Bildirim
Need for Speed Almaya Değer mi?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
The Vault sistemi var ayda 3.99 Euro'ya NFS dahil olmak üzere bir çok oyunu oynayabilirsin. 59 dolar değmez. -
G2ada 80 lira civarına denk gelirsen al
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2K arkadaşa katılıyorum. Origin access ile aylık 13-14 TL bir ücrete birçok kaliteli oyunları kiralama usülü full olarak oynayabiliyorsunuz. Bir süredir artık yeni çıkan oyunlar da çıkışından 6-7 ay sonra bu sisteme dahil oluyor.
NFS için 59$ bırakın 59TL olsa bile çok fazla, değmez. Ayrıca SSD şart ve ortalama üzeri güçte bir donanım gerekiyor. Access ile 1 ay boyunca oynayıp ona göre karar vermenizi öneririm. -
degmez
bencede değmez kaplamalar geç geldiğinden oynarken yol gözükmedi gta da olur ya aşağı doğru düşersin onun gibi oldu
hızlı gittiğinde oluyor bu -
quote:
Orijinalden alıntı: bulkan
2K arkadaşa katılıyorum. Origin access ile aylık 13-14 TL bir ücrete birçok kaliteli oyunları kiralama usülü full olarak oynayabiliyorsunuz. Bir süredir artık yeni çıkan oyunlar da çıkışından 6-7 ay sonra bu sisteme dahil oluyor.
NFS için 59$ bırakın 59TL olsa bile çok fazla, değmez. Ayrıca SSD şart ve ortalama üzeri güçte bir donanım gerekiyor. Access ile 1 ay boyunca oynayıp ona göre karar vermenizi öneririm.
Hocam origin access bir ay oynama imkanı tanimiyorki ben aldım 10 saat nfs oynama süresi verdi 13 14 liraya 10 saat az degilmi
Hocam trial da var tam sürüm de var, kafanız karışmasın.
Origin access-vault games e tıklayın. Orada nfs nin deluxe edition ı var tam sürümü yani. Onu kütüphanenize ekleyip download edin oynayın. Sadece o da değil. Fifa 15-16, bf 3-4-hardline, nfs mw 2012, rivals, crysis serisi...bunların hepsi tam sürüm olarak oynayabiliyorsunuz. -
quote:
Orijinalden alıntı: bulkan
Hocam trial da var tam sürüm de var, kafanız karışmasın.
Origin access-vault games e tıklayın. Orada nfs nin deluxe edition ı var tam sürümü yani. Onu kütüphanenize ekleyip download edin oynayın. Sadece o da değil. Fifa 15-16, bf 3-4-hardline, nfs mw 2012, rivals, crysis serisi...bunların hepsi tam sürüm olarak oynayabiliyorsunuz.
Hocam ben normal sürüm indirmiştim trial yazıyor 10 saat sureliydi
Siz indirdiğiniz zaman Vault'a eklenmemiştir o zaman yoksa eklenen oyunlar ayda 3 euro verdiğiniz sürece, istediğiniz kadar oynuyorsunuz. Vault'a eklenmeyen oyunları da Trial olarak deniyorsunuz. -
Vault a ekledi hocam ya eminim. Need for Speed Deluxe edition hem de standart da değil. Vault games e tıklarsanız ilk sıralarda mutlaka görünür. Siz ilk karşınıza çıkan sayfadan direkt trial olanı indirmişsiniz. Çıkmazsa bile sağ üstteki arama kısmına kendiniz yazın Need For Speed Deluxe diye . Add to my game e tıklayıp direkt indirip oynayabilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X