Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Master_Star

beyLer Bence Drift Modun ' da Nos Saçma oLmuş Bide Nos kuLLanmak Bence MeseLa Gerçek Nos Lar Tuşa Bir Kere Basarsın 1 Tüp Biter Bence böLe oLmaLı O TüpLeri MeseLa 4 ' e Kadar ÇoğaLta biLmeLiyiz Gibi Ya Sizce ?

bence iyi olmuş. dönüşte arabayı hızlı kaydırmak lazım. çünkü hızlı yapınca daha çok puan veriyor sanki :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

quote:

bomba sısteme deıl ekran kartına bakıyor dırekt ayrıca rotasmmmda E6600+P5WDH deluxe+2x1gb ddr2 800 corsair+X1900XT@730 1700 kartla bnmle aynı fps yı yapıyor

Niye bu kadra fpsye taktınkı sen?1900 rahat oynuyor oyunu tamam anladık zaten..Birçok kişide war forumda aynı vgadan..Kimse fps yarışına girmiş değil..yada kımse bircok fps içeren ss koyup kendını fps kralı ilan etmiş deil..

Oyun bölümünde bu tip şeylere karşıyım acıkcası..Herkes maddi gücünün el verdiği ölçüde vga alır oyunu zevkıne göre oynar..Sen aa af fulleyıp oynamak istersın kımısı grafıgı kısar orta sevıyede oynar oyunu parasını başka yerlerde kullanır..abartmaya luzum yok bence..

insan kendisi için alır herşeyi vga yı şunu bunu. ama öyle bir veriliyor ki buraya ss. sanki nfs carbonda şu kadar fps almak için alınmış sistem sonucunu doğuruyor.

herhalde bunu sadece biz değil forumdaki çoğu kullanıcı anladı.

ewet bn vga yı genelde oyunlarda yuksek fps almak ıcın alırım amacı o ztn

• quote:

quote:

quote:

bomba sısteme deıl ekran kartına bakıyor dırekt ayrıca rotasmmmda E6600+P5WDH deluxe+2x1gb ddr2 800 corsair+X1900XT@730 1700 kartla bnmle aynı fps yı yapıyor

Niye bu kadra fpsye taktınkı sen?1900 rahat oynuyor oyunu tamam anladık zaten..Birçok kişide war forumda aynı vgadan..Kimse fps yarışına girmiş değil..yada kımse bircok fps içeren ss koyup kendını fps kralı ilan etmiş deil..

Oyun bölümünde bu tip şeylere karşıyım acıkcası..Herkes maddi gücünün el verdiği ölçüde vga alır oyunu zevkıne göre oynar..Sen aa af fulleyıp oynamak istersın kımısı grafıgı kısar orta sevıyede oynar oyunu parasını başka yerlerde kullanır..abartmaya luzum yok bence..

insan kendisi için alır herşeyi vga yı şunu bunu. ama öyle bir veriliyor ki buraya ss. sanki nfs carbonda şu kadar fps almak için alınmış sistem sonucunu doğuruyor.

+1

• 1280x1024 cözünürlük hangisi full hangisi düşükte söylememe gerek yok heralde
    asus 6800 ultra 8x
    ati x700 lerin bile fsp (yata fps midir) si daha yüksek çıkar
    Şu eski ati 9700 pro olucaktı şimdi en azından 30 fps gösteriridi
    fullda 20 ile 15 arası
    xbox 360 alıcam bu gidişle...

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

• quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

quote:

quote:

+1

+1 Tugy doğru söylemişsinde uzatmaya gerek yok beyler herkes kendi gücünün yettiği kadar sistem alıp oynuyo teknoloji gelişiyo elbet bir gün elimizdeki parçalar eskiyecek.

