bu kafadaki hatunlar genelde cinsel olarak kullanıldıktan sonra bir kenara atılıyorlar.
quote:
Orijinalden alıntı: TheJudgé
quote:
Orijinalden alıntı: Indigo
quote:
Orijinalden alıntı: Mertcan05
quote:
Orijinalden alıntı: Indigo
Normal bir durum.Okuyup 1500-2000 maaş alıp istediklerini gerçekleştiremezler.Çalışınca zaten kendine vakit kalmıyor.Zengin koca bulmak işin kolayı.
Her okuyan 2000 tl mi alıyor ? Diş hekimliği var en az 4.000 ?
Kadın o 4000'i alır yer birde senden harcar.Bu devirde 1 tencereye 2 kaşık sallayacak kadın bulmak neredeyse imkansız.Para, itibar, gezip tozmak istiyorlar. O 4000 lirayı kazanmak kolay sanki.O zahmete girmek istemiyorlar.Kendince haklı onlarda banada bakacak, her istediğimi alacak biri olsa bende okumam.Garibansan bu işlerde hiç şansın yok.Hele şöyle 25 yaşına gel tanıştığında ilk sorduğu soru ne iş yaptığın beğenmezse hiç şansın yok.
bu devirde ev hanımı alan adama salak diyorum ben ,bi kadın kariyer yapmışsa zengin koca aramıyor sevgi saygı arıyor anlaşma arıyor ,ev kızlarıda zengin koca arıyo tabiki ama zengin koca onu ne yapsın ya tarla zengini olcak ki aynı kafa yapısından olsun yada inşaatçı veya dükkanı felan olcak ki anca o zaman bu tiplere bakar
O zaman evde her işi yapmak zorundasın.Kariyeri olan bir kadın senin ev işlerinle pek uğraşmaz.Ben bulaşık yıkarım dersen olur tabiki. Zengi adamlar da basbayağı ev kızı arıyor.Kariyeri olan kadını ne yapsın?Ortamları bilen gezip eğlenmiş tipler gidip senin dediğin tipte kız aramıyor.Benim bir akrabam var fabrika sahibi adamın hayatı bmw arabalarda bir kolunda sarışın bir kolunda esmer kızlarla klüplerde geçti sonra fabrikada işçi olan güzel bir kız aldı.Adam uyanık tabiki neyin ne olduğunu biliyor. Zaten o kariyerli dediğin kadınlar pek evlenemiyor evlense bile uzun sürmüyor.Başkasını bilmem benimde işime gelmez.
quote:
Orijinalden alıntı: DeathWarrior
bu kafadaki hatunlar genelde cinsel olarak kullanıldıktan sonra bir kenara atılıyorlar.
En iyisini yapıyor krolar bunlara.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme