Şimdi Ara

Nedir Bu Türk Karşıtlığı Yaw ! . . ! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yabancılar sonuna kadar haklı. bu oyunda böyle gerzek beyinli türkler olduğu sürece haklılar.
  • Adam yanıma geldi türkçe sövdü sövdü iyi misin falan yazdım buna aa türkmüydün pardon dedi.Sonra adam giderken bi kaç şey yazdım ama cevap vermedi kişiliksiz.
    Bunlardan kurtulamayız arkadaşlar en iyisi bırakın oyunu.
  • Arladaşlar bende venusteyım gelin beraber kasalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gD

Hangi mantık ne satacağını sölemeden exchange atar ya. adam pvp sırasında gelmiş exchange atıp duruyor ne etmek lazım buna ?

Aynen gidiyoz pvp ye exchange yüzünden düzgünce pvp yapamıyoruz valla bazen sinirleniyorum iyice pk olasım geliyo adamlar laftan anlamıyorlar hayır diyorsun daha atıyolar ALLAH akıl fikir versin
  • quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

quote:

Orjinalden alıntı: Spyxxx

Allah' tan plütoda böyle sapkınlıklar yok :)

yeni serverlarda fazla yok
    @synax
    ilacın bende kanımca
    denetim masası > bölge dil seçenekleri > diller sekmesi > Ayrıntılar > orada sadece Türkçe Q kullanıyosan o ya dA F kullanıyosan Türkçe F kalsın geri kalanı kaldır
    sorunun düzelir msnde falanda oluyor öyle kaldırdıktan sonra başına gelmez Türkçe karakter sorunu o ^_^

Nedir Bu Türk Karşıtlığı Yaw ! . . !

ayarlar aynen böyle..

• Türklerin hiç mi suçu yok ?
    Batı dünyası hep doğuyu aşşağılamış ve küçük görmüştür, bunlarda aynı soydan geliolar adamlar böyle onlara kızarak değiştiremeyiz onları yenerek değiştiririz, kaleyi alan türk unionlarına çoğu zaman yabancı guildlerin girdiğini görüoruz
    AMA oyunda ne kadar sinir bozunu tip varsa yüzde 80 i türk ard arda exc atan 5k pls party pls vs ..
    tabi bu yabancıları haklı çıkarmıor ama onlar bişey söylediğinde zaten biz on katı cevap verioruz
    Mercury de OCA sabah akşam türklere küfür etti ama 10 kat karşılığını gördü bunuda çok mesele yapmamak lazım bizim elimizde armut toplamıor dimi :)
  • Türklerin ağzı bozuk olduğu sürece hakareti hak ediyor. Adam partye almadım diye küfretmeye başlıyor. Nerede beleş iş var orada türk var. "party pls" "5k pls" diye all'dan ve işi abartıp globalden mesaj atan türklerden başkası değil. İstedikleri olmadığı zaman direk küfür. Hadi onu da geçtim Türkler artık Globalı başkalarna küfretmek için kullanmaya başladı. Yazdıkları 3 mesajdan 2'si küfür ve hakaret. Adamın party isteğini kalbul etmediğin zaman küfür, pvp istediğini kabul etmediğin zaman küfür, yardım ettiğin zaman küfür, gold vermedin zaman küfür. Başka sebep saymama gerek varmı??

Ağzımız bu kadar bozuk ve kişiliğimiz gelişmediği sürece Türk düşmanlığı her yrde devam edecek. Kimse kusura bakmasın

Birşey daha madem dinimizi o kadar çok savunuyorsunuzda dinimizin bize emrettiklerini ne kdar yerine getiriyorsunuz???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAMPURATU -- 1 Temmuz 2008; 15:10:18 >

• o yüzdenmi bende ben varım diye geldin sanmıştım
    quote:

Orjinalden alıntı: FeteLin0

dostum orası eldorado
    gel venüse tertemiz
    sırf o yüzden eldorado yu bıraktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_
    Özürlü.

Özürlü Kosun Sana...Gerzek Herif...
  • hmm gene ayni tartismalar

bosverin oyununuza bakin. seven sever sevmeyen sevmez kimse kimseyi sevmek zorunda deil hakaret ediosa da kendi kisiliksizligidir.

aa bu arada kufur demisken globaldan kufurlesen sapkin insanlari ben de olsam bende sevmem
  • adim gibi eminim ki bu forumda surekli takilan buraya mesaj atanlarinda buyuk kismi kufur, hile, dolandirma, ks vs vs vs .... bunlari yapiyor ...

yani deve hesabi neremiz dogru ki de boyle basliklar acabiliyorsunuz ?

yok efendim yabancilar bizden nefret ediyormusta sabah aksam kufur ediyormus ... az bile yapiyor adamlar ...

biriniz soyleyin globalden birbiri ile kufurlesen kac yabanci gordunuz ... hic yok degildir elbette ama nadirdir ... ya Turkler ... her serverda her gun ...

