Arkadaşlar Geçtiğimiz günlerde Özellikle Son 1 Aydır Oyunda Acayip Türk karşıtlığı war.
Academye girerken * No Noobs Turks * yazıları ,
Semerkant , Dowhang , Hotan gibi Büyük kentlerde Tanrımıza Küfür edilmesi ,
global Chatting ile bize ve inandığımız Dine Küfür edilmesi,
Hiç Hoş Değil ! . . . . .
Gelde bunu diğer türklere anlat ama hakkını yememek lazım bazı çok iyi yabancı arkadaşlarımda var...
quote:
Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109
Gelde bunu diğer türklere anlat ama hakkını yememek lazım bazı çok iyi yabancı arkadaşlarımda var...
Var Yok Değil Ama Bu Aralar Bu durum İyice Çığırından Çıktı .
Alemin derdi biz olmuşuz.Demek zamanında iyi koymuşuz.
quote:
Orijinalden alıntı: MoooNLiFe
Alıntıları Göster
dostum orası eldorado gel venüse tertemiz sırf o yüzden eldorado yu bıraktım
quote:
Orijinalden alıntı: MoooNLiFe
Alıntıları Göster
çok haklısın sana tamamen katılıyorum.
ama kendi vatandaşımıza ne demeli??? tipik amerikan filmlerindeki zenci özntisi kardeşlerimiz war biliosun. her önüne gelene o meçhul f... yada b... yazıolar ... Sana bişey demiorum HAKLISIN ama biz içimizdekileri temizleyemeden onlara laf atınca iş çözümsüz gibi gözüküo MAALESEF...
quote:
Orijinalden alıntı: Hyapponzashi
çok haklısın sana tamamen katılıyorum.
ama kendi vatandaşımıza ne demeli??? tipik amerikan filmlerindeki zenci özntisi kardeşlerimiz war biliosun. her önüne gelene o meçhul f... yada b... yazıolar ... Sana bişey demiorum HAKLISIN ama biz içimizdekileri temizleyemeden onlara laf atınca iş çözümsüz gibi gözüküo MAALESEF...
Alıntıları Göster
Çok normal bir olay... Örneğin;taxi yapıyorum,adam gelmiş exchange atıyorum parayı yazıyor cancel diyor...Pt'den atıyorum başlıyor para verdim kandırdın küfretmeye ve ben kendimi taxilerde hep yabancı biri gibi gösteririm... Ama yabancılar taxiye geldi mi adam parayı ödüyor hiç böle aptal oyunlara başvurmuyor...Bu olayları yapmayan yabancı yok onlarda da var ama bizde çok var...
Çok normal bir olay... Örneğin;taxi yapıyorum,adam gelmiş exchange atıyorum parayı yazıyor cancel diyor...Pt'den atıyorum başlıyor para verdim kandırdın küfretmeye ve ben kendimi taxilerde hep yabancı biri gibi gösteririm... Ama yabancılar taxiye geldi mi adam parayı ödüyor hiç böle aptal oyunlara başvurmuyor...Bu olayları yapmayan yabancı yok onlarda da var ama bizde çok var...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: __EFENDİ__
ben kendimi taxilerde hep yabancı biri gibi gösteririm...
+1 mecbur kaliyorum artik
quote:
Orijinalden alıntı: __EFENDİ__
Alıntıları Göster
Hera serverında bi Türk , guildlerdeki L harfilerini değiştirip ( küçük L yi büyük ı yaparak) para,item vs... alıyor.Sonra diyoruz ki niye bu Türk karşıtlığı.Yanlış anlamayın bu dediğim sadece sroyla sınırlı.Yaşı küçük çocuklar işte ama ben bile nefret ediyorum bazen.OYUNLA İLGİLİ SÖLEDİKLERİM YANLIŞ YERLERE ÇEKMEYN PLS.
quote:
Orijinalden alıntı: LifesGood®
Hera serverında bi Türk , guildlerdeki L harfilerini değiştirip ( küçük L yi büyük ı yaparak) para,item vs... alıyor.Sonra diyoruz ki niye bu Türk karşıtlığı.Yanlış anlamayın bu dediğim sadece sroyla sınırlı.Yaşı küçük çocuklar işte ama ben bile nefret ediyorum bazen.OYUNLA İLGİLİ SÖLEDİKLERİM YANLIŞ YERLERE ÇEKMEYN PLS.
