Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (28. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi sorun oldugu kesnleşti 3dmark05 ten 4800 aldım
  • Birde bu var. Bu da yine full detay ve max. çözünürlükte...

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

bi sorun oldugu kesnleşti 3dmark05 ten 4800 aldım

drıver problemımı yoksa saat hızlarındanmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Beyaz hocam drift te tekerleğın otomatık contra vermesıne ne dıyeceksın zevkı azaltıyormu?

Bir tek bölümü 2 kere oynadım diğer bölümlere bakmadım ilk izlenim bu yönde bakalım diğerleri de zamanla
  • quote:

Beyaz hocam drift te tekerleğın otomatık contra vermesıne ne dıyeceksın zevkı azaltıyormu?

Bence kesinlikle azaltiyor. Kendimiz yapmadıktan sonra ne anlamı war
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

bi sorun oldugu kesnleşti 3dmark05 ten 4800 aldım

drıver problemımı yoksa saat hızlarındanmı

driver zannediyorum guru3d de ki whql olmayan driver yüklüydü şimdi official driverı yukluyorum inş düzelir sorun bakalım
  • Beklıyoruz hocam ınsalah drıver dır 91 lı olanı yukle en son bı onu dene
  • quote:

Beklıyoruz hocam ınsalah drıver dır 91 lı olanı yukle en son bı onu dene

valla düzeldi galba ama fps yine az geldi bana herşey full de 18-22 arası gidip gelio ama görüntü güzelleşti gibi geldi bana

• 18-22 az yınede yaa anlamıyorum xfx 7600gt 18fps alıyorsa senınkının 25 fln alması lazım dıye dusunuyorum
  • quote:

18-22 az yınede yaa anlamıyorum xfx 7600gt 18fps alıyorsa senınkının 25 fln alması lazım dıye dusunuyorum

bende öle düşünüyorum ama overclocklu 22 bide çok ilginç başka 7800gt si olan yok versin şöle ss full ayarlarda karşılaştıralım
  • eet sole dusunursek 7900gs 7800gt den braz daha hızlı sadece yanı kafa kafaya denebılır tabık ı gs daha onde kı gs 7600gt den de ıyı bır kart demmekkı senın kartın 25 cıvarı alması lazım 18 deıl yanılıyormuyum
  • yaw drifteyken lasıtklerın senle alakasız kendi haraket etmesi çok uyus olmuş

kontrol oynayanda olmuyor,çok kolay bir hale geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: chazy

arkadaşlar imzamdaki sistemim ile 1280x1024 resimdende anlaşılacagı gibi bütün ayarlar full açık en üst seviyede herşey bi motion blur passive görünüyo açamıyom o kadar gayet akıcı oynuyorum ama bunun fps denilen şeyini nasıl ögrenirim.

birader aynı karttan bendede var hemde overclocklu ama o kadar acamıyorum sen nasıl actın yaw bide anti aliasing kactaydı ?

• Kısıtlı modifiyelı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir2050 -- 31 Ekim 2006; 0:15:03 >
  • yav bende laptop um gelsin 79000 gtx in keyfini çkartayım diyordum

ne kartlarla alınmış fps lere bakyav neden böyle oluyor
  • beyler malum sitelerden birinde buldum oyunu indiriorum şimdi de baya yawaş 4güne anca inio =) umarım fake deildir..bi kontrol edin sitelerinizi bnce..
  • Ya çok hayal kırıklığı yaşadım bu nedir 7600gt 15-25 fps gidip gelio, şimdi kırıım mı ben bu kartı yazık ya verdiğimiz şu paraya
  • quote:

Orjinalden alıntı: LBJ_23

beyler malum sitelerden birinde buldum oyunu indiriorum şimdi de baya yawaş 4güne anca inio =) umarım fake deildir..bi kontrol edin sitelerinizi bnce..

bu konudakı ilk msjda olan lınkte çek
    ben orda çektim canavar gibi geliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: SELBAL

quote:

Orjinalden alıntı: rapidsensei

ben drift de 180 aldim ama suan oldugum makinede usb calimıyo
    yoksa resmini cekmiştim :(
    rekor bende sanirim

rekor sende değil 340 yapanlar vardı ben 300 anca aldım

2 sorum var demo ile alaklı

1. oyunda circuitte yarışırken sol üste yeşil olan gösterge ne şe yarıyor cargher falan yazıyordu sanırım

2. son yarışta ilk etapya rakibin önde başladığı yerde elemanı geçen varmı zorda olsa geçmeyi başardımda başka yapan varmı diye merak ettim

1. yqarışa başlamdan önce iyi bak senin arabadan birtane daha göreceksin.. işte o senin ekipten charger dolfduğunda bas ctrl ye eleman sana yaklaşmaya çalışanları fln engelliyo
    2. ben 3. virajda geçiyorum çok kolay be

• quote:

Orjinalden alıntı: bekir2050

quote:

Orjinalden alıntı: LBJ_23

beyler malum sitelerden birinde buldum oyunu indiriorum şimdi de baya yawaş 4güne anca inio =) umarım fake deildir..bi kontrol edin sitelerinizi bnce..

bu konudakı ilk msjda olan lınkte çek
    ben orda çektim canavar gibi geliyor

demo deil full =)

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.