Şimdi Ara

Nedir bu sigara merağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarla oturuyoruz bir tane çocuk yaklaştı 9-10 yaşlarında abi fazladan cugaran varmı diye sordu sigaram olmasına rağmen yok dedim gönderdim biz o yaşta sigara nedir bilmezdik nedir bu merak?

• Cuara diyen çocuğumu sorguluyon?
  • Özenti.Zamanla yanlizlaşan dünyada sigarayi insan arkadaş dost yerine koyma mantiği.Sikintilar olabilir.Sigara içmiyorum içmeyide düşünmüyorum.Hem para ver hem zehirlen hem doğayi ve çevredekileri zehirleme olarak düşünüyorum.
  • Yaş 23. Bu kötü alışkanlığı edinmedim çok şükür..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JusticeLeague

Yaş 23. Bu kötü alışkanlığı edinmedim çok şükür..
    sigara içen insanların neslini tüketmek için özel bir ilaç geliştiriyorum hepiniz gebereceksiniz
  • Alt tarafı bir sigara istedik hem vermedi hem de gelmiş konu açmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Alt tarafı bir sigara istedik hem vermedi hem de gelmiş konu açmış.

10 yaşındaysan buradan uzaklaş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.E.O.N.A.R.D.O.

quote:

Orijinalden alıntı: RealPlayer09

Alt tarafı bir sigara istedik hem vermedi hem de gelmiş konu açmış.

10 yaşındaysan buradan uzaklaş.

Alıntıları Göster
    Çevreden özenmenin sonuçları, tv'de reklamı serbest olsa hepsi içer.

• sigara kadar Nalet birşey yok. Birde yeni nesil kızlar sigara içen erkekleri çekici buluyorlar.
  • Sukurler olsun birakali 100 den fazla gun devirdik.Hayatimda verdigim dogru kararlardan birisi oldugunu dusunuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: etkisizeleman.00

Sukurler olsun birakali 100 den fazla gun devirdik.Hayatimda verdigim dogru kararlardan birisi oldugunu dusunuyorum.
    Bu özentilik olayını yaşayan biri olarak söylüyorum, uyku uyutmaz, ulan başlasam mı, başlamasam mı, millet içiyor bir şey olmuyor vs konuşuyordum kendi kendime. Bir ara kendime engel olamadım, dershanede içen arkadaşlardan alıyordum içiyordum tek tek ama şükür başlamadım. Ama gerçekten ilgimi çekiyor bu sigara. Herkeste olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

sigara içen insanların neslini tüketmek için özel bir ilaç geliştiriyorum hepiniz gebereceksiniz

en gereksiz şeyi yapıyorsun kardeşim
  • Benim anlamadığım gençler soruyorum millete arkadaş diyorum niye içiyon arkadaş ortamından dolayı diyor. Arkadaş benimde arkadaşlarım içiyor ben niye içmiyorum diyorum işte kardeş ortamın bizim gibi değildir biz şurada büyüdük burada büyüdük diyorlar. Ne ilginç bahaneler be daha kendimize yani nefsimize söz geçiremiyorsak bizden ne olur gençler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

sigara kadar Nalet birşey yok. Birde yeni nesil kızlar sigara içen erkekleri çekici buluyorlar.

Yani erkeğin sigarasına aşık oluyorlar
     Nedir bu sigara merağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ya herro ya merro

Benim anlamadığım gençler soruyorum millete arkadaş diyorum niye içiyon arkadaş ortamından dolayı diyor. Arkadaş benimde arkadaşlarım içiyor ben niye içmiyorum diyorum işte kardeş ortamın bizim gibi değildir biz şurada büyüdük burada büyüdük diyorlar. Ne ilginç bahaneler be daha kendimize yani nefsimize söz geçiremiyorsak bizden ne olur gençler?
    Bana sorarsan sigara zevk işidir. Bir kola içmek neyse bir sigarada odur. Ama hiç içmemek en mantıklısı tabiki.
  • Yaşla ne alakası var birader bana gore 30 yasında içende maldir 10 yasında içende .aslında asıl mal sizlersiniz neden mi . çünkü kendinden büyük birisinin yaptığını taklit etmek isteyen ufaklar .yol gösteren sizseniz.icmiyeceksiniz yoksa gozumde o çocuktan daha malsindir nokta
  • Cok mantiksiz birşey

Bir suru para ver ve;

-zehirlen
    -leş gibi kok
    -dişlerine zarar versin
    -yakinindakilere zarar ver
    -yanında ve kafanda yük olsun
    -her yerde iceme
    -sırf icecem diye ortamdan uzaklaş iç geri gel

Belki daha da vardır aklıma gelenler bunlar baya mantiksiz yanı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

Cok mantiksiz birşey

Bir suru para ver ve;

-zehirlen
    -leş gibi kok
    -dişlerine zarar versin
    -her yerde iceme

Herşey çok mantıklıya anasını satayım bi sigara kaldı.Bol bol içiyorum hem erkenden gebermek için hemde içindeki nikotin için.
  • Lisedeyken, arkadaşlarımın %95'i sigara içerdi, ben yanlarında takılırdım ama 1 kere içmedim özenmedım. O arkadaşların bazısıyla görusuyoruz hala onlar içer ben içmem. Hiç neden ıcmıyorsun da demedıler kendını ezık de hıssetmedım.

Sigara nedir ya , gidin spora yemınle o tür şeylerden uzaklaşırsınız. Ben 17 yaşımdan berı spor yapıyorum, sporu hayatımın bır parçası yemek su gibi dusunerek yapıyorum. Kas yapıp hava atmam ıcın degıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: I Will Burn You

quote:

Orijinalden alıntı: SıradanÇinkoKarbonPil

Cok mantiksiz birşey

Bir suru para ver ve;

-zehirlen
    -leş gibi kok
    -dişlerine zarar versin
    -her yerde iceme

Herşey çok mantıklıya anasını satayım bi sigara kaldı.Bol bol içiyorum hem erkenden gebermek için hemde içindeki nikotin için.

Sanırım sinirde yapıyo :D

Ben sigara dışındaki herşey mantıklı demedim sigara mantiksiz dedim.İcebilirsin tabiki

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.