Alıntıları Göster
bugünde taxideyim adamın biri geldi taxiye girecek %60 yap beni verem sana 1m diyo
ya dioz parayı ver kasacaz dio ben TÜrküm kandırmam sen kas verecem paranı bu şekilde yarım saat tartışıldı en sonunda partyden atıldı sonrada özelden küfür yağmuru
quote:
Orijinalden alıntı: __EFENDİ__
Alıntıları Göster
Sen bu oyuna yeni ba_lad1n galiba
2007 yaz1ndan beri türkleri b1rak allaha bile küfrediyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: synaX:Lecter
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: synaX:Lecter
Hocam allah böylelerinin tez zaman belasını versin...Böyle bir inançsızlık olurmu ya...Varmı böyle bişey
quote:
Orijinalden alıntı: Messerschmitt BF109
quote:
Hocam allah böylelerinin tez zaman belasını versin...Böyle bir inançsızlık olurmu ya...Varmı böyle bişey
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Auto CAD
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Norain
quote:
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: DRAGON_61
quote:
quote:
@Auto CAD Yabanc1 arkada_lar1n bu durum için ne diyor ?
quote:
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
Ya kardeşim bak greece sen biliyorsun tabi sen orayı bırakalı baya olmuş ama yani benim ordaki yabancı arkadaşlarım bile utanıyorlar yani o kadar iyileri varki...ne yazık ki bunların çoğu böyle ama beni şaşırtan nokta geçenlerde bir global attım tamamen farklı bir konu ile ilgiliydi.ama TR_samu mu öyle birşey tam hatırlamıyorum nasıl sövüyor durduk yere Allaha kitaba kurana...Adi köpekler artık bazı türklerde azıttı
quote:
quote:
quote:
quote:
Alıntıları Göster
@synaX:Lecter
Ne yaptın klavyeye ?_?
quote:
Orijinalden alıntı: Amaterasu
Ne yaptın klavyeye ?_?
Alıntıları Göster
Allah' tan plütoda böyle sapkınlıklar yok :)
quote:
Orijinalden alıntı: Amaterasu
Ne yaptın klavyeye ?_?
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Intella
Ne yaptın klavyeye ?_?
walla moruk bende anlamad1m $ harf1n1 koyam1yorum o deü1l 1ng1l1z klavyes1nde b1le böyle de1l
@Auto CAD
O adam belki kürttür.. Youtube'dada var türklere allaha küfreden kürtler (baz1lar1)
quote:
Orijinalden alıntı: Spyxxx
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Spyxxx
yeni serverlarda fazla yok @synax ilacın bende kanımca denetim masası > bölge dil seçenekleri > diller sekmesi > Ayrıntılar > orada sadece Türkçe Q kullanıyosan o ya dA F kullanıyosan Türkçe F kalsın geri kalanı kaldır sorunun düzelir msnde falanda oluyor öyle kaldırdıktan sonra başına gelmez Türkçe karakter sorunu o ^_^
quote:
Orijinalden alıntı: FeteLin0
quote:
Orjinalden alıntı: Spyxxx
yeni serverlarda fazla yok @synax ilacın bende kanımca denetim masası > bölge dil seçenekleri > diller sekmesi > Ayrıntılar > orada sadece Türkçe Q kullanıyosan o ya dA F kullanıyosan Türkçe F kalsın geri kalanı kaldır sorunun düzelir msnde falanda oluyor öyle kaldırdıktan sonra başına gelmez Türkçe karakter sorunu o ^_^
Alıntıları Göster
Neptune"de almanların %95"i türklere karşı war 1-2 tanıdığım düzgün bana unique bırakan bi alman bile war çok iyi arkız