Şimdi Ara

Nedir bu TR ye düşmanlık.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
600
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela bu bowu niye yapmışlar. Altına niye "fu<k" yazmışlar belkide kendileri öyledir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delici -- 3 Şubat 2006 10:18:38 >

• GÜZEL RESİM AMA.
  • quote:

Orijinalden alıntı: @ADMİRAL@

GÜZEL RESİM AMA.
    quote:

Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@

GÜZEL RESİM AMA.

harbıden guzel bıde turk yerıne baska bı sey olsaydı cok gulecektım
  • quote:

GÜZEL RESİM AMA.
    vay .... bilmem ama bunu nasıl yapıyolar bizimcomputerde bole seyler yaparsa cıkarıp dagıtalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Kith_Kananoth

vay .... bilmem ama bunu nasıl yapıyolar bizimcomputerde bole seyler yaparsa cıkarıp dagıtalım

Alıntıları Göster
    beyler bunun cevabı çok basit adamlar bizim türkleri biliyor dupe yapan party halinde genelde ks yapan yok tradeden eşya çalan bunların hepsinde sanki bizzim parmağımız yok ama yinede bunu yapanlara

• yaw bırak kendilerinin iyi olduklarını sanıyolar ve kendi yaptıkları pislikleri bi
    ypmışız gibi gösteriyolar habiseki kendileri bizden beceriksiz ve o resimde
    bizim attack 1 gösteriyor neden çünkü o..... gmler bizim bütün oyuncuları tek
    tek banlıyolar bence onları yaptığı iş bu o bow bize ait değil onlara ait bi icat
    ve hepsine

• quote:

Orijinalden alıntı: Kith_Kananoth

Alıntıları Göster
    Görmedim ben onu yaw ama çok i.... bunlarhepsi aynı pmden küfürler felan amabiz oyunun kıralı ssayılırız türklerolmasa bu oyun kalkınmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: aâmet

Görmedim ben onu yaw ama çok i.... bunlarhepsi aynı pmden küfürler felan amabiz oyunun kıralı ssayılırız türklerolmasa bu oyun kalkınmaz

Alıntıları Göster
    yya burasıda bann dolmuş ya bırakın onların öyle yapmasıyla biz ölemi oluyoruz ama şimdi sizde kabul edin harrpy partydeyim 4 ten fazla ks ci yani ordada çok küfürleşmeler oluyo yani kendize şöyle bir uzuktan bakmadan hemen banlamayın sizdelr yapıyorsunuz bakın bir gün 24 saat gelin 1 dakiaka delikanlı olun 23 saat 59 dakika ne yaparsanız yapın ks yapıyorsunuz bu sizde biliyorsunuz adamların yaptığı doğru biraz düşünün bee bıktım ya türkler nie hiöç düşün mü neden hemen hakaret olarak görüyoruz adam orda bizde fikirlerini yansıtmış ve bende haklıda ks yapanlarnız var aranıza olmazmı ohhhhhoooo kaç kişi vardır hemende nese yazdıklarımı hemen banlamayın okuyun biraz düşünün ondan sonra karar verin banlarsanızda saygılarımı sunarım biraz zuun oldu ama

• quote:

Orijinalden alıntı: troy

yya burasıda bann dolmuş ya bırakın onların öyle yapmasıyla biz ölemi oluyoruz ama şimdi sizde kabul edin harrpy partydeyim 4 ten fazla ks ci yani ordada çok küfürleşmeler oluyo yani kendize şöyle bir uzuktan bakmadan hemen banlamayın sizdelr yapıyorsunuz bakın bir gün 24 saat gelin 1 dakiaka delikanlı olun 23 saat 59 dakika ne yaparsanız yapın ks yapıyorsunuz bu sizde biliyorsunuz adamların yaptığı doğru biraz düşünün bee bıktım ya türkler nie hiöç düşün mü neden hemen hakaret olarak görüyoruz adam orda bizde fikirlerini yansıtmış ve bende haklıda ks yapanlarnız var aranıza olmazmı ohhhhhoooo kaç kişi vardır hemende nese yazdıklarımı hemen banlamayın okuyun biraz düşünün ondan sonra karar verin banlarsanızda saygılarımı sunarım biraz zuun oldu ama

Alıntıları Göster
    bi çoğununda öle olduu açık değilmi

• quote:

Orijinalden alıntı: aâmet

Alıntıları Göster
    Geçen bir olay geldi başıma.Olympia 1'de dün bu saatlerde (kohack acık)apos party baskanıyım.Adamın biri geldi.Yer vardı ama dc olan adamımı beklıyordum.Adam geldi geçen konusma:

xxxx:Hi.Party pls.I'm lvl 54.
    ben:Hi.NO sorry.My party is full.
    xxxx:**** n00b.I'm 54.Now ınvıte me.
    ben:No lıer.I'm lvl 48 and u n00b.You are 45.
    xxxx:How u know ı'm 45?
    ben:You are lıer.Now **** off!
    xxxx:n00b ınvıte me.I have dual +6 mırages.(adamın elınde 2 tane mırage var.)
    ben:(hackden adamın ıtemlara baktım)No u are very bıg lıer.Ur mırages are +2!
    xxxx:I'm ****ıng your **** now.If u want save your ****** ınvıte me.(ben burdan sonra cok sınırlendım ve kendımı tutamadım.)
    ben:No u are already very bıg lıer.Your ****** ıs near me.I'm ****ıng ur mother now.And your sister is near me too.And she is crying very fast.And when ı hear her,ı'm ****ıng your ****** fastly.
    Adam bu cevaptan sonra pm kapatıp gıtt.Kısaca kendı .okunu yedi.AMa cok kızdım.O kufurler agzımdan cıktıktan sonra duvara yaklasık 20tane yumruk attım galıba..

