Şimdi Ara

Nedir Bu Sosyalden Çektiğim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dostlar hepinize merhabalar. Şu sınav döneminde en çok canımı sıkan şey sosyal bilmeyişim. Çalışacağım, nasıl çalışılır onu da bilmiyorum. Genel olarak doğru sayılarım şu şekilde oluyor

Türkçe 36 üstü 37 38 genel olarak
    Matematik 38 40
    Fen 18 20
    Abi lanet olası Sosyal 10 doğru yapabiliyorum.

Ayt kısmı matematik bitti ama fen kısmında eksikler var mat 39 40 yapıyorum ama fen 34 35 civarı.

Şu sosyal eksiğini bir kapatsam çok çok iyi olacak. Tecrübeli arkadaşlara sesleniyorum nasıl bir yol izlemeliyim sosyalde? Hangi kanalları takip etmeliyim, hangi kaynakları çözmeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim dostlar hepinize başarılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi denemeleri çözdünüz hocam?, çoğu şeyi bitirmissin zaten al bir kitap oku-çöz derim ama tecrübeli değilim

• Biezard jer kullanıcısına yanıt
    Elime geçen her türlü denemeyi çözdüm diyebilirim hocam. Yazın karekök ve fen bilimlerinin ygs denemelerini çözmüştüm. Dönemin belirsizliği ile de bölüm denemeleri çözmeye başladım ama her hafta rutin çözüyorum deneme bir hafta tyt bir hafta ayt olmak kaydıyla(fen bilimleri, uğurun denemeleri, fdd denemeleri... farklılık olsun diye abidik gubidik yayınlar da çözdüm ama bazıları gerçekten çok kaliteliydi)

• Hocam bence sen bize tavsiye ver diğerleri nasıl bu kadar iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Waror

Hocam bence sen bize tavsiye ver diğerleri nasıl bu kadar iyi

Çok iyi değil hocam tabi ama dediğim gibi denemeler baya geliştiriyor insanı sonuçta konuyu kavratmak için değil konuyu bilip bilmediğini sınamak için seçilmiş sorular onlar biraz da temel vardı boş geçirmemiştim 10 11i o şekilde yani

• türkçe mat sosyal için taktik verirmisin hocam
  • iRevinantz kullanıcısına yanıt
    Sosyal benden sorulur Öncelikle soruyu okuyorsun öncüllere şıklara şöyle bir bakıyorsun içine bir tutam da yorum ekliyorsun ve işaretliyorsun. Şaka bir yana tabi sosyali geçtim

Ama mat ve türkçe için bol soru derim. Türkçede iki kaynak paralel ilerledim ben çok faydasını gördüm Bilfen ve Birey kullandım biraz zora yakın bir kaynak Bilfen fakat soru sayısı falan bol olması çok iyi. İki kaynak birlikte gitmenin avantajı şu birinin kavratnak amacıyla sorduğu soruyu diğeri değiştirip başka bir soru kalıbıyla soruyor.

Ygs mat için açıkçası tek kitap bitirdim fazlasına gerek duymadım deneme çözüyorum. Lys mat için karekök apotemi fen bilimleri yıldız ve endemik çözüyorum.

Türkçe ve Matematikte önemli olan zor, düşündürücü ve bol soru görmek bence. Soruları çözemesen de irdelemek çok şey kazandırıyor hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numberjack -- 6 Şubat 2018; 18:52:8 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam sosyali arttırsanız Türkiye 1. oluyorsunuz tebrik ederim. Cemre Efe 151 netle olmustu soru sayısına oranladığınızda sizin ki çıkıyor umarım gerçektir. Şimdiden tebrikler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam felsefe ve dinden fire veriyorsanız alın bi felsefe kitabı konu çalışın. Tarih için Sacide Hocayı, coğrafya için Yavuz Hocayı izleyin.
    Coğrafya iç kuvvet dış kuvvet nem yağış basınç
    Tarih 18.ve 19.yy Osmanlı Tarihi ve İnkılap tarihi fire verdiğiniz yerler buradan mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kingboy14

Hocam sosyali arttırsanız Türkiye 1. oluyorsunuz tebrik ederim. Cemre Efe 151 netle olmustu soru sayısına oranladığınızda sizin ki çıkıyor umarım gerçektir. Şimdiden tebrikler.

Umarım böyle bir şeyi başarırız hocam forumdan çıksa bir daha güzel olur tabii ki fakat bu kadar kolay olacağını sanmıyorum. Çevremde benden iyiler de var. Ygs ile bu sınavı bir tutmamak lazım. Sağol iyi dileklerin için :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

Hocam felsefe ve dinden fire veriyorsanız alın bi felsefe kitabı konu çalışın. Tarih için Sacide Hocayı, coğrafya için Yavuz Hocayı izleyin.
    Tarih 18.ve 19.yy Osmanlı Tarihi ve İnkılap tarihi fire verdiğiniz yerler buradan mı acaba ?

Hocam inceleyeceğim önerileri teşekkür ederim. Önerebileceğin bir konu anlatım kitabı var mı felsefede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: numberjack

quote:

Orijinalden alıntı: A.S.İ

Hocam felsefe ve dinden fire veriyorsanız alın bi felsefe kitabı konu çalışın. Tarih için Sacide Hocayı, coğrafya için Yavuz Hocayı izleyin.

Hocam inceleyeceğim önerileri teşekkür ederim. Önerebileceğin bir konu anlatım kitabı var mı felsefede?

Ben dersanenin verdiği kitabı kullanıyorum. Adam akıllı bi kitap bulursanız siz beni bilgilendirin

• OBP kaç ve Hedef ne ?

• Hocam bir arkadaş delta kültür konu özetliyi önerdi ama inceleyeceğim bir iki güne

• quote:

Orijinalden alıntı: numberjack

Hocam bir arkadaş delta kültür konu özetliyi önerdi ama inceleyeceğim bir iki güne

Delta ygs coğrafya elimde bulunuyor ama çok haz etmedim
  • II.Leopold kullanıcısına yanıt
    Hocam

9 95

10 96

11 96

12 şimdilik 98.9 Hedefimi sıralama olarak koydum 1k istiyorum olursa umarım hepimizin istediğimizden daha iyi olsun

• Coğrafya için palmeyi önermişti. Ben palmeyi bir arkadaşta gördüm güzeldi gayet coğrafya için sanırım palme alacağım. Osmanlı tarihi sıkıntı hocam onu yeni görüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi numberjack -- 6 Şubat 2018; 22:33:3 >
  • hocam öncelikle tebrik ediyorum netleriniz gayet iyi sosyal için ise apotemi kitap çıkardı kesinlikle bakmanızı öneririm
  • numberjack kullanıcısına yanıt
    Hocam fen için tavsiyelernnz neler
    Bide sosyalden yavuz tuna+palme coğrafya konu anlatm güzel hedefiniz yüksek limit cğrafya zormş ama kaliteli tarih için özet kitabındn okuyup fdd sb yrum ağırlıklı onu öneririm felsfe içinde herhang bi knu anlatım+sb baya iyi yaptırr son ay din bakarsnız
    Tabletten yazıyorm yazım hataları için sorry

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • numberjack kullanıcısına yanıt
    Palme de elimde o daha güzel. Osmanlı tarihinde ilk anayasal belge nedir , padişah yetkilerini kısıtlayan ilk belge nedir gibi soruları iyi bilmeniz lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.