Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yorumlarınızın hepsini okuyorum ve sanırım demo da yine optimizasyon sorunları var veya bazı arkadaşların makinalarında sürücülerden dolayı bir performans kaybı var. Ben demoyu oynayamadım hala kotanın sıfırlanmasını bekliyorum Ama o zaman da tam sürüm çıkacak boşa indirmiş olacam ne yapsam bende bilmiyorum valla Bu arada bazı arkadaşlar oyunun çıktığını ve malum sitelere düştüğünü söylüyor. Arkadaşlar 1 Kasım olmadan çıkmayacak boşuna o dosyaları indirmeyin hepsi sahte! Hatta bırakın sizden önce başkaları indirsin sorun yoksa sizde indirip oynayın Ama ilk olmak için boşuna çabalamayın yarın çıkacak Amerika'da bize de üç dört gün sonra gelir artık

• quote:

Orjinalden alıntı: altanns

1900gt baya iyi performans veriyo az o/c yüklendim şimdi 35 fps den düşmüyo fazla

bu arada söylemeden duramayacağım lastik kalınlaştırması beni kıl etti

silindir gibi oluyo araba asfaltımı düzlicez yarışmı yapıcaz

@yazılımcı hocam o kart eskidi artık çok fazla şey beklememek lazım

ama 1024x768 de en azından 20 25 fps alman lazım orta seviye ayarda

biliyorum ama işte neyse yeni pc toplayamadım gitti yaa

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online

biliyorum ama işte neyse yeni pc toplayamadım gitti yaa

boşver acele etme zaten hem c2duo lar tam otursun hem dx10 destekli ekran kartları çıksın ondan sonra toplarsın

idare eder hocam şimdilik seni full yapıp nabcan ayarları zaten

bu arada 1600x1200 flm gördüm önceki sayfalarda yapabiliozmu bi şekilde ?

• ya arkadaşlar oyun esnasında bu fotoları nasıl çekiyosunuz yardımcı olursanız çok iyi olur
  • demo için saolun
  • quote:

Orjinalden alıntı: suzanbagci

ya arkadaşlar oyun esnasında bu fotoları nasıl çekiyosunuz yardımcı olursanız çok iyi olur

Dostum fraps adlı program ile çekiliyor bu resimler Gerçi klasik bir yöntem olan printscreen tuşuylada olur ama o pek sağlıklı bir yöntem değil sen en iyisi frapsı yükle

http://www.yenidownload.com/program.asp?id=3990 Bu deneme sürümü olduğu için bazı ayarlar aktif edilemiyebilir.

• eyvallah dostum
  • PrtScn tuşu var klavyede ;)

Pirintsikrin tuşu :o) 'na basıp daha sonra paintte yada photosopta yapıştırcaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir2050 -- 31 Ekim 2006; 15:09:24 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

ati kartlar daha ii performans veriyor anlaşılan

Bütün yazıları okudum, sana katılıyorum
  • bisey sorcam beylerr drift yaparken bisey olmuyo. diger circuit yarisa baslicam zaman mavi ekran geliyo reset atiyo . ne istir bu.
  • Demoyu indirdim de yükleme hatası alıyorum. Daha iyi Directx sürümünü yüklemen lazım diyor oysaki 9.0c kullanıyorum. Benim haberim yokken daha yeni bir sürüm mü çıktı acaba
  • hemen 10 syfa ypmisinz bi sakin olun yaw
  • arkadaşlar şimdi cd ciye gidiyorum bi soruyum işallah gelmiştir size haber vericem.
  • oyun çıkmadı kardeş nereye gidiyon
  • Oyun çıktı. Ama Amerikada. Türkiye'ye ne zaman gelir bilmem. Ve çoğu oyunculara CD versiyonları daha erken geliyor nedense. Yani DVD için biraz daha bekleyebiliriz. Çünkü Avrupa'da daha 9 Kasım'da çıkacak...
  • Ya bu arabalar hep aynı modifiye şeklinde kendimiz modifiye yapamıyomuyuz
  • arkdaşlar size bir sorum olacak.

amd 3000+ 64bit işlemci
    512 ram
    256mb x550 ekran karti ile bu oyun oynanirmi ?¿ medium ayarlarda falan oynanirmi sizce ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: peacefire

arkdaşlar size bir sorum olacak.

amd 3000+ 64bit işlemci
    512 ram
    256mb x550 ekran karti ile bu oyun oynanirmi ?¿ medium ayarlarda falan oynanirmi sizce ??

düşük ayarlarda oynanır
  • Yaw su kotam 0lansın yarında hemen ındereyım daayanamıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: peacefire

arkdaşlar size bir sorum olacak.

amd 3000+ 64bit işlemci
    512 ram

Evet arkadaşlar benim sistemimde hemen hemen aynı sadece ekran kartım 128mb fx5700 uygunmu sizce ?
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.