• quote:

Orijinalden alıntı: Me®t

Geçen bir olay geldi başıma.Olympia 1'de dün bu saatlerde (kohack acık)apos party baskanıyım.Adamın biri geldi.Yer vardı ama dc olan adamımı beklıyordum.Adam geldi geçen konusma:

xxxx:Hi.Party pls.I'm lvl 54.
    ben:Hi.NO sorry.My party is full.
    xxxx:**** n00b.I'm 54.Now ınvıte me.
    ben:No lıer.I'm lvl 48 and u n00b.You are 45.
    xxxx:How u know ı'm 45?
    ben:You are lıer.Now **** off!
    xxxx:n00b ınvıte me.I have dual +6 mırages.(adamın elınde 2 tane mırage var.)
    ben:(hackden adamın ıtemlara baktım)No u are very bıg lıer.Ur mırages are +2!
    xxxx:I'm ****ıng your **** now.If u want save your ****** ınvıte me.(ben burdan sonra cok sınırlendım ve kendımı tutamadım.)
    ben:No u are already very bıg lıer.Your ****** ıs near me.I'm ****ıng ur mother now.And your sister is near me too.And she is crying very fast.And when ı hear her,ı'm ****ıng your ****** fastly.
    Adam bu cevaptan sonra pm kapatıp gıtt.Kısaca kendı .okunu yedi.AMa cok kızdım.O kufurler agzımdan cıktıktan sonra duvara yaklasık 20tane yumruk attım galıba..

Alıntıları Göster
    adamlar Türkleri sevmiyolar okadar Türk var bunların hepsimi kötü geçenlerde yeni ID alımını denedim 4-5 tane aldım 1 tanesini alırken Türkiyeyi seçtim diğer IDler girerken bu açtığım üyelike blocked accont yazıyo oyunda 1 tane bile car açmadım bloklu dahane

• quote:

Orijinalden alıntı: _ArqunsahiN

adamlar Türkleri sevmiyolar okadar Türk var bunların hepsimi kötü geçenlerde yeni ID alımını denedim 4-5 tane aldım 1 tanesini alırken Türkiyeyi seçtim diğer IDler girerken bu açtığım üyelike blocked accont yazıyo oyunda 1 tane bile car açmadım bloklu dahane

Alıntıları Göster
    :) ya siz türkleri eleştirmişsiniz sürekli. peki gece girin bakın bakalım yabancılar bizim kadar çok mu? tabikide türkleri eleştiricekler çünkü biz çokuz bu lanet oyunda. o resmi yapan mal kimse gelsin TSE yi yapıştırıcam bi yerine. şerefsiz herif .

• quote:

Orijinalden alıntı: AslanBey_

:) ya siz türkleri eleştirmişsiniz sürekli. peki gece girin bakın bakalım yabancılar bizim kadar çok mu? tabikide türkleri eleştiricekler çünkü biz çokuz bu lanet oyunda. o resmi yapan mal kimse gelsin TSE yi yapıştırıcam bi yerine. şerefsiz herif .

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

Alıntıları Göster
    ne olursa olsun adan bu nu yapmak zorunda hissetmistir kendini o kadar fazla turkouynuyoki adam oyunda ezilöis olsa gerek bu islerin dupenin falan cıktıgı yerbiz deiliz onalr yapıyo ama bizz kulanıyoruz o ayrı olsun genede onlar bizden daha cok bu islerin icndeler ayrıca turkler bu oyunu oynamasa oyun serwer ları ole bos olurki kimse oynamas zate

• quote:

Orijinalden alıntı: ilhdmr

Alıntıları Göster
    bence bu resim photoshop marifeti arkadaslar ben böle bi bowun varlıgından haberdar degilim inanmam da görmeden!! bence sizde öle yapın görmeden gaza gelmeyin bu kadar :) bide marchand acıyorum bizimkiler geldigi zaman trade yapmıyorum yabancı olunca korkmadan yapıyorum bu de dip not sebenin hepimiz iyi biliyoruz degilmi arkadaslar ?

• quote:

Orjinalden alıntı: delici

Mesela bu bowu niye yapmışlar. Altına niye "fu<k" yazmışlar belkide kendileri öyledir.

çok güzel adamlar komik yapmış ama
  • quote:

Orijinalden alıntı: PeDrO

quote:

Mesela bu bowu niye yapmışlar. Altına niye "fu<k" yazmışlar belkide kendileri öyledir.

çok güzel adamlar komik yapmış ama
    bakın işte buda bir türk düşmanlığı örneği

• quote:

GÜZEL RESİM AMA.
    quote:

Orjinalden alıntı: @ADMİRAL@

GÜZEL RESİM AMA.

sen ne bicim turksun
  • [8D
    quote:

+6 sının atağı 1 ona bozuldum diğer bonuslar fena deil
    Şaka bi yana sadece bizde hacker dupeci vs.. yokki oyunda türkler fazla olduğu için tabii kide biz daha çok yapıyoz ama.. Mutlaka yabancılardanda yapan vardır..
    ßu şerefsizler bi kerede anti turks pendant ın resmini koymuşlardı..

• quote:

Orijinalden alıntı: Cenk

[8D
    quote:

+6 sının atağı 1 ona bozuldum diğer bonuslar fena deil
    Şaka bi yana sadece bizde hacker dupeci vs.. yokki oyunda türkler fazla olduğu için tabii kide biz daha çok yapıyoz ama.. Mutlaka yabancılardanda yapan vardır..
    ßu şerefsizler bi kerede anti turks pendant ın resmini koymuşlardı..
    BU RESİM MSN ADRESİME GELDİ

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.