Şimdi Ara

NEDİR BU ZENGİN KOCA MERAKI ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: battle35

Bi söz vardı Madonna'nın

Erkekler,kadınlar ile güzellikleri için evleniyorsa,Kadınlarında erkeklerin paraları için evlenmesi normaldir. Diye böyle birşeydi yada böyleydi

Saçmalamış ne yani erkekler güzel olmuyor mu ? Kaslı yakışıklı 190, erkek güzel değil mi yani ?
  • up
  • Normal bir durum.Okuyup 1500-2000 maaş alıp istediklerini gerçekleştiremezler.Çalışınca zaten kendine vakit kalmıyor.Zengin koca bulmak işin kolayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Normal bir durum.Okuyup 1500-2000 maaş alıp istediklerini gerçekleştiremezler.Çalışınca zaten kendine vakit kalmıyor.Zengin koca bulmak işin kolayı.

Her okuyan 2000 tl mi alıyor ? Diş hekimliği var en az 4.000 ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan05

Bugün dersanede kızlar "en güzeli zengin koca bulmak yaaa" diyorlardı, nedir bu zengin koca merakı? Hayatlarındaki tek amaç bu resmen. Sadece Türk kızları mı böyle ?

Sen evlenirken, çıkma teklifi ederken kızı güzelliğine göre seçiyorsun, kızlar niye aynı şeyleri eş ya da sevgili seçerken yapamasın? Rusya'daki gibi Emilie Nereng'leri mardinli serseriler götürür tabi kızın paraya ihtiyacı mı var ki?
  • Evet yapacak bişey yok hayat böyle ben hep derim bu ülkedeki evlilikler bile köle ticaretine benziyor ama kimse bana inanmaz.

Paran varsa istediin kızı elde edersin hatta çapkınlık yapsan bile kimse sana bişey demez,evlenirsin karını dövsen bile erkektir yapar derler ama paran olmadımı serseri olursun dünya adaletsiz dostum,ulan 29 yaşındayım bi kişide gelip demediki Utku beraber çalışıp herşeyi yoluna koruz yeterki mutlu olalım bi kişi böyle bişey demedi ya cidden çok şansızım yapacak bişey yok
  • quote:

quote:

Normal bir durum.Okuyup 1500-2000 maaş alıp istediklerini gerçekleştiremezler.Çalışınca zaten kendine vakit kalmıyor.Zengin koca bulmak işin kolayı.

Kadın o 4000'i alır yer birde senden harcar.Bu devirde 1 tencereye 2 kaşık sallayacak kadın bulmak neredeyse imkansız.Para, itibar, gezip tozmak istiyorlar.
    O 4000 lirayı kazanmak kolay sanki.O zahmete girmek istemiyorlar.Kendince haklı onlarda banada bakacak, her istediğimi alacak biri olsa bende okumam.Garibansan bu işlerde hiç şansın yok.Hele şöyle 25 yaşına gel tanıştığında ilk sorduğu soru ne iş yaptığın beğenmezse hiç şansın yok.

• quote:

quote:

quote:

Kadın o 4000'i alır yer birde senden harcar.Bu devirde 1 tencereye 2 kaşık sallayacak kadın bulmak neredeyse imkansız.Para, itibar, gezip tozmak istiyorlar.
    O 4000 lirayı kazanmak kolay sanki.O zahmete girmek istemiyorlar.Kendince haklı onlarda banada bakacak, her istediğimi alacak biri olsa bende okumam.Garibansan bu işlerde hiç şansın yok.Hele şöyle 25 yaşına gel tanıştığında ilk sorduğu soru ne iş yaptığın beğenmezse hiç şansın yok.

17 yaşındayım çıktığım kızlar bile baba mesleği soruyor.

• quote:

quote:

quote:

bu devirde ev hanımı alan adama salak diyorum ben ,bi kadın kariyer yapmışsa zengin koca aramıyor sevgi saygı arıyor anlaşma arıyor ,ev kızlarıda zengin koca arıyo tabiki ama zengin koca onu ne yapsın ya tarla zengini olcak ki aynı kafa yapısından olsun yada inşaatçı veya dükkanı felan olcak ki anca o zaman bu tiplere bakar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheJudgé -- 6 Ekim 2012; 20:22:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

quote:

Bugün dersanede kızlar "en güzeli zengin koca bulmak yaaa" diyorlardı, nedir bu zengin koca merakı? Hayatlarındaki tek amaç bu resmen. Sadece Türk kızları mı böyle ?

Hocam anlayamadığım bir nedenden dolayı kalktı

Odaklanacak gülücük de yok ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: İtalikA

quote:

Orijinalden alıntı: ne45zmnkakuluzrs

quote:

Hocam anlayamadığım bir nedenden dolayı kalktı

Odaklanacak gülücük de yok ki

Dershanedeki kızlar lafından dolayı oldu sanırım

• yeter artik her ay biri aciyor bu tip konular arma yapin.

• Kim çalışacak,kim okuyacak,kim emek verecek para kazanmak için...Kolayından işi halletmenin adıdır söylediğin mevzu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Zengin koca arayanlarla vücudunu para için satanlar arasında hiçbir fark göremiyorum.

+1. Ama biri zorda kaldığı için yapıyor.

Bırak arkadaşım her kız zengin kocayla evleneyim,sonra 1-2 çocuk yapayım zaten ayrılamaz benden.Zengin de olsun geçinip giderim ondan mantığıyla hareket ediyor.

Zorda kaldıkları falan yok
  • boşverin be gençler.
  • sen nasıl güzel kız arıyorsan onlarda zengin koca arıyor gayet normal işin ilginci zengin koca için haysiyetlerini kaybetmeleri.
  • size bir anımı anlatiyim..

geçen kafede arkadaşla oturuyoruz yanımızda iki kız bir erkek oturuyor kızlardan birisi erkeğin sevgilisi bunlar kalktılar şimdi oğlan hesabı ödemeye gitti çocuğun sevgilisinin yanındaki kız hesapı ödeyelim gibisinden birşeyler söyledi çocuğun sevgilisinde cevap aynen şu aman bırak ödesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cnruzn

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Damızlık

Zengin koca arayanlarla vücudunu para için satanlar arasında hiçbir fark göremiyorum.

+1. Ama biri zorda kaldığı için yapıyor.

Bırak arkadaşım her kız zengin kocayla evleneyim,sonra 1-2 çocuk yapayım zaten ayrılamaz benden.Zengin de olsun geçinip giderim ondan mantığıyla hareket ediyor.

Zorda kaldıkları falan yok

Fahişeler için demiştim ben :D

• geleceklerini garanti altina alma istegi

• quote:

Orijinalden alıntı: eggys

size bir anımı anlatiyim..

geçen kafede arkadaşla oturuyoruz yanımızda iki kız bir erkek oturuyor kızlardan birisi erkeğin sevgilisi bunlar kalktılar şimdi oğlan hesabı ödemeye gitti çocuğun sevgilisinin yanındaki kız hesapı ödeyelim gibisinden birşeyler söyledi çocuğun sevgilisinde cevap aynen şu aman bırak ödesin..

O dersanedeki zengin koca arayanlardan biri de benim eski sevgilim. 2 kere dışarıda buluştuk. 2'sinde de hesabı ödemek istedi; birisinde ödettim diğerinde ödetmedim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.