Şimdi Ara

Need for Speed: MOST WANTED Kontrol Sorunu ve Nedeni.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
63.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Need for Speed: MOST WANTED araçlarının kullanımında bariz bir kontrol sorunu var. Bu sorundan ötürü dönüşler rahat değil ve sürücü sürekli bir yerlere çarpıyor. PC için böyle konsolu bilemem.

Aslında biraz dikkatli inceleyince bu hatanın nedeninin direksiyonu sağa veya sola bir kez tıklayıp döndürdüğünüzde direksiyonun çevrilen yönde tekerlekleri devam ettirdiğinizi görüyorsunuz!

Yani aslında siz bir kere bassanız bile oyun bunu 3 saniyelik basış olarak algılıyor ve bir sonraki yön verme komutunuza kadar bu sabit yönü devam ettiriyor. Bu büyük bir ayar hatası bana göre!

Değil oyunun diğer versiyonlarını, piyasadaki hemen hemen bütün otomobil oyunlarında bu komut sadece bir kez bastığınız an ile sınırlıdır. Neden böyle bir aptallık yapıp böylesi ince bir ayarı kötü yapmışlar bunu anlamak ise bir hayli güç.

Umarım bunun için bir yama çıkar ve tükürdüklerini yalarlar ne diyeyim.

Bu şekilde komutlarla boğuşarak bu duruma alışmak gerek ama bunun neden gerekli olduğunu çözdüğümde kendilerine hak verip ellerinden öperim o zaman. Ama o zaman bu zaman değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 27 Kasım 2012; 17:46:28 >

• kardeşim gölgelendirmeyi kapat sürüş düzelio oyunda frame sorunu var gölgelendirmeyi none olarak işaretle görürsün zaten sürüsün değişikligini
  • quote:

Orijinalden alıntı: magicans

kardeşim gölgelendirmeyi kapat sürüş düzelio oyunda frame sorunu var gölgelendirmeyi none olarak işaretle görürsün zaten sürüsün değişikligini

Bende bir şey değişmedi, ayrıca bütün gölgeleri kapattığından oyun bayağı dandik 10 sene öncesinin grafiğine dönüşüyor!

Arabanın tuşlara tepkisi alışılmışın dışında ve son derece hatalı kodlanmış, biraz uzun tutsan direksiyon tek bir yöne haddinden fazla takılıyor, bıraksan da o yönde gitmeye bir süre devam ediyor bu da ani dönüş ve hareketlerde sürekli bir yere vurmana neden oluyor? Acaba konsoldan mı uyarladılar orada durumlar nasıl acaba?

• Biraderim bende gölgeleri kapattıgımda gayet sürüş stabil hale geliyor yani bildigin burout gibi oynuorum ne bir tepki gecikmesi nede başka birşey demekki oyun hersistemde farklı reaksyon veriyor ayrıca gölge kapatma olayını birtek sana degil ana konuda ilk cıktıgında söylemiştim farktedim arkadaşlara birkaç kişide işe yaradıgını söylemişti belki işine yarar diye sana yazdım kardeşim ama olmamış sende üzgünüm hocam :(
  • patch filan yok mu bununla ilgili oynayamıyoruz oyunu
  • kontrol sorunu var oynamak imkansız berbat bi durum
  • Arkadaslar Sorunu Arastirdiktan Sonra Cözmüs Bulunmaktayim ...

Benim Söylediklerimi Takip Ettikten Sonra Oyunun Tadina Varacaksiniz...

Ilk Oncelikle

Documents\Criterion Games\Need For Speed(TM) Most Wanted\Save\0

Save Dosyasinin Icindeki 0 Yazan klasöre girin

Control Yazan Dosyayi Not Defteriyle Acin Ve

STEERLEFT=0,KEY_LEFT,0.00,1.00
    STEERRIGHT=0,KEY_RIGHT,0.00,1.00

Yazan Komut Satirlarini Bulun Ver

1 Yazan Yerleri Dilediginiz Sekilde 2 - 3 Olarak Degistirin Ben 3 Yaptim Daha Rahat Kontrol Sagladim...

Ornek :

STEERLEFT=0,KEY_LEFT,0.00,3.00
    STEERRIGHT=0,KEY_RIGHT,0.00,3.00

Olarak Ayarlayip Kaydedin...ve Oyunun Tadini Cikarin...
  • quote:

Orijinalden alıntı: omer_zabun

Arkadaslar Sorunu Arastirdiktan Sonra Cözmüs Bulunmaktayim ...

Ilk Oncelikle

1 Yazan Yerleri Dilediginiz Sekilde 2 - 3 Olarak Degistirin Ben 3 Yaptim Daha Rahat Kontrol Sagladim...

Ornek :

kardeş çok teşekkür ederim çözüm için emeğine sağlık anladığım kadarıyla herkes buradan okuyup sorunu düzeltiyor teşekkür etmek bize nasipmiş tekrardan emeğine sağlık :)

• quote:

Ilk Oncelikle

Ornek :

bakalım işe yarayacak mı?

• quote:

Ilk Oncelikle

Ornek :

ben de pek işe yaramadı...

• quote:

Ilk Oncelikle

Ornek :

Fakat bu şekilde yaparak aracın dönüş açısını daraltmış oluyorsunuz. Özellikle 3.00'da mustang neredeyse dönmüyor. Malesef kullanışlı olduğunu söyleyemiycem ama yinede hiç yoktan 1.50 veya 2.00 ile farkedilir bir iyileşme alabilirsiniz. Umarım daha kullanışlı yöntemler bulunurda kurtuluruz şu gecikmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oKsyqeN -- 22 Haziran 2013; 15:48:46 >

• Ben bu şekilde oyunu bıtırdım ıse yarıyor fazlasıyla dogru donusu kısıtlıyor ama yapcak bıse yook :/
  • Dönüşü azalttığı için toplaması daha kısa sürüyor. İşe yaramaz maalesef. Çoğu yerde haddinden fazla yavaşlamak gerekiyor.
  • şimdi 4.99dolar verdim pişman oldum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Killerboy33

Ilk Oncelikle

Ornek :

Most wanted ı yeni oynamaya başladım. :D Bu direksiyon sorunu bende de var araştırırken bu sayfaya geldim. Dediklerinizi uygulamayı denedim ama

save dosyasının içindeki sıfır yazan klasöre girdim oradaki dosyayı not defteriyle açtım ama içerisinde STEERLEFT=0,KEY_LEFT,0.00,1.00 ............................ şeklindeki yeri bulamadım. not defteriyle açtığımda dosyayı harfler yerine değişik ifadeler çıktı. Not defterinde açarken farklı bir dilde filan açmış olma gibi bir durum söz konusu olabilir mi? Bu sorunu nasıl düzeltebilirim yardım ederseniz sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: SonictheHedgehog-MZ

quote:

Orijinalden alıntı: MonitörKertenkelesi

Need for Speed: MOST WANTED araçlarının kullanımında bariz bir kontrol sorunu var. Bu sorundan ötürü dönüşler rahat değil ve sürücü sürekli bir yerlere çarpıyor. PC için böyle konsolu bilemem.

Aslında biraz dikkatli inceleyince bu hatanın nedeninin direksiyonu sağa veya sola bir kez tıklayıp döndürdüğünüzde direksiyonun çevrilen yönde tekerlekleri devam ettirdiğinizi görüyorsunuz!

Yani aslında siz bir kere bassanız bile oyun bunu 3 saniyelik basış olarak algılıyor ve bir sonraki yön verme komutunuza kadar bu sabit yönü devam ettiriyor. Bu büyük bir ayar hatası bana göre!

Değil oyunun diğer versiyonlarını, piyasadaki hemen hemen bütün otomobil oyunlarında bu komut sadece bir kez bastığınız an ile sınırlıdır. Neden böyle bir aptallık yapıp böylesi ince bir ayarı kötü yapmışlar bunu anlamak ise bir hayli güç.

Umarım bunun için bir yama çıkar ve tükürdüklerini yalarlar ne diyeyim.

Bu şekilde komutlarla boğuşarak bu duruma alışmak gerek ama bunun neden gerekli olduğunu çözdüğümde kendilerine hak verip ellerinden öperim o zaman. Ama o zaman bu zaman değil.

alllah allah öyle mi oluyor?

yeni çıkanları bilmemde eskilerde bir sorun yok carbon filan

bana kalırsa en iyi dönüşler need for speed underground 2 ye ait

aynn

• xbox 360 controller alınca biraz yarış oyunu deneyim dedim. bu oyunu indirdim ama sinir hastası oldum resmen. sürekli çarpa çarpa ilerleyebiliyoruz. yarışın ortasında refüj falan çıkınca karşına kaçışı ok giriyorsun ona illaki. konusu bu kadar iyi bir oyuna yazık etmişler. rivalste kontrol çok rahat ama o da saçma sapan bir hikayeyi izletip duruyor.
  • hagi10best kullanıcısına yanıt
    Bence kontrolleri en iyi oyun NFS Hot Pursuit 2010. Çok akıllıca ve kullanıcı dostu bir kullanımı var, virajlarda ve dönüşlede kullanıcıyı deli etmeyecek şekilde öylesine akıllıca kontroller eklenmiş ki oynama da yanında yat.

Bu yüzden bu oyunun tam bir kontrol hatası olarak nasıl piyasaya sürüldüğünü anlamakta güçlük çekiyorum. Paranız varsa ya Hot Pursuit 2010 veya Run veya Rival'e geçiş yapın.
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Rivals var surekli video izlemekten icim sıkıldı. Surekli biseyler izletiyor ve gecemiyozda. Hot pursuit i deneyecegim. Saolun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hagi10best kullanıcısına yanıt
    Hot Pursuit 2010 oyunu ilaç gibi bir oyundur ve gerçekten araba kovalama ve polisten kaçmak üzerine öylesine güzel bir oynanışı vardır ki bu tür oyunları sevenler için bence 10 üzerinden 10 puan alan sistem dostu bir NFS klasiğidir.

HP 2010 İlk oynanışta zorla video izlettirir ama yarışlara başladıktan sonra izlettirmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 2 Şubat 2015; 19:52:59 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.