Şimdi Ara

Need for Speed: MOST WANTED Kontrol Sorunu ve Nedeni. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
63.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • NFS RUN da kolay dönüyo arabalar ben sevdim RUN'u
  • c-ronaldo42 kullanıcısına yanıt
    Run'da en güzeli muhteşem doğa manzarası ve kırlarda, tepelerde araba sürüşü muhteşem. Arabalar biraz hatal ama neyse.

Run'da sevmediğin şey ise serbest sürüş yok, o güzel mekanlarda kafamıza göre sürüş yok. İlla düz illa oyun içi illa kurallı. Yazık yani manzaraya.

Not: Sistemim ilk çıktığında Run için çok kasılıyordu, NVIDIA PhysX çıktı da son grafik ayarlarıda yağ gibi akıyor valla. Muhakkak yükleyin.

• MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Aynen sana katılıyorum.
  • benim problemim şöyle entera basınca gaz a ve d basınca sap sol fren içinde zye basmam gerekiyor hocam yardın edin kontroller değişmiyor W A S D ya
  • bu artık çoğu oyunda böyle kontrolü nfs most wanted 1 gibi beklemeyin
  • Origin'de bedava olması sebebiyle indirdim. Logitech F310 kullanıyorum fakat oyunda direksiyonu yarım döndürme diye bir şey yok :D ya hiç dönmüyor ya da tam dönüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda direksiyon desteği galiba yok çünkü ben G29 bagladıgımda çalışmadı. Klavye için yapmışlar oyunu galiba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaç sene geçti bir allahın kulu güzel çözüm bulamamış

bir forumda bir arkadaş chipseti güncelleyince düzeldi yazmış, deneyen var mı?

ben henüz cihpsetin ne olduğunu ilk defa duyuyorum
  • arabayı sağa sola döndürmekle ilgili bir sorun var..
    arabayı kontrol etmek çok zor...
    neler oluyor...
    çözümü yok mu ?
  • Maalesef çözümü yok. 4 şerit yolda boş olan 3 şeritten gidemeyip diğer şeritteki arabaya çarparak kanser olmak istiyorsan oynamaya devam edin. Ben oyunu bitirince bi daha yüzüne bakmam herhalde.

Forever Underground 2 :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.