Şimdi Ara

Nedir Bu Sosyalden Çektiğim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam öncelikle Fizik için konuşayım ygs adına 2 kitap çözdüm sadece ama ygsnin ana konularına optiktir elektriktir basınçtır genelde seçme sorulardan veya önceki yıllarda bu konulardan zor sordukları için bunların yorum sorularına çok çalıştım. Lys fizik için klasik soru bankalarından alıp konu çalışıp soru tarıyorum.

Biyoloji adına palme olmazsa olmaz zaten bilirsiniz çok da abartmak istemem ama eş değer bir kaynak da olabilir ben yanına paraf soru kütüphanesi aldım.

Kimyada da keza palme çözdüm ygs lys. Bir de yanında fen bilimleri çözdüm ygs adına. Lys için de yayın denizinden ilerliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numberjack -- 6 Şubat 2018; 22:47:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • numberjack kullanıcısına yanıt
    Çook sağolun hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • drpetrıchor44 D kullanıcısına yanıt
    Ne demek, başarılar hocam!

• ben coğrafyada limit ve palme arasındayım. limitin çözümleri var internette bir yotubue kanalında
  • ne alacağını bilmiyorum ama ne almayacağını söyleyebilirim fdd aldım çok pişmanım (coğrafya) verdiğim paraya yanarım
  • numberjack kullanıcısına yanıt
    hocam teşekkür ederim yorumun ve tavsiyelerin için, türkçede konu çalışmasını nerden hangi kaynaktan yaptın konu çalışması derken dilbilgisini yani :D hiç bir yerden anlamadım konuyu lanet olası birşey

lys mat için 4 kaynakdan aynı andamı çözüyorsun hocam benmi yanlış anladım :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: iRevinantz

hocam teşekkür ederim yorumun ve tavsiyelerin için, türkçede konu çalışmasını nerden hangi kaynaktan yaptın konu çalışması derken dilbilgisini yani :D hiç bir yerden anlamadım konuyu lanet olası birşey

lys mat için 4 kaynakdan aynı andamı çözüyorsun hocam benmi yanlış anladım :D

Hocam aslında birkaç kaynak daha eklenebilir ama karekök ve fen bilimleri bitti sayılır veri sayma falan kaldı diğerlerini de tekrar amaçlı çözüyorum

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.