Sonunda çıktı Amerika'da. Bir de Avrupa'da çıkabilseydi. Çok iyi olacak. Çünkü Türkiye'ye çoğu avrupadan geliyor oyunlar. Ben şehsen internetten indirmeyi düşünüyorum. Ama fake mi değilmi bilemediğim için biraz daha bekleyim belki CDcilere de gelir. Ayrıca kotamıda aşmak istemiyorum. Zaten demo için geçen ay 500 MB aştım. Birde full için bilmem kaç GB aşsam mı diye düşünüyorum. Ne dersiniz? Bence carbon için değer. Ne biliyim torrent değilde rapid linki falan olsa daha iyi olurdu. Rapid hem daha hızlı ve 1 part indirip içinde ne olduğuna bakabiliyorsunuz...
Bence kotalı internet kullanıyorsan boşver değmez. Gelecek zaten bir iki gün içerisinde oyun cdsi satan yerlere oralardan alırsın.
WAy bea Sonunda Cıktı Full Surumu Ama Oyun 4.25 Gb Nerden Cekecez Acaba 1 mb Sınırsız Walla Ben Rapıdle URasmam walla bı ftp lınk Bulan warsa Cok Super Olacak
quote:
Orjinalden alıntı: kkontrol
arkadaşlar belki alakasız olacak ama elinde TL davetiyesi olan varsa gönderebilir mi? çok lazım lütfen yardım.
A confirmation email has been sent to the address you specified (gozbunar@yahoo.com). davetiyen gitti.
quote:
Orjinalden alıntı: Pistol
WAy bea Sonunda Cıktı Full Surumu Ama Oyun 4.25 Gb Nerden Cekecez Acaba 1 mb Sınırsız Walla Ben Rapıdle URasmam walla bı ftp lınk Bulan warsa Cok Super Olacak
FTP link pls ?
PLS
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
quote:
Orjinalden alıntı: 2fast4u
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
quote:
Orjinalden alıntı: venom800
Özellikle 7950gt modelinin verdiği fps yi merak ediyorum kullanan varsa lütfen yorum yapsın
7900GTX ın bıle 26fps alıyorNvıdıa lar nedense cakıldı bu oyunda
ciddimisn? o zmn bi optimazer driver kesin çıkar
Digialinin GTX conroe ıle 26 alıyormus 2 sayfa once solemıstı
oyun elime geçsin bakem o zaman bakacağız ne olacak
link istiyenler birazdan ceza alıcaksınız dikkat edin bu forumda illegal link istemek yasak
oyunun collectors editionu 3.95 gb 4.25 deil bu arada baran drift değil 8 arabanında bulunduğu circiuttan alalım
ya arkadaşlar demoyu veren dergi olursa buraya yada pm atarmısınız kota işi olmuyor bir yardım
quote:
Bence kotalı internet kullanıyorsan boşver değmez. Gelecek zaten bir iki gün içerisinde oyun cdsi satan yerlere oralardan alırsın.
Ben de beklesem mi diye düşünüyorum ama Carbon bu. Bekleyemiyor ki insan. Ayrıca Avrupa'da taa 9 Kasım'da çıkıyor. O kadar da beklenmez. Yani herkes indirip oynarken sen saf saf 9 Kasım'ı bekliyorsun. Kendine yediremiyor insan doğal olarak Bu arada Demo ile ilgili mükemmel HACK dosyaları buldum. NFS Planet'dan bulabilirsiniz. Biri Circuit modunda bariyerleri kaldırıyor ve parkur dışına çıkabiliyorsunuz. Diğeri de yanılmıyorsam Autosculpt'a birşeyler ekliyor, bir de demoyu pencere içinde açmayı sağlıyormuş. Bu parkur dışında dolaşma olayı çok zevkli geldi. Ama hemen heyecanlanmayın. Sadece 1-2 sokak var öyle bütün şehir değil...
quote:
Orjinalden alıntı: chatty_boy
quote:
Ben de beklesem mi diye düşünüyorum ama Carbon bu. Bekleyemiyor ki insan. Ayrıca Avrupa'da taa 9 Kasım'da çıkıyor. O kadar da beklenmez. Yani herkes indirip oynarken sen saf saf 9 Kasım'ı bekliyorsun. Kendine yediremiyor insan doğal olarak Bu arada Demo ile ilgili mükemmel HACK dosyaları buldum. NFS Planet'dan bulabilirsiniz. Biri Circuit modunda bariyerleri kaldırıyor ve parkur dışına çıkabiliyorsunuz. Diğeri de yanılmıyorsam Autosculpt'a birşeyler ekliyor, bir de demoyu pencere içinde açmayı sağlıyormuş. Bu parkur dışında dolaşma olayı çok zevkli geldi. Ama hemen heyecanlanmayın. Sadece 1-2 sokak var öyle bütün şehir değil...