< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 (23. sayfa)
-
-
Harbiden neden hep aynı araçlar ile yarışıyoruz, orasını anlamadım. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
PlayStation 'da Ea Play ile 10 saat deneme sürümü açık mı beyler bulamadım da 🤔
Açık EA olay üyeliğin varsa storeden oyunu bul ust sürümü seç oradan çıkıyor.quote:
Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII
PlayStation 'da Ea Play ile 10 saat deneme sürümü açık mı beyler bulamadım da 🤔
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim hocam buldum indiriyorum şimdi 🙂👍
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 3 Aralık 2022; 15:39:25 >
Ea play pro varmı playstation da? Herhalde oyunu tam olarak oynayabiliyoruz.
bende alıp öyle oynamak istiyordum ama bulamadım , sanırım sadece pc'de var
-
-
Kesinlikle katılıyorum bu oyun olmuş boş boş yorum yapanları dinlememek lazım ve 21 Saatlik oynanışım var daha bitirmedim.Cidden güzel olmuş.Aracınızı geliştirdikten sonra kontrolleri dahada kolaylaşıyor tıpkı mw 2005deki gibi araçlar dönmüyor drift atayım diyorsun çok yavaşlıyor ama aracını geliştirirsen dahada kolaylaşıyor.Ayrıca yapay zeka aracını seviyenin sonuna kadar getirmezsen çok zorluyorlar.Bilmiyorum yetenekli biri değilim zaten ama diğer yarış oyunlarında böyle zorlandığımı hatırlamıyorum.Heat hikayesi konusunda ben beğenmemiştim.En başta adamı öldürselerdi cinayetin üstünü kapatıp bunu öğrenip ispatlamaya çalışmak daha iyi olurdu.Kara borsa olayı dikkatimi çekmemişti.Bilmiyorum ilerde daha çok güncelleme ile gelirmi bana saç modelleri yüz modelleri çok az geldi.Umarım heat gibi 2-3 ay sonra fişini çekmezler.
-
Oyunda, evet sınıf atladıkça para kazanma ( yarış ödülleri para ödülü) artıyor hocam.
Aldıgım subaru brz yi güçlendirme ve modifiye ile hala devam ediyorum. ( 7 saat in 6 saati aynı araçtayım ) öyle her aracı alayım garajımda dursun olayı oyle kolay değil , para kıymetli ve kazanması zor oldugundan dolayı beni oyuna çok iyi bağladı. Bu durum gerçekçilik katmış.Hiç de sıkılmıyprsunuz.
Garajımız çok sade basit olmuş, heat ve playback de çok daha iyi görünüyordu garajım , dakikalarca modifiye yaptıgım aracı garajda izlemesi keyifli oluyordu.
Bu oyun tutar bence , bana undeground havasını çok iyi yaşattırdı.
metacriticNeed for Speed Unboundhttps://www.metacritic.com/game/playstation-5/need-for-speed-unbound
8 incelemede 81 puanda oyun. Son yıllarda çıkmış en iyi NFS. 😎
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
-
Callisto Protocol'u bitirince bu oyuna sarıcam kısmetse 😇
Enis KirazogluyoutubeGenshin Impact ön kayıt linki: ► https://hoyo.link/e3I5BBAd Turnuva için kayıt linki: ► https://act.hoyoverse.com/puzzle/hk4e/pz_0Y3sfJbucy/index.html @GenshinImpact Dakikalar: 00:00 Yarış oyunu geçmişim 00:29 Need for Speed Unbound negatifliği 02:12 Oyuna ilk başlama anım 03:15 Sponsor: Genshin Impact 04:30 Need for Speed Unbound devam Önemli not: EA Play ile 10 saat deneyebiliyorsunuz oyunu. Aklınızda olsun. Bugünkü videomuzda bir yarış klasiği Need for Speed serisinin son oyununa bir göz atıyoruz. Ve atarken de şaşırıyoruz. Yani ben şaşırıyorum. Sevdim ben bu oyunu. Valla nasıl oldu anlamadım. Yıllaaar sonra bir NFS oyunundan keyif alırken buldum kendimi. O keyfin sebeplerini de bu videoda irdelemeye çalıştım! İyi seyirler diliyorum! #eniskirazoglu #oyun #GenshinTürkiyehttps://www.youtube.com/watch?v=YRXULpMo5uo
-
Aldın mı hocam
-
Burdan değil ama aldım
Bu yarışlarda ki Buy-in muhabbetini çözen var mı ? Her yarış sonunda param eksiliyor, olması gerekenden az kazanıyorum yarışlardan.
Bazı yarışlara ön giriş ödemesi buy in muhabbeti hocam, hertürlü kesiyor onu,
bazı yarışlarda ön giriiş ödeme kesintisi olmayabiliyor. girmeden zaten detaylarda gösterir haritada yarışların üstüne tıklayınca
Arkadaşlar efektleri kapatmak var deniliyordu ama bir türlü bulamadım kapanmıyor mu bana hıc hos gelmıyor.
Oynanıs olarak bence dıger oyunlara oranla gelısmıs bıraz daha kütük gibi değilde araba gibi artık oynanış. Sesler zaten muazzam modifiye çok çok iyi kaç seridir bu konular iyi birde bu efekt kapatabılırsem super olucak. Araç listesi kaç yıldır aynı keşke bıraz yenı araçlar ekleseler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X