Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda çıktı Amerika'da. Bir de Avrupa'da çıkabilseydi. Çok iyi olacak. Çünkü Türkiye'ye çoğu avrupadan geliyor oyunlar. Ben şehsen internetten indirmeyi düşünüyorum. Ama fake mi değilmi bilemediğim için biraz daha bekleyim belki CDcilere de gelir. Ayrıca kotamıda aşmak istemiyorum. Zaten demo için geçen ay 500 MB aştım. Birde full için bilmem kaç GB aşsam mı diye düşünüyorum. Ne dersiniz? Bence carbon için değer. Ne biliyim torrent değilde rapid linki falan olsa daha iyi olurdu. Rapid hem daha hızlı ve 1 part indirip içinde ne olduğuna bakabiliyorsunuz...
  • Bence kotalı internet kullanıyorsan boşver değmez. Gelecek zaten bir iki gün içerisinde oyun cdsi satan yerlere oralardan alırsın.
  • WAy bea Sonunda Cıktı Full Surumu
    Ama Oyun 4.25 Gb Nerden Cekecez Acaba 1 mb Sınırsız Walla Ben Rapıdle URasmam walla bı ftp lınk Bulan warsa Cok Super Olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: kkontrol

arkadaşlar belki alakasız olacak ama elinde TL davetiyesi olan varsa gönderebilir mi? çok lazım lütfen yardım.

şimdiden sağolun.

gozbunar@yahoo.com

A confirmation email has been sent to the address you specified (gozbunar@yahoo.com).
    davetiyen gitti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pistol

WAy bea Sonunda Cıktı Full Surumu
    Ama Oyun 4.25 Gb Nerden Cekecez Acaba 1 mb Sınırsız Walla Ben Rapıdle URasmam walla bı ftp lınk Bulan warsa Cok Super Olacak
    FTP link pls ?

• PLS
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Özellikle 7950gt modelinin verdiği fps yi merak ediyorum kullanan varsa lütfen yorum yapsın

7900GTX ın bıle 26fps alıyorNvıdıa lar nedense cakıldı bu oyunda

ciddimisn? o zmn bi optimazer driver kesin çıkar

Digialinin GTX conroe ıle 26 alıyormus 2 sayfa once solemıstı

http://forum.donanimhaber.com/m_10076003/mpage_7/key_/tm.htm

asagılardakı postta solemıstı ustelık e6700 war

oyun elime geçsin bakem o zaman bakacağız ne olacak

• link istiyenler birazdan ceza alıcaksınız dikkat edin bu forumda illegal link istemek yasak
  • oyunun collectors editionu 3.95 gb 4.25 deil bu arada baran drift değil 8 arabanında bulunduğu circiuttan alalım
  • ya arkadaşlar demoyu veren dergi olursa buraya yada pm atarmısınız kota işi olmuyor bir yardım
  • quote:

Bence kotalı internet kullanıyorsan boşver değmez. Gelecek zaten bir iki gün içerisinde oyun cdsi satan yerlere oralardan alırsın.

Ben de beklesem mi diye düşünüyorum ama Carbon bu. Bekleyemiyor ki insan. Ayrıca Avrupa'da taa 9 Kasım'da çıkıyor. O kadar da beklenmez. Yani herkes indirip oynarken sen saf saf 9 Kasım'ı bekliyorsun. Kendine yediremiyor insan doğal olarak Bu arada Demo ile ilgili mükemmel HACK dosyaları buldum. NFS Planet'dan bulabilirsiniz. Biri Circuit modunda bariyerleri kaldırıyor ve parkur dışına çıkabiliyorsunuz. Diğeri de yanılmıyorsam Autosculpt'a birşeyler ekliyor, bir de demoyu pencere içinde açmayı sağlıyormuş. Bu parkur dışında dolaşma olayı çok zevkli geldi. Ama hemen heyecanlanmayın. Sadece 1-2 sokak var öyle bütün şehir değil...

• quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

quote:

Bence kotalı internet kullanıyorsan boşver değmez. Gelecek zaten bir iki gün içerisinde oyun cdsi satan yerlere oralardan alırsın.

Ben de beklesem mi diye düşünüyorum ama Carbon bu. Bekleyemiyor ki insan. Ayrıca Avrupa'da taa 9 Kasım'da çıkıyor. O kadar da beklenmez. Yani herkes indirip oynarken sen saf saf 9 Kasım'ı bekliyorsun. Kendine yediremiyor insan doğal olarak Bu arada Demo ile ilgili mükemmel HACK dosyaları buldum. NFS Planet'dan bulabilirsiniz. Biri Circuit modunda bariyerleri kaldırıyor ve parkur dışına çıkabiliyorsunuz. Diğeri de yanılmıyorsam Autosculpt'a birşeyler ekliyor, bir de demoyu pencere içinde açmayı sağlıyormuş. Bu parkur dışında dolaşma olayı çok zevkli geldi. Ama hemen heyecanlanmayın. Sadece 1-2 sokak var öyle bütün şehir değil...
    Soyle nasil yaptin yaa kardes cook dugaci olurum.. NFSP LANETT e nerde

• quote:

Orjinalden alıntı: DjiNN

oyunun collectors editionu 3.95 gb 4.25 deil bu arada baran drift değil 8 arabanında bulunduğu circiuttan alalım

onuda alırız bekle
  • geliyor

bu arada başlığı kim değiştirdiyse saolsun ziver yada musakka yada başka biri :)
    okuldaydım tüm gün
  • nitro ana mesajı biraz afilli hale getirsen oyuna yakışır şekle soksan fena olmaz hani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

geliyor

bu arada başlığı kim değiştirdiyse saolsun ziver yada musakka yada başka biri :)
    okuldaydım tüm gün

ne gelıyor
  • ya oyun eşşolueşşekmule ye düştümü acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: bluetime

nitro ana mesajı biraz afilli hale getirsen oyuna yakışır şekle soksan fena olmaz hani..

ok ortaya karışık bir şeyler hazırlayım

rockford oyun geliyor iniyor yani
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

quote:

Orjinalden alıntı: bluetime

nitro ana mesajı biraz afilli hale getirsen oyuna yakışır şekle soksan fena olmaz hani..

ok ortaya karışık bir şeyler hazırlayım

rockford oyun geliyor iniyor yani

Nasıl yapıyosun o indirme işlemini?

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.