ödeyin
  • quote:

ya işte paybyme de adresini düzenleyebiliyorsun. oraya araba1 yazdım psnye de araba1 yazdım sonuç yine aynı bide psnde isim soyisim kısmına PaybyMe yazdım sonuç yine aynı.
  • Ayni skntiyi bende yasamisdim ps4 plus almak icin ogrendimki tek ve gecerli olmasi icin kredi karti ekstrenizdeki adresle birebir olmali yoksa olmuyor malesef
  • Amazon.com dan dijital kod alıyorum sorunsuz US psn hesabımda kullanıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shadow Fox

Amazon.com dan dijital kod alıyorum sorunsuz US psn hesabımda kullanıyorum...

iyi fikir ha :D ama benim tr hesap işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakan-aydogdu -- 31 Aralık 2013; 18:57:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NedenAllahım

72 saat bekledikten sonra alabilirsin bu süre içinde alışveriş yapmamaya çalış, eğer 60 saat sonra yapmaya kalkarsan 72 saat daha eklenir üstüne

Çok saçma bir sistem.

Bu arada cüzdana para aktarmayın hiç, herşeyinizi alacağınız şeyleri sepete attıktan sonra öde yapın öyle ödeyin, bazen 120 tlye oyun almak istiyoruz 100+20 tl atmamız gerekiyor cüzdana ve üst üste ekleme yapmaya çalışınca bloke oluyor o yüzden sepete atıp öyle ödeyin

abi onuda denedim işte hep deneye deneye 10 lira gitmiş paradan tamam 72 saat bekliyeceğim saol yardımın için

• quote:

ticket dediğin mailse kaç tane mail attığımı bi bilsen ama hiçbirine bir cevap yok malesef.
  • quote:

quote:

ticket dediğin mailse kaç tane mail attığımı bi bilsen ama hiçbirine bir cevap yok malesef.
    abi bide şöyle bişey var, bugün olmadıysa 3 gün sonra neden olsun? yaklaşık bir haftadır falan denemiyordum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.