If you see an "invalid password" problem when making a Power Up Store purchase please do the following procedures: 1) Log out of KOL 2) Clear your cache 3) Recreate a new password for the game/web account 4) Then go ahead and make your Power Up store purchase. This problem lies with the new design of Internet Explorer and is an interim solution. With these actions you will be able to make your purchases. Thank you. eBay WARNING NOTICE
If you purchase anything via eBay or other similar sites, you run the risk of making a highly fraudulent purchase. Again, please be aware that we will not be able to service your account or any problems you have with this. Our policy is that WE WILL NOT service any accounts who openly sell, barter, or trade their account or aspects of their account. Also note that if you purchase an item that is illegal in our system, we will remove it without warning or hesitation and there will be no response from us on this matter. There also could be other legal ramifications for anyone who violates our EULA. Please read the policies below before making a posting.
You cannot delete characters at this point. We will launch this feature in the near future. If you ever shared your account with anyone else or purchased it from anyone else, you will not recieve any assistance related to hacking or losing items on your account. Premium member's postings will be replied to within 24 hours. Do not expect responses right away. Non Premium members' postings will be replied to within 70 hours.
ne dıyor burda ve ben su an oyuna gıremıyorum :(
Bir "parolayı çürüğe çıkar" problemi görürseniz yapıyorken bir güç bitti dükkan alım lütfen takip eden yöntemler yapar: 1 ppP kütük dışında kol (gizli yerinizi 3 temizle) 2 game/web hesap için bir yeni parolayı 4 yeniden yarat ardından ilerleyip güçünüze yukarıya alımı depola. Internet kaşifin yeni deseniyle bu problem yatar ve bir aralık çözüm mü. Bu aksiyonlarla alımlarınızı yapmalısınız. Teşekkür ederim Ebay uyarma ilan
Ebayla hiçbir şey ya da diğer benzer siteyi satın alırsanız yapmayın riski bir yüksek derecede hileli alım koşsunuz. Tekrar lütfen bizim bakım yapmayacağımızmalı aware sizin hesap ya da problem siz bununla. Politikamız şudur , bakım yapmayacağız , açık açık satan hesaplar değiş tokuş yapıp onların hesap ya da hesapının yönleri ticaret yaparlar. Ayrıca not bir parçayı satın alırsanız şu sistemimizde yasadışıdır , uyarma ya da tereddüt ve orada olmaksızın onu ortadan kaldıracağız bu konudaki bizde yanıt. Ayrıca eulamızı ihlal eden herhangi biri için diğer yasal dallanma olabilirdi Lütfen yapan öncenin altında politikalar bir postalamayı okuyun
Siz bundaki silme karakterleri işaret edemeler mi. Bunu suya indireceğiz yakın gelecekte önemli rol al Başka biriyle hesabınızı paylaşıp başka birinden onu satın alsaydınız siz recieve yardım doğramakla bağlantı kurup hesabınızdaki parçaları kaybetmiyor mu Prim üyenin postingsi 24 saatın içerisindeye cevap verilecek. Hemen yanıtları umma Non prim üyenin postingsi 70 saatın içerisindeye cevap verilecek
benim program bu kadar çevirio idare et
abı ıngılızceden bır farkı olmamıs :((((
valla bende anlamadım ama senin acccuot silinmiş ne edeyim benim programın elinden gelen bu
abı neden sılsınlerkı,?dupe yapmadım hack kullanmadım kımseye hack olur dıye trade yapmadım...sadece gırıp oynadım oyunu..bır neden olmalı yanı sılmek ıcın
ayrıca sıteye gırıyorum ama oyuna gıremıyorum :(block lamıs olmasınlar?
cıldırmak uzereyım sabahın 5 ınemı yapılır bu ıs hemde harpy keserken..bır ara parttan cıkmıstım benı ks cı felan sanmasın bu gm serefsızı :(ama accountu sılerlerse yemın ederım dava acarım o gm lere admınlere