Şimdi Ara

Need for Speed Almaya Değer mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çoğu kişi hikayesi çöp değmez gibi yorumlar yapmış origin de şuan 59.99 € fiyata bu oyun alınmaya değer mi?

• The Vault sistemi var ayda 3.99 Euro'ya NFS dahil olmak üzere bir çok oyunu oynayabilirsin. 59 dolar değmez.
  • G2ada 80 lira civarına denk gelirsen al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2K arkadaşa katılıyorum. Origin access ile aylık 13-14 TL bir ücrete birçok kaliteli oyunları kiralama usülü full olarak oynayabiliyorsunuz. Bir süredir artık yeni çıkan oyunlar da çıkışından 6-7 ay sonra bu sisteme dahil oluyor.

NFS için 59$ bırakın 59TL olsa bile çok fazla, değmez. Ayrıca SSD şart ve ortalama üzeri güçte bir donanım gerekiyor. Access ile 1 ay boyunca oynayıp ona göre karar vermenizi öneririm.
  • degmez

• bencede değmez kaplamalar geç geldiğinden oynarken yol gözükmedi gta da olur ya aşağı doğru düşersin onun gibi oldu
    hızlı gittiğinde oluyor bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

2K arkadaşa katılıyorum. Origin access ile aylık 13-14 TL bir ücrete birçok kaliteli oyunları kiralama usülü full olarak oynayabiliyorsunuz. Bir süredir artık yeni çıkan oyunlar da çıkışından 6-7 ay sonra bu sisteme dahil oluyor.

NFS için 59$ bırakın 59TL olsa bile çok fazla, değmez. Ayrıca SSD şart ve ortalama üzeri güçte bir donanım gerekiyor. Access ile 1 ay boyunca oynayıp ona göre karar vermenizi öneririm.

Hocam origin access bir ay oynama imkanı tanimiyorki ben aldım 10 saat nfs oynama süresi verdi 13 14 liraya 10 saat az degilmi

• JaReD22 kullanıcısına yanıt
    Hocam trial da var tam sürüm de var, kafanız karışmasın.

Origin access-vault games e tıklayın. Orada nfs nin deluxe edition ı var tam sürümü yani. Onu kütüphanenize ekleyip download edin oynayın. Sadece o da değil. Fifa 15-16, bf 3-4-hardline, nfs mw 2012, rivals, crysis serisi...bunların hepsi tam sürüm olarak oynayabiliyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bulkan

Hocam trial da var tam sürüm de var, kafanız karışmasın.

Origin access-vault games e tıklayın. Orada nfs nin deluxe edition ı var tam sürümü yani. Onu kütüphanenize ekleyip download edin oynayın. Sadece o da değil. Fifa 15-16, bf 3-4-hardline, nfs mw 2012, rivals, crysis serisi...bunların hepsi tam sürüm olarak oynayabiliyorsunuz.

Hocam ben normal sürüm indirmiştim trial yazıyor 10 saat sureliydi

• Siz indirdiğiniz zaman Vault'a eklenmemiştir o zaman yoksa eklenen oyunlar ayda 3 euro verdiğiniz sürece, istediğiniz kadar oynuyorsunuz. Vault'a eklenmeyen oyunları da Trial olarak deniyorsunuz.
  • Vault a ekledi hocam ya eminim. Need for Speed Deluxe edition hem de standart da değil. Vault games e tıklarsanız ilk sıralarda mutlaka görünür. Siz ilk karşınıza çıkan sayfadan direkt trial olanı indirmişsiniz. Çıkmazsa bile sağ üstteki arama kısmına kendiniz yazın Need For Speed Deluxe diye . Add to my game e tıklayıp direkt indirip oynayabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.