1280*1024 herşey full 15-20 fps arası alıyor çok düşük dğeilmi ya
birde kaç fps iyidir sonuçta sinema flimleri 24 fps
laptopunun özellikleri süpermiş öyle laptop hiç görmemiştim yav
soruna gelirsek doğal o fps de oynaman oyun nvidialarda kötü performans veriyor.
hep aynı arabalar pehhhhhhh
quote:
Orjinalden alıntı: TµGy
quote:
Orjinalden alıntı: burak08
Ya arkadaşlar yüklemeye gecmeden once bu cıkıyor karşıma. Directx in son wersiyonu yüklü zaten. Oyunun içindeki directx i yükledim yine nafile :(
autorun.exe ye sağ tıkla özellikler uyumluluk bölümüne gel bu programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştırı seç aşağıdan windows 2000 seç tamam de. şimdi dene yüklemeyi. autorun.exe ye çift tıkla başla yüklemeye.
most wanted da bunu yapınca çözülüyordu sorun belki bundada olur.
Yok dostum yaa olmadı. Format atıcam nerdeyse (ne alakaysa) çözemedim gitti yaa Warmı başka önerisi olan???
soruna gelirsek doğal o fps de oynaman oyun nvidialarda kötü performans veriyor.
hocam sizce bu oyunu ben hangi ayarlarda oynamam lazım ekran çözünürlüğü laptop un 1920*1200 17 inc oyunda widescreen çözünürlük yok ya çok saçma
birde şuan demo su mevcut bende
arkadaşlar oyun çıktı ben 1dvd olarak aldım kuruyorum bakalım nasıl çıkcak
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: TµGy
quote:
Ya arkadaşlar yüklemeye gecmeden once bu cıkıyor karşıma. Directx in son wersiyonu yüklü zaten. Oyunun içindeki directx i yükledim yine nafile :(
autorun.exe ye sağ tıkla özellikler uyumluluk bölümüne gel bu programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştırı seç aşağıdan windows 2000 seç tamam de. şimdi dene yüklemeyi. autorun.exe ye çift tıkla başla yüklemeye.
most wanted da bunu yapınca çözülüyordu sorun belki bundada olur.
Yok dostum yaa olmadı. Format atıcam nerdeyse (ne alakaysa) çözemedim gitti yaa Warmı başka önerisi olan???
manual olarak yükle. gir oyunun setup ının içine. dosyaları kopyala harddiskine. exeyide at çalıştır.
bende demoyu böyle çalıştırdım.
quote:
Orjinalden alıntı: canberknaz
arkadaşlar bnim makina 2.66Ghz 512 ram ve mx400 ekran kartı en düşük ayarlarda da olsa oynayabilirmiyim?
Oynayamazsın maalesef. Çünkü bu oyunun çalışması için ekran kartının pixel shader 1.3 desteklemesi gerekiyor ve MX ekran kartlarında pixel shader'in P'si yok! Zaten readme dosyasında NVIDIA GeForce MX series not supported. diye bas bas bağırmışlar.
quote:
Orjinalden alıntı: erdaldarici1
oyunda bmw marka araba yokmu arkadaşlar
Most Wanted'daki Bmw'nin aynısı var, M3 Gtr.
Aynı sorun bende de var.Directx'i silmenin bir yolu var mı?
hocam sizce bu oyunu ben hangi ayarlarda oynamam lazım ekran çözünürlüğü laptop un 1920*1200 17 inc oyunda widescreen çözünürlük yok ya çok saçma
birde şuan demo su mevcut bende
oyunun .ini dosyası olmalı oraya girip çözünürlüğü istediğin bir çözünürlük olarak değiştirebilirsin. (ini dosyasının içine girince ctrl + f yap ve resolution diye arat, eğer varsa bu seçenek önüne gelir hemen oraya yaz çözünürlüğü.
2x aa 4x af herşey maximum motion blur kapalı bir şekilde rahatca oynayabilirsin bence.
bu akşam carbonu alacam peki bmw m3 gtr modifiye ediliyomu