PvP de yatinca kufreden kac yabanci gordunuz ? nadir ... Peki Turkler, her gun ...

Taxi de, alis-veriste vs dolandiricilik yapan kac yabanci gordunuz ? nadir ... Peki Turkler, her gun ve her an ...

PvP alaninda 1 kisiye 4-5 kisi dalan yabanci gordunuz mu ? nadirdir ... Ya Turkler, her gun ...

5-10-50k plz diye dilenen kac yabanci gordunuz ? nadir ... Ya Turkler, adim basi ...

yani bu ornekler saymakla bitmez ...

1 yili gecmistir zamaninda burda topic actim dedim ki ozetle her serverda burayi takip eden guild masterlari, burada aciklasin biz kufur etmeyecegiz, edeni de guildde barindirmayacagiz desin dedim ... 1 adam cikamadi tamam biz bunu yapariz diyebilen ...

Hal boyle iken neden bahsettiginizi anlamak guc ... Ha bir de yukarda zamaninda ne bicim gecirdiysek adamlara vs tarzi yaklasanlar birde onlari alkislayanlar olmus, acikca soyluyorum iste bu zihniyettir oyunda Turkleri ve Turklugu batiran ... Belli bir samimiyet seviyesine ulastigim her yabanci bana saygida hicbir zaman kusur etmedi, tabi bu durum karsilikli ... oyunu oynayanlar tarih profesoru ya da politikaci degil ... cogu kucuk yasta normal vatandaslar .. isleri gucleri yokta Turk dusmanligi ile dogup buyuyorlar sanir sizi duyanda ... ha adamlar eger Turk dusmanligi ediniyorlar ise iste az once bahsettigim zihniyet sayesinde oluyor ...

ha simdi herkes diyecek ki "dogru yaf" ... ama iki dk sonra oyuna girecek birine kufur basacak adim gibi eminim ... sorsan cevap olarakta "hak edene kufur edilir aga" diyecek ...
    adamin biri birseye kizmis misal "f..k turks" diye global atti buyuk Turk dusunuru arkadaslarimiz adamin anasi, kiz kardesi, dini, dili, soyu, sopu hakkinda bin tane global atiyor ... yani bu nasil mantik ... Turklugun ya da islamin neresinde var soyle olduysa kufur serbest, hirsizlik serbest diye ?

herseyden once inandigim ve gordugum o ki ... aile terbiyesi almis cocuklar yasi ne olursa olsun bu tur davranislarda bulunmuyor ... yani olay sadace cocuk yaf bunlar da degil ... oldukca kucuk yasta ama cok efendi bircok oyuncu da tanidim bu oyunda ... ama ana baba ilgilenmez ise cocuklai saldim cayira mevlam kayira olursa, cocuk Turk kulturu nedir, isla ahlaki nedir bilmez ise aile terbiyesi de almiyor ise bunlarin olmasi kacinilmaz ...

o begenmediginiz "gavur" dediginiz insanlar emin olun, tarihlerine, kulturlerine maalesef bizden cok daha hakimler ... ve ne kendilerine ne milletlerine ne de kulturlerine laf gelmemesi bilincine de sahipler ve bu sekilde davraniyorlar ... iste bu nokta asil insani uzen, Turk Kulturunun zenginligi (ozu hosgoru, tevazu, durustluk, iyi niyet, misafirperverlik dir ama oyunda kendisine Turk diyenler bunlarin tam tersini sergiliyor) ve islam ahlakinin buyuklugu (ki islam ahlakinin temeli de bellidir yalan, dolan, hile, hurda, ikiyuzluluk, calma, cirpma hara bakma yasaktir; oyunda yine kendine Turk diyenler bunlarinda tam tersini yapiyor) ... biz iste Turk kulturu ve islam ahlakinin dunya uzerinde en degerli seyler oldugunu savunurken sozde Turkluk ve islamiyet adina oyunda bu degerleri katledenler buyuk cogunlugu olusturuyor ...

• quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

adim gibi eminim ki bu forumda surekli takilan buraya mesaj atanlarinda buyuk kismi kufur, hile, dolandirma, ks vs vs vs .... bunlari yapiyor ...

yok efendim yabancilar bizden nefret ediyormusta sabah aksam kufur ediyormus ... az bile yapiyor adamlar ...

biriniz soyleyin globalden birbiri ile kufurlesen kac yabanci gordunuz ... hic yok degildir elbette ama nadirdir ... ya Turkler ... her serverda her gun ...

