Bildirim
Need for Speed Carbon Own the City
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pro streetten her türlü daha iyi,undercover biraz daha süslü sadece. own the city, güzel oyun online desteği de hala var. -
own the cityyi ben tekrar hafiza kartina yukledim nfs psp serilerinin icinde benim en begendigim oyun ayrica undercover cok basit. -
hmm... demek pro ve under'dan daha güzel... o zaman alabilirim herhalde. ya aslında ben fiyatlara baktım carbon 40 tl pro street 60 tl undercover daha da uçuk 100 filandı. ben direkt fiyata göre yorumladım diğerlerine göre ucuzsa daha kötüdür heralde dedim almadım. ama iyiki başka oyunda almamışım onun yerine -
nfs'nin en iyi psp oyunu carbon diye duymuştum. ama hiç oynamadım. undercower yada pro street düşünüyorsan undercower al derim daha güzel. -
yok under ve pro çok pahalı sadece carbon daha ucuzdu alsam mı ki dedim sonra çok ucuz kötüdür diye vazgeçtim ama madem pspde en iyi nfs carbon o yüzden alacağım sanırım -
undercover'ın oyundaki renkleri hoş değil pembemsi bir hava var oyunda. Most wanted de ise sarımsı bir sonbahar havası var oyuna süper yakışyor. Undercoverda çok kötü. Pro street de ise grafik hatası var oyun net göstermiyor buğulu bir şekilde gösteriyor. Acaba oyun mu bozuk diyecem ama sanmıyorum full isoydu çünkü. Carbonu ise oynamadım ama güzel olduğunu çok yerden duydum. Ben nfs serileri içinde en çok underground rivalsi seviyorum çünkü pc deki underground kalitesi aynen oyuna aktarılmış. -
hmm... underground rivalsin fiyatı carbondan 10tl daha fazla. bide most wanted da carbonla aynı fiyat olarak. most wanted nasıldır? -
Rivals güzel,
Most Wanted güzel,
Carbon güzel free roam(Şehirde serbest dolaşma) da var bunda,
Pro Street ve Undercover için bunları soyleyemem, zaten güzel değiller birde free roam yok...
Bunların içinde sadece Pro Streette araçlar hasar alabiliyor,
Maket araçlarla oynarım,pikselli jantlarla takılırım, mukavva body kit takarım(bazılarında o da takılmıyor) dersen nfs serisi içi güzel dediğim 3ü (Rivals-Most-Carbon) oynanabilir(Free Roam sevdiğim için Carbon u daha cok seviyorum).
Tabi bence psp nfs serisi beş para etmez(hepsini oynadım, bazılarını bitirdim), Midnight Club: LA Remix hiçbir şeyle değişilmez... -
peki rivals-most wanted ve carbon arasında sizce en iyi görüntü kalitesi hangisinde? -
quote:
Orjinalden alıntı: Psychopath Bird
peki rivals-most wanted ve carbon arasında sizce en iyi görüntü kalitesi hangisinde?
carbon oynamadım ama most wanted ile rivals karşılaştırılmamalı. Çünkü undergroundda oyunu gece oynuyorsun mostwantedde gündüz. ve ikisinde de görüntü kalitesi harika. -
hmm.. yani most'ta güzel. off acaba onu mu alsam? -
quote:
Orjinalden alıntı: Psychopath Bird
hmm.. yani most'ta güzel. off acaba onu mu alsam?
Most wanted çok zor yalnız sölemedi deme. Polisler acayip zorluyor. -
ben sanirim carbonda biraz taraf tutmusum :) en son carbon oynadigim icin bi hirs sarmis beni,mw e de baktim simdi yani onunda hakkini yememek lazim -
bence sen nfs serisi alma juiced 2 seni tatmin edecektir -
most wanted baya iyiydi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X