Şimdi Ara

Need For Speed 2016 Kasıyor!!(Çözdüm!!!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen gün abimle NFS aldık originden.
    Bugün yükledi oyunu bir gireyimd edim ne göreyim?

Oyun ilk başta açılmadı baya bi uğraştım siyah bir ekran geliyor aptal aptal bekliyor falan enson resmen takıla takıla ağır çekimde ana menü geldi.

Sistemim İ5 6600k 3.8 ghz ddr4 ram 3000mhz MSIZ170A anakart HD7950 3GB TOP V2 ekrankartı olmasına rağmen bu oyun bende menüde bile neden kasıyor?
    Benzer sorunlarla karşılaşan varmı?
    Bu arada Arma 3 ü bile High da 60 fps oynuyorum bu salak oyunun böyle kasmasının donanımla falan alakası olamaz.

Arkadaşlar ilginç ama kablosuz kol algılayıcımı çıkartınca kasması geçiyor ve geri takınca yine kasıyor.Anlam veremediğim bi olay klavye ile oynuyorum şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheStarBox -- 8 Haziran 2016; 23:32:13 >

• ram 4 gb ise yetmez
  • Donanim ile alakali degil. Snopy kablosuz kolun alicisini takinca kasmaya baslio.klavye ile oynuyorum 1080p Ultra AA acik 50fps.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende hd7720m var açmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawaii

bende hd7720m var açmıyor

abimin bilgisayarında gtx 550ti var ondada çok kötü çalışıyormuş.fps falan yerlerde low da bile.
  • GT630m hiç şansı yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

GT630m hiç şansı yok mu?

valla gtx550ti ile en low da bile oyun çok kasıyormuş.gt630m in pek şansı yok galiba.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

quote:

GT630m hiç şansı yok mu?

valla gtx550ti ile en low da bile oyun çok kasıyormuş.gt630m in pek şansı yok galiba.

Aksam kurcam yazarim hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TheStarBox

quote:

GT630m hiç şansı yok mu?

Aksam kurcam yazarim hocam.

min sistem gereksinimlerinde gtx750 ti yazmışlar.siz yinede bir deneyin eğer oyuna hali hazırda sahipseniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.