Şimdi Ara

NEED FOR SPEED CARBON SAVE SORUNU!!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
10.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar nfs yi oyanamaya başladım %30una falan geldim ve savelerimi belgelerimden alarak başka yere kopyaladm ve pc me format attım daha sonra save gameleri yerine koyduğumda saveleri isim olarak görüyo ama yükleme yapmadan sorun veriyo bu sorunuma yardımcı olursanız sevirim şimdiden tşkkkklerr

• Oyuna girip yeniden carier oluşturup daha sonra yedek savelerini yapıştırsan belki düzelir.
  • Save dosyasının üstüne gel sağ tıkla özellikler salt okunur u işaretle veya read only bende ingilizce read only yap dosyaları sorun buda olabilir
  • save sorunu oyunun serial ile save serialinin farklı olmasından kaynaklanıyor.
    Forumda çözümü vardı, genede söleyim;

Önce netten bir hex editör indirip kuruyoruz,sonra save hex editörüyle açıp içindeki seriali altaki yazıyla beraber not defterinin içine yazıp " key.reg " dye kaydedip çalıştıryoruz böylece save çalışmış oluyor...
     NEED FOR SPEED CARBON SAVE SORUNU!!!!!!!

(kırmızıyla gösterilen yer serialdir)

Windows Registry Editor Version 5.00

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Need for Speed Carbon]

[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\ergc]
    @=" seriali buraya yaz"

inşallah yarımcı olmuşumdur...

• denedim ama olmadı belkide sorun bende olabilir
  • quote:

Orjinalden alıntı: civil_war

denedim ama olmadı belkide sorun bende olabilir

Banada Dungeon Siege de olmuştu aynısı istiyosan msn den sana %100 save ini atarım bide böle deneyelim
  • Resimdeki hex editörün ismi ne?
  • ulan faruk adı üstünde işte hex editör
  • saol dostum bende de aynı sorun vardı hemen deniyorum
  • çalıştıramayanlar olursa fb1907.53@hotmail.com adresinden yardımcı olabilirim.

önceden hex editör kullanıyordum ama winhex daha iyi sonuş veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BUR@K- -- 19 Kasım 2006; 4:10:03 >
  • Save dosyanızın C:\Documents and Settings\İsim\My Documents\NFS Carbon klasöründe olduğundan emin olun.
    Sonrasında buradan gerekli dosyayı indirin ve açın. Savesel.exe dosyasını açın ve save dosyalarınız programda gözükecektir.
    İstediğiniz save dosyasının numarasını girip entera basın ve programı kapatın. Eski save dosyanızı rahatlıkla oynayabilirsiniz.
    Saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: bedel

ulan faruk adı üstünde işte hex editör

Lan olum bir sürü hex editor var hadi işine

@quaran kardeş o dediğinlede yapmaya çalıştım indirdiğimiz dosya bende hata veriyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 19 Kasım 2006; 13:39:19 >
  • Konu açmadan önce bölümde arama yapınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.