Şimdi Ara

Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
606
Cevap
9
Favori
27.531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Oyun fena sardı beni de ,
    Para kazanmanın zor olması , yarışların zor olması , akşam özellikle underground 2 havası olması şahsen beni oyuna bağladı.
    Ayrıca şu animasyon çizimler hiç sırıtmadı diyeceğim ki en büyük tepkiyi gösterenlerden birisiydim ona rağmen beğendim..
    Bu firma , çevre ve araç seslerini yapmasını çok iyi biliyor..
    Kulaklık takılı iken oyundan biran olsun kopmak istemiyorum.
    En büyük eksiklik olarak aynı araçların olması neredeyse hiç ilave bir araç olmaması olacak…
    Yaşım 39 , iyi yorum yaptıgımdan ötürü linç etmezseniz sevinirim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ewarrr kullanıcısına yanıt

Harbiden neden hep aynı araçlar ile yarışıyoruz, orasını anlamadım. :)

• PlayStation 'da Ea Play ile 10 saat deneme sürümü açık mı beyler bulamadım da 🤔

• quote:

Orijinalden alıntı: Y@KI$IKLII

PlayStation 'da Ea Play ile 10 saat deneme sürümü açık mı beyler bulamadım da 🤔
    Açık EA olay üyeliğin varsa storeden oyunu bul ust sürümü seç oradan çıkıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • wwertt kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam buldum indiriyorum şimdi 🙂👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 3 Aralık 2022; 15:39:25 >
  • Ea play pro varmı playstation da? Herhalde oyunu tam olarak oynayabiliyoruz.

• bende alıp öyle oynamak istiyordum ama bulamadım , sanırım sadece pc'de var Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 

• Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022

OYUNU ÇOK BEĞENDİM, GERÇEK BİR NFS OYUNU GİBİ..

Oyunu gün itibari ile 4 saat kadar oynadım ve bayıldım. Oyunu incelemeden önce belirteyim NFS'yi geçtim hiç bir oyun +1000₺ fiyatı hak etmez (GTA 6 hariç) o yüzden fiyattan bağımsız oyunu yorumlamak istiyorum.

Oynanış Heat'e göre farklı hissettirdi bana. Heat'i 200 saate yakın oynadım son 2 haftadır da Unbound ile farkını anlayabilmek için arada açıp oynuyordum. Şunu söyleyebilirim ki fizik ve handling anlamında oyun gerçekten çok gelişmiş. Bi kere araçların ağırlığı daha çok hissediliyor, aracın tümseklere olsun, atlamalı zıplamalı yerlerde olsun, virajlar da olsun bu ağırlığı araştan araca değişiyor. Drift biraz daha zorlaştırılmış gibi R2 ile gazı viraja göre vermek gerekiyor yoksa kontrolü kaybediyorsunuz. Yavaş ve hızlı aracın hissi çok daha iyi olmuş. Kısaca Unbound, Heat'e göre oynanış anlamında (bence) level atlamış. Araba sürmek gerçekten çok keyifli.

Polislere ne yaptınız? Heat de ki acımasız polislerden yine NFS 2015 de ki NPC'lere dönmüşler. Heat de polislerin zorluğundan ağlayan bir tayfa vardı ondan olsa gerek polisleri bu oyunda baya aptallaştırmışlar. Heat 5 polisleri max 250km basan aracımla kolaylıkla geçebiliyorum. Oyunun en büyük eksisi polisler olmuş. Umarım update ile bi ayar çekerler.

Grafiklere diyecek söz yok atmosferi kokluyorsunuz, araçlar ve çevre eski oyunlara göre çok iyi durumda. Yeni nesil bir oyun mu hayır değil PS4 oyununu Ultra grafikte oynuyoruz gibi düşünüyorum ama yanlış anlaşılmasın grafikler gerçekten çok iyi özellikle geceleri.

Modifiye ye henüz adam akıllı giremedim fakirlikten ama seçenekler çok artmış. Heat'e göre parçalar daha çeşitli, daha gösterişli gözüküyor en azından baktığım 2 araçta öyle.

Müzikler efsane tam ortama uygun, buluşma mekanlarında ve yarış başlangıcın da müzikler sizi oyuna sokuyor. Araç seslerine diyecek lafım yok zaten Criterion Games, Most Wanted 2012 de ki araç sesi kalitesini bu oyuna yansıtmış. Yine Heat'e göre araç sesleri oldukça gelişmiş, motorun gücünü hissediyorsunuz. Pedal sesleri de oyuna farklı bir hava katmış güzel bence.

Anime Efektleri tam olması gereken kıvam da çok abartıya kaçarlar mı diye korkuyordum ama dengeli tutmayı başarmışlar. Oyuna ayrı bir hava katmış, kapatma seçeneği koymamışlar ama gelse bile kesinlikle kapatmayı düşünmüyorum oyunun olayı bu bence.

4 saatlik oynayışım da hikaye den bişey anlamadım bence biraz kötü işleniyor bu bağlam da Heat'in hikayesi çok daha iyiydi.

Şu zorluk meselesi halis mi ? Herkes oyuna zor demiş ama ben normal ayarlarda yarışları çok kolay bir biçimde kazanıyorum, hatta oyunun zorluğunu arttırdım.

Para mevzusu sıkıntı çıkartacak gibi gerçekten. Yarışlar çok az para veriyor, yeni arabayı geçtim gelen para direk performans modifiyesine gidiyor arabayı çıplak sürmek zorunda kalıyorum oyunun hikayesi gereği henüz 1.hafta 3.gündeyim. Belki ilk hafta diye yarışlar az para veriyo olabilir ama sonrasında ben epey artacağını düşünüyorum.

