Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: _n2o_

hemen 10 syfa ypmisinz bi sakin olun yaw

ama yapılmicak bi oyun da diil yani

• Driftte kontra vermesi sadece şekil olsun diye, araba yine verdiğiniz komutlara göre hareket ediyo, onu takmayın kafanıza.
    Modifiyedeki detaylar özellikle jantta OHA dedirtiyo.
    Benim hoşuma gitmeyen NFS'deki hız duygusu bu oyunda yok, Underground serilerindeki gibi yolun kenarındaki şeyler hızla akıp gitmiyo yanınızdan. Arabanın agresifliği de aynı şekilde yavaşlamış. Full sürümü de böyle olursa fazla oynamam büyük ihtimal.

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]
  • full oyunda da böle olcaktır..motion blur u aç hız duygusunu arttırıo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LBJ_23 -- 31 Ekim 2006; 22:26:59 >
  • ben begenmedım oyunu sanırım underground 2 den sonra batırmaya basladı lar benım bılısım sehır ıcı dolasma yok bu carbon da gec ya en guzelı undr2 :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaxRpm

Driftte kontra vermesi sadece şekil olsun diye, araba yine verdiğiniz komutlara göre hareket ediyo, onu takmayın kafanıza.
    Benim hoşuma gitmeyen NFS'deki hız duygusu bu oyunda yok, Underground serilerindeki gibi yolun kenarındaki şeyler hızla akıp gitmiyo yanınızdan. Arabanın agresifliği de aynı şekilde yavaşlamış. Full sürümü de böyle olursa fazla oynamam büyük ihtimal.

ekran kartı ne

• grafik ayarları kısık gibi geldi aa ve af yok sankim
  • @CluBBeR34 dostum oyunun tam sürümünde şehirde dolaşmak illaki olacak o kesin Demo olduğu için çoğu ayar pasif durumda o nedenle bu tür şeylere kafayı takıp oyunu harcamayın Tam sürüm çıksın o zaman şurasını beğenmedim şundan dolayı sevmedim deyin ama demoyu oynayıpta oyun hakkında kesin yargıya varmayın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orjinalden alıntı: MaxRpm

Driftte kontra vermesi sadece şekil olsun diye, araba yine verdiğiniz komutlara göre hareket ediyo, onu takmayın kafanıza.

ekran kartı ne

evt kartın ne

• eet u2 mosttan daa iidi ama ben carbondan baya ümitliyim..
  • grafiklerde gelişme yoq

hasar hala yoq

motion blur iyi ama - daa gerçekçi olmuş
    2fast 2furiousu seyrettiseniz ,brian lancerla dragdeyken ne biçim olmuştu çevredeki ışıklar vs...

ama sırf autosculpt denen şey için alırım valla ,aşmışlar modifiye konusunda..
  • arabalar çok parlıo ya ne öle cam kavanoz gibi
  • o fraps'in 50 yazısında bir oynama var gibi geldi bana dikkatli bakın anlarsınız
  • Oyun cıktı arkadaşlar. Benim malum sitelerden birine düşmüş. Yanlız Need.For.Speed.Carbon.FRENCH-ReVOLVeR.torrent yazıyor. French ne yaa. Fransızca falansa oyun rezalet. Bi kac saat beklicem. Belki farklı bişi eklenir
  • hll sana burak bende son 15 dk dıye dk sayıyodum ıcıme su serptin hadi bakalım simdi ing. bulmaya geldi sıra : ))
  • quote:

Orjinalden alıntı: iStPaLaDiN

hll sana burak bende son 15 dk dıye dk sayıyodum ıcıme su serptin hadi bakalım simdi ing. bulmaya geldi sıra : ))

Hatta oyunu upload yapan adama soyle bi soru gelmiş

Will the English Version come out soon?

And if you download the French version of the game, can you change language when installing the game?

Thanks for the up by the way!

Ama cewap yok Beklicem ben. Reloaded falan cıkartsın yada Deviance anca olarınkini indiririm. Bide crackla serialle uğraşamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 31 Ekim 2006; 23:50:51 >

• oye abi en iyisi bi kac dk ya belli olur zaten dogruysa bakalım bu kadar bekledik sağlam kazığa baglamak lazım son dk fake i yemeyelim :)

burak pm attım bi bak istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iStPaLaDiN -- 31 Ekim 2006; 23:52:58 >
  • quote:

oye abi en iyisi bi kac dk ya belli olur zaten dogruysa bakalım bu kadar bekledik sağlam kazığa baglamak lazım son dk fake i yemeyelim :)

Siteye cok güveniyorum. Henuz bi fake cıkmadı. 2-3 yıldır kullandıgım en sağlam sitelerden biri. Sanmıyorum fake olucagını. Ama dediğim gibi fransızcaysa bi işime yaramaz
  • Ekran kartı X800 GTO
    1024x768
    2x AA
    Diğer ayarlar sonda.
    İnanmayana Frapsla capture alıp yolliyim

Bu nasıl:

Bu 1. pistteki ortalama frame:

Buda drift pistinin ortalaması:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaxRpm -- 1 Kasım 2006; 0:51:25 >

• quote:

oye abi en iyisi bi kac dk ya belli olur zaten dogruysa bakalım bu kadar bekledik sağlam kazığa baglamak lazım son dk fake i yemeyelim :)

Ya senin site güvenilcek tarzda değil :D Benim sitelere üye olmak bile cok zor. Biri invete yollamalı sana. Herneyse bu kadar derine girmeyelim. Ceza almak istemem
  • sen bi pm le beni
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.