Unboundu oynamasamda dediklerinize tamamen katılıyorum. Ps4 de bu oyunu bitirdim. Enfes bir oyundu. Online drift yarışları aşırı eğlenceliydi(1 M skorlar falan). |
Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 (20. sayfa)
-
-
Vakit ayırıp geri dönüş yaptığınız için teşekkür ederim hocam geç yazdığım için kusura bakmayın telefonu daha yeni elime alabildim
Umarım en kısa zamanda kapatmak için ayarı gelir çünkü bu şekilde çok berbat görünüyor çok saçma ve çocuksu olmuş umarım en kısa zamanda müdahale ederler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aboooo Şimdi gördüm mesajınızı umarım sadece şimdilik kapatılmıyordur umarım en kısa zamanda bir ayar verirler
Bence çok daha iyi. NFS 2015'ten bile iyi. Bir de grafikler gayet iyi. Neden beğenilmedi anlamadım.
-
EA Play için deneme sürümü hala gözükmüyor PS Store'da...
Bir nfs 2 gibisi gelmedi hala ona yaniyorum...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Önemli değil hocam yalnız ben bunun için resmi bir açıklama yapıldığını hatırlıyorum yani kapanacağı resmi olarak açıklanmıştı oyunun yapımcılarından biri açıklamıştı diye aklımda kalmış
-
Geleceği yok bende PC için deneme sürümü aldım.
-
Sen beğendiysen bende beğenirim diye düşünüyorum birazdan PC için deneme sürümünü çalıştırıcam
-
Mesajını alıntı yaptığın üye hayatını kaybetti bu arada bilgin olsun forumda konusu açılmıştı.
Allah rahmet eylesin sevenlerinin basi sag olsun. Tesekkur ederim bilgilendirmen icin.
Benim için grafikler 2. plandadır.Mesela 2015in grafiklerine bayılırım ama sadece grafiklerini sevdim fizikleri kötü hikaye felan iyi değildi.Ama çöp değil yanlış anlaşılmasın ortalama yada bir tık üstü oyundu tabikide benim için.Unboundun grafikleri kötü değil evet heatla aynı gibi ama kötü değil efekler çok hoş.
Bizzat kendim çektim(nfs 2015)
-
Oyunu PC'de denedim görsel olarak Heat'e göre gelişim var yok diyenler iki oyunu tekrar oynayıp baksınlar. Başlangıç için gayet iyi görünüyor ilerleyen saatlerde nasıl bir durum alır bilemiyorum ama NFS serilerini seven bence seveceği bir oyun olmuş. Ben oyunu PS5' de oynuycam o yüzden PS5 sürümünü bekliyorum. Kötü bir oyun değil yarış oyunlarını ve NFS serilerini seven herkes beğenecektir oyunu.
Ben de öyle hatırlıyorum hocam daha ben oyunu satın almadım sizler sahip olduğunuz için oyuna danışayım dedim sizlere fikir almak adına
Şimdi ben de jeton düştü büyük ihtimalle kapatılmaz hocam çünkü oyunun hikayesi’ndeki karakterlerde bildiğiniz zaten çizgi film karakteri bunlar hepsi ile bütün olduğu için bu efekler maalesef ki kapatılmayacaktır diye düşünüyorum
Evet kapatılması mantıksız olur aslında sonuçta diğer oyunlardan ayıran özelliği bu. Bana farklı geldi hoşuma da gitti açıkçası ama herkes sevmeyecektir tabi. Arada değişiklik iyidir bence iyi yapmışlar. Zamanla alışılıyor ve birçok kişi alışır diye düşünüyorum.
Haklısınız hocam büyük ihtimalle alışılır
Şu anda fiyatı çok yüksek olduğu için ben daha satın almadım ama oynayabilme çok istiyorum bakalım nasip kısmet sizlere keyifli oyunlar dilerim
Kıymetli vaktinizi ayırıp geri dönüş yaptığınız için teşekkürler saygılarımla hayırlı akşamlar ❤️🌝💐
-
pc de harika gözüküyor hocam 👌🏻
cuma gününü sabırsızlıkla bekliyorum oyun çıkış yapsında oynayalım
Oyun görsel olarak çok iyi ben yeni nesil bir oyunum diyor resmen.
8K oynamadığım oyuna yeni nesil demem ben ulan EA oyun konsol da EA Play ile hala oynanmıyor bitirdin bizi be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NUS53EMRE -- 30 Kasım 2022; 23:24:45 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X