PvP de yatinca kufreden kac yabanci gordunuz ? nadir ... Peki Turkler, her gun ...

Taxi de, alis-veriste vs dolandiricilik yapan kac yabanci gordunuz ? nadir ... Peki Turkler, her gun ve her an ...

PvP alaninda 1 kisiye 4-5 kisi dalan yabanci gordunuz mu ? nadirdir ... Ya Turkler, her gun ...

5-10-50k plz diye dilenen kac yabanci gordunuz ? nadir ... Ya Turkler, adim basi ...

1 yili gecmistir zamaninda burda topic actim dedim ki ozetle her serverda burayi takip eden guild masterlari, burada aciklasin biz kufur etmeyecegiz, edeni de guildde barindirmayacagiz desin dedim ... 1 adam cikamadi tamam biz bunu yapariz diyebilen ...

Hal boyle iken neden bahsettiginizi anlamak guc ... Ha bir de yukarda zamaninda ne bicim gecirdiysek adamlara vs tarzi yaklasanlar birde onlari alkislayanlar olmus, acikca soyluyorum iste bu zihniyettir oyunda Turkleri ve Turklugu batiran ... Belli bir samimiyet seviyesine ulastigim her yabanci bana saygida hicbir zaman kusur etmedi, tabi bu durum karsilikli ... oyunu oynayanlar tarih profesoru ya da politikaci degil ... cogu kucuk yasta normal vatandaslar .. isleri gucleri yokta Turk dusmanligi ile dogup buyuyorlar sanir sizi duyanda ... ha adamlar eger Turk dusmanligi ediniyorlar ise iste az once bahsettigim zihniyet sayesinde oluyor ...

ha simdi herkes diyecek ki "dogru yaf" ... ama iki dk sonra oyuna girecek birine kufur basacak adim gibi eminim ... sorsan cevap olarakta "hak edene kufur edilir aga" diyecek ...
    adamin biri birseye kizmis misal "f..k turks" diye global atti buyuk Turk dusunuru arkadaslarimiz adamin anasi, kiz kardesi, dini, dili, soyu, sopu hakkinda bin tane global atiyor ... yani bu nasil mantik ... Turklugun ya da islamin neresinde var soyle olduysa kufur serbest, hirsizlik serbest diye ?

herseyden once inandigim ve gordugum o ki ... aile terbiyesi almis cocuklar yasi ne olursa olsun bu tur davranislarda bulunmuyor ... yani olay sadace cocuk yaf bunlar da degil ... oldukca kucuk yasta ama cok efendi bircok oyuncu da tanidim bu oyunda ... ama ana baba ilgilenmez ise cocuklai saldim cayira mevlam kayira olursa, cocuk Turk kulturu nedir, isla ahlaki nedir bilmez ise aile terbiyesi de almiyor ise bunlarin olmasi kacinilmaz ...

o begenmediginiz "gavur" dediginiz insanlar emin olun, tarihlerine, kulturlerine maalesef bizden cok daha hakimler ... ve ne kendilerine ne milletlerine ne de kulturlerine laf gelmemesi bilincine de sahipler ve bu sekilde davraniyorlar ... iste bu nokta asil insani uzen, Turk Kulturunun zenginligi (ozu hosgoru, tevazu, durustluk, iyi niyet, misafirperverlik dir ama oyunda kendisine Turk diyenler bunlarin tam tersini sergiliyor) ve islam ahlakinin buyuklugu (ki islam ahlakinin temeli de bellidir yalan, dolan, hile, hurda, ikiyuzluluk, calma, cirpma hara bakma yasaktir; oyunda yine kendine Turk diyenler bunlarinda tam tersini yapiyor) ... biz iste Turk kulturu ve islam ahlakinin dunya uzerinde en degerli seyler oldugunu savunurken sozde Turkluk ve islamiyet adina oyunda bu degerleri katledenler buyuk cogunlugu olusturuyor ...

yaw dostum iyi hos yazmisin da biliyorsun daha once bir suru topic de acildi bu konu ve cooookk tartistik

sonunda noldu koca bi hic

ben artik sallamiorum bunlar eger kufulesen tanidiksa uyariorum bidaha yaparsa siliorum

tanimiyorsam zaten tanimiyorumdur.

biktim artik 3-5 tane diil

• quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

adim gibi eminim ki bu forumda surekli takilan buraya mesaj atanlarinda buyuk kismi kufur, hile, dolandirma, ks vs vs vs .... bunlari yapiyor ...

