Şimdi Ara

Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
9
Favori
27.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    O zaman PS5 Pro'yu bekle hocam

Ben PC'de 10 saatlik EA Play ile oynadım bence bu adamlar konsollar da açmayı unuttu bunu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Source kullanıcısına yanıt
    PC den oynayabilirim aslında ama saveyi transfer edemem. Haliyle konsol da baştan başlamak istemiyorum. Yarın gece muradımıza ericez bakalım az daha sabır

• kullanıcı yorumları gelmeye başlamış

Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byvolcan -- 1 Aralık 2022; 12:43:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamlar yalnız iyi trolledi , konsollarda EA PLAY 10saat oynamayı açmadılar hala, ya da gerçekten açmayı unuttular….
    Hala beklemedeyiz

• Ewarrr kullanıcısına yanıt

Nasıl açmadılar xbox da dünden beri oynuyorum 5 saati doldurdum.

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Çok uzun saat oynamadım PS5'de tekrar aynı şeyleri oynamamak için ama bence kötü bir oyun değil çok eğlenceli görünüyor. Meta ortalaması 80 bekliyorum.

• Ewarrr kullanıcısına yanıt
    PC ve Xbox'da açılmış ama Playstation'da yok burda ters giden birşey var bence. Belki de EA, Sony'nin Battlefield, Call of Duty ile baş edemiyor lafına alındı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TORRENT çıksın da oynayak

• Fifa 23 ve diğer yeni oyunlar ps 10 saatlik trial mevcut listede bu oyunda eklenmiş ama henüz deneme sürümü aktif değil muhtemelen bu gece 12 den sonra açılır

Dead space remake de aynı fiyattan önsiparişe açılmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamer-x -- 1 Aralık 2022; 14:26:9 >
  • İçimden bir ses bu oyunun Underground mirasçısı olacak diyor. Bakalım ne olacak.

Benim de icimden bir ses meta 60i gorurse dua et diyor 😂

Underground Mirasçısı mı?

🤣🤣🤣

• Kuruduk kaldık be

Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022

• KAKÁ kullanıcısına yanıt

Bekleyelim görelim o zaman Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 

• Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt

Çıktığında anlarız Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 

• Oyun olmuş arkadaşlar cidden olmuş 2 gündür oynuyorum cidden sevdim son nfslerden daha iyi.Gerçekten helal olsun ea biraz yola gelmiş gibi.Kötü yorum yazanlara bakmayın onlar forza fanı yada anime efeklerini beğenmediği için kötülüyorlar.Fiyat konusunda kimseye önermem yazık o paraya oyun olmaz ea play alıp oynayın ha zenginsindir harcayacak çok paran vardır birşeye harcamak istiyorsan alabilirsin.Tabikide kusursuz bir oyun değil insan yapımı sonuçta elbette kusuru olacak ama şunu söyleyim son zamanlarda oynadığım en iyi nfs buydu.Buglar optimizasyon felan bunlar zamanla fixlenir oyun daha yeni malum günümüzde artık oyunlar tam çıkmıyor.Hikayesi var heat veya 2015 göre daha iyi sonuçta yalandan koyulmuş.En azından bir amacımız yükselmeye çalışmak güzel.Risk sistemi çok güzel olmuş acaba paramı katlayıp yarışmaya devammı etsem yoksa parayı hemen yatırıp hiç riske girmesemmi diye düşündürtmek hoştu.Oyunu öneririm tabi ARCADE yarışı hitap edenlere veya ANİME tarzı görsel hitap edenlere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan123417 -- 1 Aralık 2022; 22:1:36 >

• Bat-Man kullanıcısına yanıt

Kullanıcı adı gaming-benchmark-games vb. olan kanallar küçük resme koca koca 13900k rtx4090 yazanlar 4 işlemciyi 1 videoda bölüp gösterenler falan %99 sahte.

• Var mı hocam önerebileceğiniz kanal?. Bazen görüyorum ikiye ayrılmış ekran, farklı iki ekran kartı ama oynanış aynı

- Oyun bence anime efektleri dışında çok güzel araç çeşitliliği modifiye ve arcade sevenler için birebir bence..Most Wanted 2 den çok çok iyi arkadaşlar Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bat-Man -- 2 Aralık 2022; 9:36:6 >
  • PS5 deneme sürümü açılmadı değil mi? Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.