• anlayamadıgım sey neden bu konunun saptırılıp maddıyata dokuldugudur
  • @Master_Star dostum çok haklısın aslında Bu söylediğin aslında bir oyunda var zaten Midnight Club3 Dub Edition Süper bir oyun ve çoğu şeyi nfs den önce bulmuştur Mesela o nos tüpü olayı Herneyse nfs de böyle artık yapacak bir şey yok

• Beyler bu ekran kartı muhabbetini uzatmayalım isterseniz gerek yok tartışmaya @_Gamemaster_ dostum bu arada durum hakikaten vahimmiş ya bu nasıl iş bende de şu anda asus 6800gt var demoyu oynasam demek ki aşağı yukarı böyle bir performans alacağım bende Çok kötü ya hemen bir çare bulması lazım ea nin yoksa durum hakikaten vahim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

anlayamadıgım sey neden bu konunun saptırılıp maddıyata dokuldugudur

evet konu kaydı birden. bir kıvılcımla herkesin sinirini germeye gerek yok bence. konuya geri dönelim herkesin sistemi kendine
  • 1 ss de benden
    ekran kartı x1800xt
    1280*1024 AA 4X AF 8X oyun ayarları full

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ASIM_ARDA -- 1 Kasım 2006; 23:11:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: F@ruk

quote:

Orjinalden alıntı: forious

quote:

quote:

quote:

+1

+1 Tugy doğru söylemişsinde uzatmaya gerek yok beyler herkes kendi gücünün yettiği kadar sistem alıp oynuyo teknoloji gelişiyo elbet bir gün elimizdeki parçalar eskiyecek.

tabii ki elimiz mahkum hepsi eskiyecek. ama sırf bu oyunda (ya da başka oyunda) bu fps yi aldığını buraya koymak için sistem almış olanlar olduğunu anlıyoruz. ben burada ve diğer oyun topiclerinde (ki yüzlerce oyun topicine SS lerimi videolarımı ve görüşlerimi koydum/koyuyorum 2 yıldır.) fps yi hiç açıp göstermem, %2 lik bir oranda fps yi görürsünüz ss lerimde. çünkü benim için (ve inanıyorum çoğu kişi için) fps az olmadığı sürece 35 üstü hiç önemli değil. zaten yazıyorum/z ne kadar fps aldığımızı altta da.

önemli olan oyundaki kareler, haritalar, oyunun nasıl göründüğü vs. dir değil mi? şu sistemde nasıl fps veriyor diye sorarlar, karşıdaki de cevabı verir ortalama şu diye. olay geçer gider. ama görüyoruz ki burada arkadaş tek başına kendisiyle, hiç kimse onu kaale almaksızın, gelin güvey olup birşeylerle yarıştırmaya çalışıyor fps yi. kime göre neye göre yarıştır bu. oyun zevktir, güzel zaman geçirmek vs. dir.

böyle oyundan çok sol üstteki fps ye bakanlar ne oyundan anlıyor, ne zevk alıyor, ne hakkını veriyor ne de forumda birilerine yardımcı oluyor. benim (ve bu forumda pc bölümünde takılanları 2 yıldır tanıdıysam, ve oyunu hakkaten zevk, zaman geçirme hobi olarak oynayanlar büyük çoğunluktaysa) görüşüm/üz budur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 1 Kasım 2006; 23:00:53 >

• quote:

Orjinalden alıntı: asimarda260

1 ss de benden
    ekran kartı x1800xt
    1280*1024 AA 4X AF 8X oyun ayarları full

http://img65.imageshack.us/img65/3969/purrint106gm1.jpg (bu sayfada nasıl göstereceğimi bilmiyorum :) )

başına [simage], sonuna [/simage] yaz
  • arkadaşlar x850xt'de 4x aa 8af full detay max çözünürlükte ayrıca intel p43.6 işlemcim 1gb dualkit kingston ram var bu sistemle kaç fps alırım?
    şimdiden teşekkürler
  • denemeden bilemessin kardeş dene bakalım
  • bu da frpaslı genelde 25 civarında

• fraps fps ölçerken fps yer biliyorsunuz diimi

takmayın böyle şeylere
  • 6 part kaldı sadece yarın ss ler gelir benden o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resqect -- 1 Kasım 2006; 23:16:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nitrogliserin

fraps fps ölçerken fps yer biliyorsunuz diimi

takmayın böyle şeylere

bende takmam zaten. ama bi koyalım dedim :). zaten aa af nin getirdiği bi güzellikte göremedim ben :). onları kapatıncadaha iyi olur. :)
  • Arkadaşlar oyunu ilk alan oynayan arkadaş buraya gelsin bakalım kim ilk oynayacak bu forumdan ben heralde yarın akşam burda olurum....

bide böyle duvar kağıdı olabilecek bi resim ekliyim... iyi yarışlar..

• o lastiklerin genişliği ne öyle yahu :) :)
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.