Şimdi Ara

'Nedir?' Burcu Bakdur ve Tolga Çevik Boğaziçi'nde!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Therocqula kullanıcısına yanıt
    Anladım, tesekkur ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak oyunda dan sonrasını okumadım
  • Bari Boğaziçine youtuber denen mal insanları çağırmayın. O okuldan geçen herhangi bi oğrenciyi çevirseniz bu mal karıdan daha dolu çıkar

• Yahu bilmesek de tamam anladık desek. Yazmadan kendimi alamadım. Bu kadar insan övülür başka bir şey demiyorum. Biri de demiyor ki şu yazdıklarına sende inanıyor musun diye Adam bakın ne demiş burak kardeşimiz de oyun tanıtım anlamında öncü kişilerden aslında

Daha fazla söze gerek var mı? Lütfen gidiniz. 10 yaşında çocukları kandırmayı bırakın.

Edit: Burcu Bakdur hanımefendi de varmış ne iyi ne iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 6 Aralık 2015; 2:40:49 >
  • Orçun baş kimdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: Therocqula

@panter20

Şöyle söyleyebilirim, reklamcılık sektöründe hatta pazarlamada da hedef kitleyi tanımak çok önemli. Örneğin yeni bir gaming laptop'ının lansmanını yapmak istiyorsun, ama gerçekten insanları toplayıp yapmak hatta bir şenlik havasında olmasını istiyorsun. Bu durumda bu tarz belki de 14-18 yaş arasına hitap eden bir kanala bile ufak bir reklam vermen, orada çocuğun ben de orada olacağım demesi ve takipçilerine böyle bir çağrı yapması büyük bir etki yaratır diye düşünüyorum. Yani mesleki anlamda şöyle bir şey katabilir, belki hiç bu kanalı izlememişler, böyle bir şeyden haberi olmamış insanlar olacak, bu insanlara bir awareness katmak belki ileride hedef kitlesi 14-18 olan bir ürünü satmada yardımcı olabilir.

Biraz kapitalist yaklaşmış olabilirim fakat sen bir deterjan satmak istediğinde veya reklamını yapmak istediğinde eğer evhanımları evde ne yapar bilmiyorsan kesinlikle nerelere dokunmak gerektiğini bilemeyeceksin. Bizim de amacımız her yaştan insan profillerini bir araya getirmekti, oraya Didi reklamındaki Ayşe Teyze'yi de çıkarsak o da bize bir şeyler öğretebilirdi.

O kadar güzel güzel yazarken "awareness" nedir Allah aşkına? Bu nasıl bir dil yozlaşmasıdır? Farkındalık diyemiyor musunuz? Yoksa işin havası mı kaçıyor anlamadım ben gerçekten.

• Şu burcu denen kızı da ünlü ettiniz ya ne diyeyim. Tamamen sapıksı düşünceleri var o yüzden bu kadar ünlendi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrQuN

Orçun baş kimdir?

nedir videolarının yönetmeni

açıkçası nediri önceden zevkle takip ederdim ama şimdi kanalın gelişimini merak ettiğimden öylesine izliyorum
    billur bolu varken daha iyidi fazla kişiye ulaşamadılar cem yılmazla patladı olay zaten ama burcuya ısınamadım keşke billur devam etseydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcayipKuark

Bu uyuz kızın adı Burcu Bakdur muymuş? O kanaldan nefret etme sebebidir. Nasıl engelleneceğini bilmiyorum sürekli karşıma çıkmasından nefret ediyorum bu videoların.

Benim hoşuma gidiyor eğlenceli kafa kız

• AurorAbeam kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız, bu tarz dilimizi yozlaştıracak şeylerden genellikle yazı yazarken kaçınmaya çalışıyorum, günlük yaşamda her ne kadar denesem de bazen ağzımdan kaçabiliyor bir durumu ifade ederken. Awareness kelimesinde ise tekrar okuduğumda şu dikkatimi çekti, aslında tam olarak farkındalık uyandırmak değil de "varlığını farketmek veya farkına varma" tarzında bir şey söylemeye çalışmıştım, böyle de yazabilirdim ve yazmadığım için bu benim suçum oluyor. İşin havası değil aslında dediğim gibi bazen o duruma İngilizce bir kelime daha uygun düşebiliyor, ya da Türkçesini bilmiyoruz belki de, böyle durumlarda malesef araya ingilizce kelimeler sıkıştırabiliyor. Nazik bir şekilde uyardığınız için de teşekkür ederim, iyi forumlar.
  • sb_turan kullanıcısına yanıt
    Keşke okuldaki kimse boş işlerle uğraşmayan süper tipler olsaydı fakat malesef dışarıdan göründüğü gibi değil, bizim bu yaptığımız ise çok masum bir etkinlik kalıyor bazılarının yanında. Neyse daha fazla laf edip okulun marka kimliğini bozmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Le Citoyen

Gidecekler yanına 2 adet yedek bot götürsünler bazılarının işine gelir.

