Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (173. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.785
Cevap
18
Favori
261.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • NFS Polska'nın sitesinde Need for Speed (Kelime) (Kelime) 202X şeklinde yapılan paylaşım paylaşıldıktan 15 saniye sonra kaldırıldı. Paylaşan kişi forumdan kalıcı olarak uzaklaştırıldı.

u/Masoom-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Hayırdır niye acaba ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nct96 kullanıcısına yanıt
    EA`in hype çabası olduğunu düşünüyorum, yakında gelecek oyunun adı 2 kelimeden (NFS kısmı hariç) oluşacak ve 202X içinde çıkacak demek istemiş, en azından öyle tahmin ediyorum. En yakın NFS tarihi 2021 fakat COVID-19 sürecinden dolayı 2022`ye ertelenme imkanı var.
  • NFS oyunları Steam`de yer aldı! Need for Speed Payback hariç Ghost`un geliştirdiği NFS`ler eklendi.
    store.steampowered.com
    Steam Franchise: Need for Speed
    https://store.steampowered.com/franchise/NFS

• NFS Heat`in Aralık 2018 sürümünden fotoğraf sızdırıldı.

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |
  • Bu oyuna Supra gelecek mi?
  • Need for Speed Heat`i Türkiye`de en çok oynayan iller belli oldu: İstanbul, Ankara, Antalya ve Samsun. NFS Heat`in Türkiye`den gelen sunucu trafiğini en çok bu 4 il oluşturuyor.
    Yada farklı bir durum x hangi nfsnin işaretiydi.Tabikide Carbonun evet hepimiz biliyoruzki ea remastered oyunlar yapıyor.Belki çıkacak oyun nfs carbon remasteredır.
  • Criterion Games`in isteğine göre NFS için yardımcı bir stüdyo oluşturulabilir/satın alınabilir. Criterion Games`e yardımcı olacak şu an 2 stüdyo var: EA Gothenburg ve DICE. Gothenburg ve DICE Frostbite tabanlı sorunların çözümünde yardımcı olacak.
  • NFS Heat June Update!

• NFS Heat 16 Haziran`da EA Access`e geliyor!
  • EA Play Live etkinliğinde yeni NFS hakkında bilgiler verilecek. (18 Haziran)
  • 16 Haziran'da EA Access Vault'a eklenmesinin dışında oyuna cross platform desteğinin de gelmesi harika oldu yahu.
  • Criterion Games Genel Menajeri Matt Webster: NFS Heat`e büyük bir güncelleme getirdik ve aradan çıkarttık. Yeni Need for Speed ağır bir geliştirilme sürecinde. NFS hakkında tecrübemiz var ve Criterion`ın eşsiz bakış açısından, yüksek kalitede ve hissedilmemiş oyun deneyimi yaşatmak istiyoruz. NFS hayranları için "EN ETKİLEYİCİ", "EN SOSYAL", ve "AKSİYON DOLU" oyunu oluşturmak için muhteşem bir temelimiz var. Bunlar için sabırsızlanıyoruz fakat daha çok erken.
    Fatih kardes payback gibi beraber multide yarisacagimiz duzenleme var mi ?

• Tacsizkral05 kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam, Speedlist gelmedi oyuna. ALLDRIVE`da bir kişi yarış noktasına gidip arkadaşlarını davet edebilir, öyle yarışabilirsiniz.
    Trailera Skyline’in cezbedici motor sesini koyuyorsun ama oyunda yok. Çok mu zordu sesi oyuna eklemek. Madem koymayacaktın neden trailera koydunuz?? Son güncelleme ile belki gelir dedim yine gelmemiş. Valla ayıp.

Yeni NFS, Criterion’un Chameleon grafik motoru ile geliştirilmeyecek miydi? Frostbite nereden çıktı şimdi? Yeni NFS de Frostbite ile geliştirilecekse işimiz var, umarım yapmazlar böyle bir hatayı.

• deadlight54 kullanıcısına yanıt
    Oyun motoru yapılabilir dendi ama yapılmadı demek ki. 3 ay gibi kısa bir sürede oyun motoru yapmaları ya da olanı geliştirmeleri imkansız. Ağır bir geliştirilme süreci içinde diyorlar, Frostbite ile gelmek zorunda. En azından tecrübesi olan bir firma, ben Frostbite`ı da kullanabileceklerine inanıyorum. En azından her hataları için "Frostbite bu kadar çalışıyor" diyeceklerini sanmıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 171172173174175
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.