Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (37. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eşşekte hala düzgün bişeyler yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: LuGaNo_FB

quote:

Orjinalden alıntı: chatty_boy

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

Bence kotalı internet kullanıyorsan boşver değmez. Gelecek zaten bir iki gün içerisinde oyun cdsi satan yerlere oralardan alırsın.

Ben de beklesem mi diye düşünüyorum ama Carbon bu. Bekleyemiyor ki insan. Ayrıca Avrupa'da taa 9 Kasım'da çıkıyor. O kadar da beklenmez. Yani herkes indirip oynarken sen saf saf 9 Kasım'ı bekliyorsun. Kendine yediremiyor insan doğal olarak Bu arada Demo ile ilgili mükemmel HACK dosyaları buldum. NFS Planet'dan bulabilirsiniz. Biri Circuit modunda bariyerleri kaldırıyor ve parkur dışına çıkabiliyorsunuz. Diğeri de yanılmıyorsam Autosculpt'a birşeyler ekliyor, bir de demoyu pencere içinde açmayı sağlıyormuş. Bu parkur dışında dolaşma olayı çok zevkli geldi. Ama hemen heyecanlanmayın. Sadece 1-2 sokak var öyle bütün şehir değil...
    Soyle nasil yaptin yaa kardes cook dugaci olurum.. NFSP LANETT e nerde

http://www.nfsplanet.com/nfsc_demo_files.php?lang=eng

Burada üstteki dosyada Circuit modundaki bariyerler kalkıyor ve istediğiniz gibi dolaşabiliyorsunuz. Nasıl yapacağınızın talimatları da dosyanın içinde. İkinc dosya da Mazda Speed 3'ü seçmemizi sağlıyormuş. Videoları atlayabiliyormuşuz ve oyunu küçük pencerede açmamıza izin veriyormuş.

• beyler nvidia kartlarda gerçekten bi sorun var

sonuçlara bakarmısnz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2fast4u -- 1 Kasım 2006; 19:17:13 >

• demoda bir optimizasyon hatası olabilir nvidia kartlar için full de olacağını sanmıyorum
  • 1800xt nin 7950gt yi geçmesi hiç mantıklı deil inş full sürümde bu hata düzelir eğer oyundan kaynaklanan bişey var yada yeni bi driverla bu sorun çözülür diye ümit ediyorum
  • yarıstan ss

1280 1024 4x AA Wold detaıl max hersey full motıon blur acık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rockford Fosgate -- 1 Kasım 2006; 22:36:05 >
  • evet sayın emule kullanıcıları güvenli bi kaynak buldum bi başlasın indirmeye de
  • açıkcası ben yollardaki çatlakları ben hiç begenmedim ne öle derin derin yarıklar yakışmamış [bunu Rockford Fosgate teki ss'ye göre sölüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

1800xt nin 7950gt yi geçmesi hiç mantıklı deil inş full sürümde bu hata düzelir eğer oyundan kaynaklanan bişey var yada yeni bi driverla bu sorun çözülür diye ümit ediyorum

sorunu çözsünler yoksa ben onları çözeceğim
  • bundada feardaki gibi bi olay olmasın

ati kartlarda daha iyi performans vermesiyle ilgili.
  • quote:

Orjinalden alıntı: play_boy

açıkcası ben yollardaki çatlakları ben hiç begenmedim ne öle derin derin yarıklar yakışmamış [bunu Rockford Fosgate teki ss'ye göre sölüyorum

sadece bnm deıl max detayda herkesın bole

• quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

quote:

açıkcası ben yollardaki çatlakları ben hiç begenmedim ne öle derin derin yarıklar yakışmamış [bunu Rockford Fosgate teki ss'ye göre sölüyorum

sadece bnm deıl max detayda herkesın bole

ben senin kartı kötülemek için sölemedim oyunun bu özelliğini begenmedim

• Vay 7900 bile yiyemiyo bu oyunu ha,nalçaklar
  • Ya hakikaten nvidia kart kullananlar için berbat bir durum inşallah tam sürümde düzelir bu durum. Yoksa işler hiç iyi değil o fark nedir öyle yaa.. Aynı olay most wandet demoda da olmuştu ama tam sürümde biraz da olsa düzelme vardı sonra 1.3 yamasını çıkardılar yine biraz düzelme oldu ama o takılmalar hiçbir zaman gitmedi. İnşallah bu sorunu çabucak çözerler gerçi ben daha demoyu bile oynamadım tam sürümü bekliyorum bir iki gün içinde elimde olacak inşallah bu tür bir optimizasyon sorunu olmaz.
  • en son msj 20,01 de atılmış aradan 45 dakka geçti herkes sanırım yarışta kimse msj yazmıyor da bu topic'E

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esdegel06 -- 1 Kasım 2006; 20:44:10 >
  • quote:

en son msj 20,01 de atılmış aradan 45 dakka geçti herkes sanırım yarışta kimse msj yazmıyor da bu topic'E

yok bu gidişle 5 gün sonra anca yarışta olcaz
  • quote:

en son msj 20,01 de atılmış aradan 45 dakka geçti herkes sanırım yarışta kimse msj yazmıyor da bu topic'E

herkes avrupa yakasını izliyo sanırım
  • emegine saglık hepsi süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

quote:

herkes avrupa yakasını izliyo sanırım

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.