Şimdi Ara

Nedir bu PTT'nin durumu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
6.917
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sonuç alabildin mi peki?
  • asmodeus80 A kullanıcısına yanıt
    Yurt dışından satın aldığım RH027915081TR kargo takip numaralı ürünümün gümrükte PTT çalışanlarının yavaşlığı sonucunda beklemekteyim lütfen bir an önce teslim edilsin

Ben bunu yazdım

Gelen cevap ise

İlgi elektronik postanız incelenmiş olup sorgulama sistemleri üzerinde yapılan araştırma sonucunda RH027915081TR barkod numaralı gönderinizin Ülkemize gelişine dair herhangi bir kayda rastlanılmamıştır.

Söz konusu gönderinin servislerimizce teslim alınmasını müteakip, gümrük idaresince aksine hükmedilmedikçe en kısa zamanda tarafınıza teslimi sağlanacaktır.

Bilgilerinize sunarız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda benim paketin biri geldi, diğeri tekrar yollandı. PTT ile gelen dün güncelleme aldı sonunda ve bu sabah getirildi....
  • Avrupadan 1 hafta gelen kargolarım 2 ayda gelmeye başladı Türkiye'ye. 2 ayda bırak aracı yaya olarak getirilse yine gelirdi. Bence PTT kargo ürünler geldiği zaman geliş kayıtlarını yapmıyorlar. Bu şekilde bahane de olmuş oluyor kargonuz daha gelmedi ne yapalım diye.
  • 26 Aralık'ta Aliexpress'ten verdiğim sipariş dün geldi. 23 Aralık'ta Gearbest'ten verdiğim sipariş henüz gelmedi. Teslim aldığımı sorguladığımda Ptt'ye ait herhangi bir giriş görünmüyor, hala gümrükte görünüyor. Ptt kargo durumu girişi yapmıyor sanırım bu aralar.
  • PTT de Sorun Yok Diyenleri Anlayamıyorum. Ortada Bir Sorun Var, Ama Siz Görmezden Gelmeye Çalışıyorsunuz

Ürün 2-3 Haftaya Türkiye'ye Geliyor, Çok Kısa Zamanda Şubeye Geliyor. Ondan Sonra Bekle Allah Bekle.
    Adamlar Getirmiyor. Burada da Saçma Sapan Savunmalar Yapılıyor. Kardeşim Sorun Var Sorun !
  • Benim de İngiltere'den Royal Maille gelmesi gereken toplam 4-5 adet kargom bazıları 1 ayı diğerleri de 20 günü geçtiği halde ortalıkta yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.