bende takmam zaten. ama bi koyalım dedim :). zaten aa af nin getirdiği bi güzellikte göremedim ben :). onları kapatıncadaha iyi olur. :)
ekran kartlarımıx 6x 8x aa destekliyorda ne oluyor nfs max 4x destekliyor onunda iyi optimize edildiğini düşünmüyorum 2x adaptive aa bence kafidir. 4x'in çoğu oyunda gereksiz yere kastığını bizzat gördüm bende motion bluru kapatıp oynamadım onu denemek için sabırsızlanıyorum :)
bence bu lastik genişletme yanlış olmuş sadece arka lastikler kalınlaşsa daha iyi olurmuş
o değilde umarım full sürüm most wanted gibi hep kendini tekrar etmez. şöyle her anı yenilik olan birşey istiyoruz değil mi
Evet ön lastiklerin bu kadar geniş olmaması lazım zaten bir orantısızlık var.. Arka tamamda önlerde neredeyse arkalarla aynı olmuş.
orjinali bi elime geçse..
9550 den x1600pro ya geçtim bir de 50ytl lik direksiyon aldim. tam öğrenci işi oyun makinesi...
quote:
Orjinalden alıntı: forious
bence bu lastik genişletme yanlış olmuş sadece arka lastikler kalınlaşsa daha iyi olurmuş
fantazi ya lastik genişleyince benzin tasarrufunun artmasını oyuna yansıtabilseler ne ala
keske on arka ayrı ayrı genısletme ımkanı olsaymıs bolece gerek muscle carlardakı gıbı onler ınce arkalar kalın yapabılırdık bıde kotu duruyo onler kalın
quote:
Orjinalden alıntı: TµGy
o değilde umarım full sürüm most wanted gibi hep kendini tekrar etmez. şöyle her anı yenilik olan birşey istiyoruz değil mi
@TµGy dostum söylediğin şeyi sanırım test drive yapacak onunda şubata kadar beklemek zorundayız o zamana kadar nfs ile devam
daha neler var neler ama adamlar hepsini birden yapmıyor ki ucundan ucundan veriyolar kardeşim ben iç görüntü istiyorum hız kadranını.vites topuzunu koltukları direksiyonu değiştirmek istiyorum onlara da modifiye yapmak istiyom şimdi kimse demesin bu simülasyon oyunu mu diye test driver unlimited de simülasyon değil ama kokpit görüntüsü var
quote:
daha neler var neler ama adamlar hepsini birden yapmıyor ki ucundan ucundan veriyolar kardeşim ben iç görüntü istiyorum hız kadranını.vites topuzunu koltukları direksiyonu değiştirmek istiyorum onlara da modifiye yapmak istiyom şimdi kimse demesin bu simülasyon oyunu mu diye test driver unlimited de simülasyon değil ama kokpit görüntüsü var
Haklısın aslında isteseler yapamazlar mı nfs için bu söylediklerini bal gibi yaparlar hatta yıllar önce yokmuydu kokpit kamerası direksiyondan görüş yani Ben bu kamera açısını çok sevdiğim için most wandet varken bile nfs III oynuyordum valla Benim en sevdiğim nfs serisidir Ama dediğim gibi bu hayal ettiklerimizin çoğunu test drive unlimited yapacak yaptı da Geriye beklemek kalıyor işte.
quote:
Orjinalden alıntı: venom800
quote:
Haklısın aslında isteseler yapamazlar mı nfs için bu söylediklerini bal gibi yaparlar hatta yıllar önce yokmuydu kokpit kamerası direksiyondan görüş yani Ben bu kamera açısını çok sevdiğim için most wandet varken bile nfs III oynuyordum valla Benim en sevdiğim nfs serisidir Ama dediğim gibi bu hayal ettiklerimizin çoğunu test drive unlimited yapacak yaptı da Geriye beklemek kalıyor işte.
aga konularla pek alakası yokta imzan gözüme çarptı aman dikkat kontrolsüz güç güç değildir
İyi geceler oyundan bi haber varmı arkadaşlar?
Gözlerim kamaştı
quote:
Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate
yarıstan ss
1280 1024 4x AA Wold detaıl max hersey full motıon blur acık
Arkadaşlar bi yardım edin lütfen.Oyunu indirdim ve yükledim ama simgeyi tıkladığımda bilgisayar yeniden başlıyor...Şimdi boşuna mı indirdim 650 mb tı.Tam 2 saat 51 dakika.Şimdi den herkese teşekkür ederim.
kardeş sisteminden biras bilgi ver kuru kuru olmaz
yaw oyunun fulü cıktı sen hala demoyu mu ındırdım arkadasım yaw..gıt fıstk gıbı fulunu al bence hıc ugrasma demoyla falan..bence..
1 saat sonra ss ler burada ati redeon 9550 la ne kadar iyi oynanır bilemem
arkadaşlar bence yüksek çözünürlükte hiç güsel olmuyo (arabalar çok parlıyoo) aa da ben çok büyük bi fark göremedim sistemim imzamda yazıo zaten ve ben 1024x768 ant.al=off text. filt.=trilinear shader= high v-sync=off world det.=medium road det=off car det=high m.blur=off(ve açamıyorum) particle sys=on şeklinde müthiş oynuyorum FPS'de 26-36 arası gidip gelio... ve sanırım sizinde dediğiniz gibi ATI ekran kartları daha ii çalışıo...
buda şimdilik drift rekorum sanırım bundan sonraki full sürümde olur... yukardaki lamborghinide gözlerimi kamaştırdı....