Şimdi Ara

Sigara Kokusunu Nasıl Giderebilirim (Corolla içerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen haftalarda konu açmıştım, Corolla arıyordum. Sonra tavsiyelerinizle sıfır Auris'e yöneldim ancak bayide bir takım sorunlar çıktı bu nedenle vazgeçip exchange toyota'dan 2011 Corolla Comfort Extra D4D MMT aldım. 30.000 kilometrede ve şu an memnunum. Ancak sigara kokusu var ne yazık ki. Bugün eczaneden Selin Koku Giderici Sprey aldım, sigara kokusu gibi tüm kokuları silip süpürüyormuş. Aracın tavanını ve koltuklarını tamamen bu spreyle yıkadım tabir-i caizse. Bu yöntem işe yarar mı, şayet yaramazsa nasıl bir yol izlemeliyim. Detaylı temizlik en sona bırakacağım kendi yapabileceğim bir şeyler varsa önceliğimdir.

• detaylı temizlik oyle kasıntı birşey degil. zira son deneyimimden sonra da ben detaylı temizliği gayet kendim yapabileceğimi gördüm. Aracın kumas aksamlarını hafiften kosla ile siler ve içini iyice havalandırırsan hiçbirşey kalmaz dostum
  • Kosla iyi seçim olur.
  • benim aklıma OZONLATTIRMA geldi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkebay

Geçen haftalarda konu açmıştım, Corolla arıyordum. Sonra tavsiyelerinizle sıfır Auris'e yöneldim ancak bayide bir takım sorunlar çıktı bu nedenle vazgeçip exchange toyota'dan 2011 Corolla Comfort Extra D4D MMT aldım. 30.000 kilometrede ve şu an memnunum. Ancak sigara kokusu var ne yazık ki. Bugün eczaneden Selin Koku Giderici Sprey aldım, sigara kokusu gibi tüm kokuları silip süpürüyormuş. Aracın tavanını ve koltuklarını tamamen bu spreyle yıkadım tabir-i caizse. Bu yöntem işe yarar mı, şayet yaramazsa nasıl bir yol izlemeliyim. Detaylı temizlik en sona bırakacağım kendi yapabileceğim bir şeyler varsa önceliğimdir.

benim eski aracımda da aynı sorun vardı ve koku giderici bir jelle silmiştim 3M markaydı..http://www.kokugidericiler.com/ diye bir adreste var.. birde ön konsolu epey iyi sildim, bir kaç uygulamadan sonra koku kalmadı..

• İlk bir ay bu ürünü
    http://otoyoto.com/urunler/meguiars_koku_giderici_473_ml_852316/6457/

Daha sonrada bu ürünü tavsiye ederim
    http://www.otogold.com/?urun-142-California-Car-Scents-Monterey-Vanilla.html

Bu arada aracınız hayırlı olsun, Allah kazasız belasız binmek nasip etsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi airtech -- 4 Nisan 2013; 0:39:08 >

• Bi kaba kuru kahve koyun aracı kullanmadığınız zaman ağzı açık bekletin sigara dahil diğer tüm kokuları büyük ölçüde alır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ARABAMIN İÇİNDE BENZİN KOKUYOR
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tavanı kokutan arındırayım derken sarkıtmayın hocam fazla ıslanmamasına ve haşin davranmamaya özen gösterin.
  • Önerilerinize çok teşekkür ederim, kokuyu tamamen yok etmeyi başardım. Tavan ve koltukları Kolonya ve Sonax spreyler ile baştan aşağıya yıkadım. Şu an koku tamamen yok oldu diyebilirim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.