edit: o değilde nedir kanalındaki kadına bende sinir oluyorum nedense

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AvriL -- 6 Aralık 2015; 4:45:10 >
  • Etkinlik iyi güzel gelmek de istiyorum da 2 Gün 45 Lira öğrenciyiz biz arkadaş. Kardeş üniversitede olarak gelsek olmaz mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ajzen -- 6 Aralık 2015; 4:45:45 >
  • Jaraxxus kullanıcısına yanıt
    Açıkçası Burak ile tanışma fırsatım olmadı, etkinlikte tanışırım ve daha sağlıklı yorumlar yapabilirim fakat ben hiçbir öznel görüşe girmeden işin görünen kısmından bahsetmiştim. Markalar tarafında bu tarz işlerin ne kadar önem kazandığını pek hayal etmiyorsunuz sanırım. Şu anda 18-25 yaş arası çoğu genç neredeyse televizyon izlemeyi bıraktı. Televizyonlar evlerden kalktı demiyorum fakat televizyon açıkken sürekli ya tablet ya telefon ile uğraşıyorlar, ben de dahil. Hal böyle olunca markalar televizyonda reklam yayınlasa da eğer gençlere yönelik bir iş yapmak istiyorsa o telefon ve tabletin ekranına girmek zorunda. Hatta yakın zamanda Instagram bile sponsorlu içerik almaya başladı, aslında böyle bir reklam kirliliği hoş olmasa da online (dijital) reklamcılığın şöyle bir avantajı var; sen eğer 18-25 arası, üniversiteli, İstanbul'da yaşayan birisiysen, sana gelip de Maldivler'de 5 yıldızlı otelde tatil reklamı gelmiyor, sana diyor ki belki bir oyun faresi, belki giyim reklamları, maksimum ise Ford'un Fiesta reklamı geliyor, sana yine Jaguar tanıtımı yapmıyorlar. Bu açıdan firmalar için de hedef kitleyi belirlemek açısından çok mantıklı bir alan oluyor.

Yorumlarda saygı çerçevesinde yazanlara genellikle cevap vermek istedim, bilgisayar mühendisliği okumama rağmen reklam ve pazarlama alanına da ilgi duyuyorum, son 2 senedir de bu alanda öğrenebildiğim kadar bir şeyler öğrenmeye çalışıyorum. Burada belki yazdıklarım ilginizi çeker, siz de böyle bir alan mı varmış ya dersiniz diye düzgün bir dille ben de sorularınıza cevap vermeye çalışıyorum. Amacım ne 10 yaşındaki çocukları kandırmak, ne de etkinliğimize çağırdığımız insanların sürekli pozitif reklamını yapmak.

Gidilecek bir durum göremediğim için malesef 5 senelik donanımhaber maceramı sizin mesajınızla bırakamayacağımı üzülerek belirtmek isterim. İyi forumlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Dün de gördüm yine anlamadım, bot muhabbeti nedir? Malesef Nedir? dışındaki kanalları pek takip etmiyorum, onlarla alakalı bir durum mu?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AvriL<3

quote:

Dün de gördüm yine anlamadım, bot muhabbeti nedir? Malesef Nedir? dışındaki kanalları pek takip etmiyorum, onlarla alakalı bir durum mu?

TAA bot kullanan kanalları açıkladı içinde burak oyunda kanalıda vardı aboneleri bot yani.

• Haklısın, 45 biraz çok gibi geliyor ilk bakışta fakat gerçekten geldiğinde zaten verdiğimiz ve sunduğumuz şeyler ile bu paranın büyük bir kısmını almış oluyorsun. Ücretsiz kasap döner var ya sırf ordan 2 öğün yemek yesen zaten çıkarırsın Ekstra olarak mesela gelenlere sunduğumuz hediye paketi gibi şeyler oluyor, bunları gelenlerden para almadan yapmamız imkansız, öğrenci olduğumuz için cebimizden çıkarıp para veremiyoruz ne yazık ki bu tarz şeyleri yaptırmak için
  • quote:

Haklısın, 45 biraz çok gibi geliyor ilk bakışta fakat gerçekten geldiğinde zaten verdiğimiz ve sunduğumuz şeyler ile bu paranın büyük bir kısmını almış oluyorsun. Ücretsiz kasap döner var ya sırf ordan 2 öğün yemek yesen zaten çıkarırsın Ekstra olarak mesela gelenlere sunduğumuz hediye paketi gibi şeyler oluyor, bunları gelenlerden para almadan yapmamız imkansız, öğrenci olduğumuz için cebimizden çıkarıp para veremiyoruz ne yazık ki bu tarz şeyleri yaptırmak için

İstanbul'da olmamanın en kötü tarafı bu sektöre çok uzak kalıyorum. Eskişehir'de olduğum için biletle falan aşıyor hocam. Yoksa Reklamcılık öğrencisiyim

• TAA WebTekno'dakiydi sanırım hatırladığım kadarıyla, açıkçası bilmiyorum bot olup olmadığını fakat Youtube'un bu tarz botlara karşı bir önlemi olduğunu düşünüyorum. Youtube zaten abone sayısı üstünden direk video üreticileriyle iletişime geçen bir şirket ve 1 milyon üzerindeki bir hesap için kesinlikle bir takip mekanizması vardır, böyle bir şey yoksa zaten 18 yaşında bir çocuk buna rahatlıkla ulaşabiliyorsa şimdi tüm kanallarda takipçi sayılarının 500 bin+ olması gerekirdi. Duyduğunuz yer yine bir youtube hesabı, ki trollediğini düşünüyorum, buna böylesine nasıl hemen inanıyorsunuz herhangi bir araştırma yapmadan bunu pek anlamıyorum. Benim tezim bu şekilde, yine savunma amaçlı değil sadece objektif bir bakış açısıyla bot durumunun youtube'da bu kadar üst seviyelere getirecek kadar olabileceğini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.