Grafiklere ona buna çöp diyen "Milkshake Brain"lilere tavsiyem Forza dışında bir oyun oynayın. Oyunun iyi olduğu, Heat'e göre gelişmiş olduğu bir çok yönü olmasına rağmen oyuna çöp muamelesi yapmak yada o oyunun fanı olmadığınızdan, EA Play den oyunu beleşe oynayım da, forumda millete bulaşayım diyedir yoksa bu kadar negatif yorum yapmanın herhangi bir izahı yok. Her oyunun alıcısı farklı, bu oyun arcade yarış oyunudur simulasyon veya simcade dediğimiz Forza'yı bu oyunla bir tutmayın, kıyaslamayın.

Araba ve araba yarışı oyunu aşığı olarak piyasa da oynamadığım oyun kalmadı. Need For Speed Unbound eski Underground havasını günümüze uyarlamış ve bence çok güzel bir oyun ortaya koymuş. Ben oynamanızı kesinlikle tavsiye ediyorum.

Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022

• NUS53EMRE kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum bu oyun olmuş boş boş yorum yapanları dinlememek lazım ve 21 Saatlik oynanışım var daha bitirmedim.Cidden güzel olmuş.Aracınızı geliştirdikten sonra kontrolleri dahada kolaylaşıyor tıpkı mw 2005deki gibi araçlar dönmüyor drift atayım diyorsun çok yavaşlıyor ama aracını geliştirirsen dahada kolaylaşıyor.Ayrıca yapay zeka aracını seviyenin sonuna kadar getirmezsen çok zorluyorlar.Bilmiyorum yetenekli biri değilim zaten ama diğer yarış oyunlarında böyle zorlandığımı hatırlamıyorum.Heat hikayesi konusunda ben beğenmemiştim.En başta adamı öldürselerdi cinayetin üstünü kapatıp bunu öğrenip ispatlamaya çalışmak daha iyi olurdu.Kara borsa olayı dikkatimi çekmemişti.Bilmiyorum ilerde daha çok güncelleme ile gelirmi bana saç modelleri yüz modelleri çok az geldi.Umarım heat gibi 2-3 ay sonra fişini çekmezler.

Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022

Oyunda, evet sınıf atladıkça para kazanma ( yarış ödülleri para ödülü) artıyor hocam.

Aldıgım subaru brz yi güçlendirme ve modifiye ile hala devam ediyorum. ( 7 saat in 6 saati aynı araçtayım ) öyle her aracı alayım garajımda dursun olayı oyle kolay değil , para kıymetli ve kazanması zor oldugundan dolayı beni oyuna çok iyi bağladı. Bu durum gerçekçilik katmış.Hiç de sıkılmıyprsunuz.

Garajımız çok sade basit olmuş, heat ve playback de çok daha iyi görünüyordu garajım , dakikalarca modifiye yaptıgım aracı garajda izlemesi keyifli oluyordu.

Bu oyun tutar bence , bana undeground havasını çok iyi yaşattırdı.

• 8 incelemede 81 puanda oyun. Son yıllarda çıkmış en iyi NFS. 😎

• Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022

• Callisto Protocol'u bitirince bu oyuna sarıcam kısmetse 😇

• Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022Enis Kirazogluyoutube
    Genshin Impact ön kayıt linki: ► https://hoyo.link/e3I5BBAd Turnuva için kayıt linki: ► https://act.hoyoverse.com/puzzle/hk4e/pz_0Y3sfJbucy/index.html @GenshinImpact Dakikalar: 00:00 Yarış oyunu geçmişim 00:29 Need for Speed Unbound negatifliği 02:12 Oyuna ilk başlama anım 03:15 Sponsor: Genshin Impact 04:30 Need for Speed Unbound devam Önemli not: EA Play ile 10 saat deneyebiliyorsunuz oyunu. Aklınızda olsun. Bugünkü videomuzda bir yarış klasiği Need for Speed serisinin son oyununa bir göz atıyoruz. Ve atarken de şaşırıyoruz. Yani ben şaşırıyorum. Sevdim ben bu oyunu. Valla nasıl oldu anlamadım. Yıllaaar sonra bir NFS oyunundan keyif alırken buldum kendimi. O keyfin sebeplerini de bu videoda irdelemeye çalıştım! İyi seyirler diliyorum! #eniskirazoglu #oyun #GenshinTürkiye
    https://www.youtube.com/watch?v=YRXULpMo5uo
  • Source kullanıcısına yanıt

Aldın mı hocam Need for Speed™ Unbound | ANA KONU | 2 ARALIK 2022 

• Ellie_Williams kullanıcısına yanıt
    Burdan değil ama aldım

• Bu yarışlarda ki Buy-in muhabbetini çözen var mı ? Her yarış sonunda param eksiliyor, olması gerekenden az kazanıyorum yarışlardan.

Bazı yarışlara ön giriş ödemesi buy in muhabbeti hocam, hertürlü kesiyor onu,

bazı yarışlarda ön giriiş ödeme kesintisi olmayabiliyor. girmeden zaten detaylarda gösterir haritada yarışların üstüne tıklayınca

• Arkadaşlar efektleri kapatmak var deniliyordu ama bir türlü bulamadım kapanmıyor mu bana hıc hos gelmıyor.

Oynanıs olarak bence dıger oyunlara oranla gelısmıs bıraz daha kütük gibi değilde araba gibi artık oynanış. Sesler zaten muazzam modifiye çok çok iyi kaç seridir bu konular iyi birde bu efekt kapatabılırsem super olucak. Araç listesi kaç yıldır aynı keşke bıraz yenı araçlar ekleseler.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.