Dediklerine tamamen katılıyorum Türkler çoğunlukla canını yakmış oluyo insanların
    geçende akademide adamın birine Türküm dedim attı akademiden. nie dedim
    Dediki : sen Türksün Türklerde scammerdir. Geçende çarımı hacklediler.

Ama yanlış olan şu ; yabancılar bütün Türkleri aynı kefeye koyuyor. Biz nasıl diyorsak sağlam yabancı arkadaşlarımızda var onlarında demesi lazım her Türk aynı değil.

bu 5k pls olayına pek katılmıyorum. Türkler 5k pls demez . Direk gelim 1m pls diyolar Kurt pls diyolar.
    yetmiyo artık 5k lar.

Nickimde şuan Türk yazısı var. BU yüzden nickimde utandım . Jangana gidemez oldum
    party atıyolar hemen kasarmısın ksarmısın diye bende Türküm kas beni para ver bana falan diye.

pvp de çok rastladım küfüre daha bu sabah
    pvp yapmaya kapının önüne çıktım bekliom peçeli biri geldi vurdum öldürdüm
    sonra gene kalktı 2-3 kere öldürdüm. sonra saymaya başladı paso küfür etti.
    Baktım paso küfür ediyo zamanımda gidiyor.
    En sonunda dedim Bana ne diyosan Allah da sana 2 katını versin . Sustu ozman oyundan çıktı.

ama Türklerden hakkaten nefret ediyolar adamlar
    guildleri bile : 1HaTeNooBTr gibisinden nefret dolu guildler.

Ama unutmayalım yabancılardanda çook kötü olanları var

bu sabah çok pis kapıştık

ben normal vs yapıyom adamın biriyle
    sonra geldi alman clericin biri offer attı öldüm.
    sonra dedim no kill vs yapıyoz burda.
    sonra kalktığım gibi offer atmaya başladı
    paso öldürüyo soran ben kalktım öldürmeye başladım onu
    derken arakadaşını çağırdı 2-3 alman daha geldi
    tam bir Türk karşıtlığına dönüştü sabah oyun

• Taxi yapiorum Taxiye Min 1H yazıom slm dio slm diom gelio paranin yarsini verior abi bende türküm 45 dk kasarmisin dior bende direk ban

bazı ib.eler var korumali alandan biraz uzakta duruolar
    partide sol tarafda mavi olarak gozukuo ama saydam oalrak adamin kafasi gorunuo exp gidio yani adama adami bole 45 50 dk kasmısım haberim yok partiden direk man attim
    adam ana baci sovmeye basladi

artik ptye birisi girerse
    duruorum nekadar hızlı veirirse okadar hizli olurum die hemen verıolar baktim gene o dolandirilicigi yapiolar direk ban
  • KANKA GAVUR İŞTE YA BIRAK CENABET SÜRÜSÜ
  • Yaptıkları yanlış, tüm türklere küfür etmeleri tüm türklere aşağılamaları yanlış birşey, çok kötü türkler var, scammerlar hackerlar önüne gelene ana avrat sayanlar fakat düzgün türklerde var, o kötü insanları aşağılasalar çok daha iyi olucak bence, hiç bi zaman türklüğümü gizlemedim bir sürü yabancı ve bir sürü türk arkadaşım var vede sorun çekmiyorum.
  • Türkler az kirli çıkı değiller ancak yabancılar da seviyesizleşiyor.Ateşe Ateş!İnsan olan insan arka fondaki milliyeti görmemeli. Sadece 2 açıdan bakacaksın.İyi insan ve Kötü insan.

Heryerde de Türk olduğunu gururla söyleyeceksin.Umursanmıyorsan sende umursamayacaksın.Çünkü sen sensin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: _LoRDi_

quote:

Orjinalden alıntı: PuniSTR

İçimizdeki Bazı Noob Beyinliler yüzünden Her geçen gün Silkroad ve diğer online oyunlardaki imajımız zedeleniyo...Adamlar haklı abi...Nerde bi hileci altında Türk...Hayret bişe ya...Sinir Oluyorum ya...Türk deyince adam direk scammer diyo bana...Böyle Olmaz ki...Bizi reel hayatta bilmeyen yabancılar bu gerizekalılar sebebiyle hepimizi yanlış tanıyo...Allah Sonumuzu hayır etsin...Bu küfreden yabancılarında Allah bela...

Özürlü.

koptuğum an

• Arkadaslar belki yazdıgım mesaj bişey ifade etmieck ama soyle bişey var.Aramızdaki insanların cogu onların tıpkı bize baktıgı gibi bakiodur. eger sizde bu goruse karsı geliosanız 31 inde olucak ANTİ-RACİSM konserlermi yuruyuslermi o dalgaya gelin.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.