Süper bölüm, umarım ileride güzel işler yapar ve başarılı bir reklamcı olursun (kreatif, strateji, prodüksiyon hangisi istiyorsun bilemediğim için ortaya salladım reklamcı diye ). Evet etkinlik açısından İstanbul biraz daha zengin oluyor fakat Eskişehir'de eğer bu tarz etkinlikler yoksa direk sen organize edebilirsin, hem tecrübe kazanırsın hem de eğer gelebilme şansları oluyorsa TBWA, Medina Turgul DDB, C-section, Marka, Alamet-i Farika gibi ajanslardan da isimler çağırır ve birebir diyaloga geçme fırsatı bulursun. Mezun olunca ama bence kesinlikle gelmelisin İstanbul'a, İstanbul dışından pek iş çıkmıyor gibi ödüllerden ve haberlerden anladığım kadarıyla. Gelmeni ve tanışmayı isterdim, fakat çok haklısın biletler falan insanın belini büker. İyi geceler
quote:
Orijinalden alıntı: Therocqula
TAA WebTekno'dakiydi sanırım hatırladığım kadarıyla, açıkçası bilmiyorum bot olup olmadığını fakat Youtube'un bu tarz botlara karşı bir önlemi olduğunu düşünüyorum. Youtube zaten abone sayısı üstünden direk video üreticileriyle iletişime geçen bir şirket ve 1 milyon üzerindeki bir hesap için kesinlikle bir takip mekanizması vardır, böyle bir şey yoksa zaten 18 yaşında bir çocuk buna rahatlıkla ulaşabiliyorsa şimdi tüm kanallarda takipçi sayılarının 500 bin+ olması gerekirdi. Duyduğunuz yer yine bir youtube hesabı, ki trollediğini düşünüyorum, buna böylesine nasıl hemen inanıyorsunuz herhangi bir araştırma yapmadan bunu pek anlamıyorum. Benim tezim bu şekilde, yine savunma amaçlı değil sadece objektif bir bakış açısıyla bot durumunun youtube'da bu kadar üst seviyelere getirecek kadar olabileceğini sanmıyorum.
hocam şunu yazmadan önce araştırma yaptın mı? diye soraydın. Bot olmasını bir youtube kanalındaki adam açıkladıysa ne olmuş? Vahiy mi inmesi lazımdı bu eleman bot kullanıyor diye? Ayrıca bot kullanmak zor bişey değil ki zaten aşağı yukarı kullanıyor çoğu kişi.
Bu cocuğa taş atmıyorum ayrıca 1 kere izlemedim iyi veya kötü diyemem nötrüm ama sen etkinliğine çağırdığın için ölümüne savunuyorsun bence sen aç bak kullanmış mı bot kullanmamış mı buraya bilgileri sun biz de aydınlanalım.
Açıkçası savunduğum şey tüm Youtube videolarının hak ettiği yerde olduğu, yani böyle bot mevzusu varsa eğer sadece bu çocuk değil bunun yanında bir çok insan yapıyordur bunu fakat ben yine de temiz kalpli olup başarıya ulaşmış video kanallarının (50 bin+ takipçisi olanlar) emek vererek oralara geldiklerini arzu ediyorum.
Bot sisteminde de şöyle bir sistem olabilir diye düşünüyorum, eğer bir videonun izlenme sayısı 100 bin olup yorum sayısı 10 ve aynı tarz yorumlarsa veya like sayısı ve dislike sayısı orantısız şekildeyse ve bu tarz olasılıklar hesaplanıyorsa bence güzel bir şekilde bot takibi yapılabilir. Ama youtube eğer bu bot işinden kendine fayda sağlıyorsa dediğiniz gibi bu işe hiç karışmıyordur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme