Bildirim
NEED FOR SPEED CARBON SAVE SORUNU!!!!!!!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Oyuna girip yeniden carier oluşturup daha sonra yedek savelerini yapıştırsan belki düzelir. -
Save dosyasının üstüne gel sağ tıkla özellikler salt okunur u işaretle veya read only bende ingilizce read only yap dosyaları sorun buda olabilir -
save sorunu oyunun serial ile save serialinin farklı olmasından kaynaklanıyor.
Forumda çözümü vardı, genede söleyim;
Önce netten bir hex editör indirip kuruyoruz,sonra save hex editörüyle açıp içindeki seriali altaki yazıyla beraber not defterinin içine yazıp " key.reg " dye kaydedip çalıştıryoruz böylece save çalışmış oluyor...
(kırmızıyla gösterilen yer serialdir)
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Need for Speed Carbon]
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Electronic Arts\Electronic Arts\Need for Speed Carbon\ergc]
@=" seriali buraya yaz"
inşallah yarımcı olmuşumdur...
-
denedim ama olmadı belkide sorun bende olabilir -
quote:
Orjinalden alıntı: civil_war
denedim ama olmadı belkide sorun bende olabilir
Banada Dungeon Siege de olmuştu aynısı istiyosan msn den sana %100 save ini atarım bide böle deneyelim -
Resimdeki hex editörün ismi ne? -
ulan faruk adı üstünde işte hex editör -
saol dostum bende de aynı sorun vardı hemen deniyorum -
çalıştıramayanlar olursa fb1907.53@hotmail.com adresinden yardımcı olabilirim.
önceden hex editör kullanıyordum ama winhex daha iyi sonuş veriyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BUR@K- -- 19 Kasım 2006; 4:10:03 > -
Save dosyanızın C:\Documents and Settings\İsim\My Documents\NFS Carbon klasöründe olduğundan emin olun.
Sonrasında buradan gerekli dosyayı indirin ve açın. Savesel.exe dosyasını açın ve save dosyalarınız programda gözükecektir.
İstediğiniz save dosyasının numarasını girip entera basın ve programı kapatın. Eski save dosyanızı rahatlıkla oynayabilirsiniz.
Saygılar -
quote:
Orjinalden alıntı: bedel
ulan faruk adı üstünde işte hex editör
Lan olum bir sürü hex editor var hadi işine
@quaran kardeş o dediğinlede yapmaya çalıştım indirdiğimiz dosya bende hata veriyo
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F@ruk -- 19 Kasım 2006; 13:39:19 > -
Konu açmadan önce bölümde arama yapınız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X