Şimdi Ara

Nedyme Dumansız Kömürlü Mangal İncelemesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
5
Favori
30.216
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Nedyme Dumansız Mangal'ı aldım. İlk heves ilk hafta sonunda balkonda bir deneme yaptık.

İşte ilk denemede sonuçlar.

1-Balkonda olmasına rağmen eve kömür kokusu ve ateş kokusu giriyor. Kesinlikle evin içinde yapmayın.

2-Kesinlikle mangal tadını vermiyor. Hiç alakası yok. Eti tost makinasına koyup pişirin daha iyi sonuç alırsınız!

3-Etin dış kenarını yakarken aynı anda içini çiğ bırakıyor. Aynı parça ette istesen bunu yapamazsın!

4- Üç defa o kutuyu doldurdum kömürle ancak 1,5 kilo et çiğ pişik oldu.

5- İçinde su konulan yere közlemek için patates soğan v.s. koyun denmişti. Denedik, patates ve soğanlar ateşe bakan kısımlarının dışları yandı içleri tümüyle çiğ kaldı. Dışa bakan kısımları da çiğ kaldı.

6- Kömürü yaktığı ve duman çıkmadığı doğrudur. Ama mangal tadı olduğu yalandır.

7-Altaki pervaneyi 10 uncu hızda çalıştırmıyorsanız zaten yukarıya ısı falan gelmiyor.

8-Temizlemesi bir dert! İçine akan yağlar dondu bakalım ne olacak!

SONUÇ: Verilen paraya yazık! Sakın ola almayın! 450 TL çöpe gitti!
    KESİNLİKLE İŞE YARAMAZ!!!

450 TL ye gidin tost makinası alın üzerine koyun eti öyle pişirin, en azından duman yutmazsınız, çiğ kalmaz, para boşa gitmez.

• MrAnka M kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir yorum okumadan mı aldınız. Ben uzun süre önce almıştım, bodrumda kullanılmadan tuttuktan sonra verdim birine. İşe yarar bir ürün değil kesinlikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi navek -- 3 Mayıs 2020; 3:54:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lotusgrill kullanan yok mu ? Onda durum ne acaba? Nedym ile ilgili şüphelerim vardı zaten,buradaki yorumlardan sonra onu tamamen eledim.Al malın iyisini çekme kaygısını demişler.

• Lotus için tecrübe var mı?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.