Şimdi Ara

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU] (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.802
Cevap
0
Favori
260.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oyun çok güzel.most wantedtan esintiler ve yeni özellikleriyle bu senenin yarış oyunu
    kariyer modunda most wantedin girişine benzer bir giriş var.video karakterleri gerçeğe çok yakın.
    yine polis var.eğlenceli olacak

Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

• Download link talebinde bulunanlar ve dağıtım için duyuru yapanlar ceza almıştır. Lütfen oyun bölümü kurallarını okuyunuz, her konuya ayrı ayrı uyarı yapmak zorunda bırakmayınız.
  • Need for Speed: Carbon (2006) [ANA KONU]

• P4 3,0 ATI X1600 1GB RAM vs vs
    quote:

Orjinalden alıntı: forious

kardeş sisteminden biras bilgi ver kuru kuru olmaz
  • SS ler gerçekten güsel sonix sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miguelveloso -- 2 Kasım 2006; 3:28:03 >
  • Doğru söylüyorsun.CD ciye gittim kalmadı yarın gelecek dedi.Ben de burada dolaşırken sizlerin koyduğu resimleri gördüm.Canım çekti napayım
    Halbuki beklesene yarına kadar acelen ne
    quote:

Orjinalden alıntı: mhny

yaw oyunun fulü cıktı sen hala demoyu mu ındırdım arkadasım yaw..gıt fıstk gıbı fulunu al bence hıc
    ugrasma demoyla falan..bence..
  • Oynayan arkadaşlar biraz anlatın bu oyunu.Anladığım kadarıyla 3 ana bölüm var galiba.Bu grupları sıraylamı oynuyoruz(yani klasik arabalı grubu oyuna başlarken seçebiliyor muyuz?)Biraz anlatırsanız daha oynayamamış arkadaşlarında merakı giderilmiş olur.
  • @CYCLOMOTEUR
    hocam sen nerdesin istanbuldaysan hangi semte cd falan demişsin ben kadıköydeyim.. oyun dediğin gibi bölgelere ayrılmış araba olayını bilmiyorum ama her bölgede bir ekip kurup blok blok ele geçiriyosun bölgeleri.. ekbindeki adamların arabasını falanda sen ayarlıyosun sonra baya ilerleyince o bölgenin en iyisiyle kapışıyosun arkadaşın ss ni koyduğu eleman tunersın lideri mesela kenji olur kendileri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljuk -- 2 Kasım 2006; 4:02:11 >
  • sonik
    ekran kartın nedir oyunun full ünü oynıyanlar nvidia kart kullanıcıları performansta bir artış var mı?????????????????
  • ewwet oyun elime geçti şu an oynuyorum
  • dun gece listeme eklemistim birazdan kurmaya baslıyorum bi kac gun x halde oyuna dalmayı dusunuyorum : ))
  • birkaç screen shot:

bu adamlar görüldüğü üzere arabanın içini filanda bir güzel tasarlamışlar ama hala direksiyondan oynuyamıyoruz bu oyunu

• vay ya ss ler çok iyi görünüyor. sıkmayacak sanırım bu oyun most wanted kadar.

benimkide bitti heralde indirmesi, ama evde değilim malesef :(
  • quote:

Orjinalden alıntı: TµGy

vay ya ss ler çok iyi görünüyor. sıkmayacak sanırım bu oyun most wanted kadar.

benimkide bitti heralde indirmesi, ama evde değilim malesef :(

Gece olması cok iyi olmuş. Beni gündüz olması sıkıyodu mw nin. Benimki bitti. Rar dan cıkartıyorum şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Çimuanos

quote:

Orjinalden alıntı: venom800

quote:

Orjinalden alıntı: forious

daha neler var neler ama adamlar hepsini birden yapmıyor ki ucundan ucundan veriyolar kardeşim ben iç görüntü istiyorum hız kadranını.vites topuzunu koltukları direksiyonu değiştirmek istiyorum onlara da modifiye yapmak istiyom şimdi kimse demesin bu simülasyon oyunu mu diye test driver unlimited de simülasyon değil ama kokpit görüntüsü var

Haklısın aslında isteseler yapamazlar mı nfs için bu söylediklerini bal gibi yaparlar hatta yıllar önce yokmuydu kokpit kamerası direksiyondan görüş yani Ben bu kamera açısını çok sevdiğim için most wandet varken bile nfs III oynuyordum valla Benim en sevdiğim nfs serisidir Ama dediğim gibi bu hayal ettiklerimizin çoğunu test drive unlimited yapacak yaptı da Geriye beklemek kalıyor işte.

aga konularla pek alakası yokta imzan gözüme çarptı aman dikkat kontrolsüz güç güç değildir

Merak etme kardeş Dodge Viper gayet kontrlollüdür Gerçi kontrol edebilen için kotrollüdür edemiyen için baya sorun olabilir İmzamdaki yazı Dodge Viper ı simgeliyor bu arada Yabancı bir american muscle car dergisinde okumuştum Viper ın reklamı vardı altında da bu yazıyordu türkçeye çevirince böyle oluyor vay be dedim tam bu canavara göre bir laf olmuş Neyse arkadaşlar bu arada oyunun tam sürümünü oynayan var galiba aranızda acaba nvidia ekran kartlarındaki sorun çözülmüş mü yoksa hala demodaki gibi kötü bir performans mı veriyorlar?

• ati redeon 9550 256 mb bellekli.çokta iyi değil oynatacak kadar performansı var o kadar 1024*768 de oynadım
    quote:

Orjinalden alıntı: 2fast4u

sonik
    ekran kartın nedir oyunun full ünü oynıyanlar nvidia kart kullanıcıları performansta bir artış var mı?????????????????
  • Kalbim yerinden cikacak bekliye bekliye..Arkadasa soyledim Carbonu indir.Ama onun nette zayif benimki gibi o da kendi arkadasina soylemis onun nett daha hizli..Eyer aksama kadar inise SS koyarim.
    Tabi oyuna girdikten sona kendimi kaptirmassam Sabah kadar oynarim

• Ya arkadaşlar yüklemeye gecmeden once bu cıkıyor karşıma. Directx in son wersiyonu yüklü zaten. Oyunun içindeki directx i yükledim yine nafile :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bullseye_00 -- 2 Kasım 2006; 11:37:47 >
  • @burak08
    ingilizcesinemi kastın french sarmadımı
  • quote:

Orjinalden alıntı: iStPaLaDiN

@burak08
    ingilizcesinemi kastın french sarmadımı

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.