Şimdi Ara

Need for Speed Carbon (xBox 360) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
2.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • YAw next gen de next gen.Daha next gen in ne ifade ettiği belli değil.Next gen ifadesi oyun için olmaz.Cihaz için olur.ZAten çıkmış bir cihazınd a next gen i olmaz.Forumda bir yanlıştır gidiyor.
  • Oyunun PAL versiyonu 4 saat sonra çıkacak.
  • Oyunun PAL versionu çıkmış acaba NTSC de çalışır mı?
  • ben de demosunu oynadım xbox360'da pek sarmadı beni ben hala deli gibi burnout:revenge oynuyorum(ara sıra da pgr3)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cool_Drive -- 29 Ekim 2006; 11:23:59 >
  • Oyunun PC demosu çıkmış bu arada arkadaşlar, pc 'ci kardeşlerimin bilgisine sunarım. 650MB boyutunda, sanırım bu sefer fake değil. Araştırmanızı tavsiye ederim...
  • Oyunun almanca pal i cikmis ingilizcesi yok henuz,bitane ingilizce dolasiyor ortalikta oda fake imis sanirim
  • Oyunun pal ingilizcesi torrenta çoktan geldi.Tabi ki usenete ondan da önce geldi.
  • Oyunu hiç beğenmedim.Eski tas eski hamam.Gamespot forumlarında da çoğu kişi beğenmemiş.Para vermeye değmez.
  • quote:

Orjinalden alıntı: azurik

Para vermeye değmez.
    Ama indirmeye değer değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jincx

demoyu oynadik bugun arkadasla pc de.pek sarmadi beni.ozellikle kasa modifiyesi cok kisitlis.kasanin sadece ebatlari modifiye edilebiliyon.yani diyelim on tamponun genisligini buyutebiliyosun yada on tampon izgaralarinin kucutup buyuktuyon,bebek bile oynar bu kadar kolay oyun.yanlama kolay,ivir zivir kolay.mitsu evo yol tutusta lamboyu yiyomus mesela,

oyun 8-16 ve 35-55 yas arasi kitleye hitab ediyo

evo yu modlarsan lamborghini yi gecer zaten8-16 35-55 dogruysa cok garip
  • Oyunun ntsc versionu malum yerlerde çıkmıştır. Son anda farkettim. Oyun XBOX içinmiş. Özür dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkbilir -- 1 Kasım 2006; 20:45:07 >
  • Bu sefer %100 oyunun NTSC USA versionu malum sitelere düşmüştür.
  • PAL-SPARE release'i xbox 360 için değil mi ?
  • Evet bu seferki Xbox360 NTSC için. Fifa07 ile birlikte ikisi de çıktı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilkbilir

Bu sefer %100 oyunun NTSC USA versionu malum sitelere düşmüştür.

şu malum sitelerin adreslerini pm ile yazar mısınız bana lütfen.bi tek usenet i biliyom ama onunda içeriğine bakamadım üye olmak gerekiyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: azurik

Oyunu hiç beğenmedim.Eski tas eski hamam.Gamespot forumlarında da çoğu kişi beğenmemiş.Para vermeye değmez.

oyunlara hala para veren kaldımı?yapmayın beyler zengin etmeyelim amerikalıları.indirin netten oynayın bedavaya
  • ya akadaslar bu oyunda polislerden nasıl kurtuluyorsunuz ?
    bir yarıstan cıkıyorum pesi,me nerdeytse 30-40 polis aracı takılıyor. her yerde barikat var.
    pursuit breaker denen kırmızı üçgenler var ama onları nasıl kullanacağımı anlamadım henüz.
    hem onları kullanabilsem bile pesimdeki 30 araçtan kaçını yok edecek ki ?
  • polisten kaçmak için ne yapmak gerektiğini bilen yok mu ?
  • üstad oyunu bu hafta sonu alicam,eger halen ayni yerdeysen beni bekle, ben seni yönlendiricem
  • arkadaşlar 360 full versiyonunu indirdinizmi nasıl olmuş full.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.