Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.785
Cevap
18
Favori
261.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Reddit`te sızdırılan başka bir bilgiye göre NFS gösterişli hikayeden uzaklaşacak ve standart bir yarış oyunu olacak. NFS Shift tarzında olacağı tahmin ediliyor.

Buyrun cenaze namazına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihTSFC -- 19 Haziran 2020; 1:36:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

Reddit`te sızdırılan başka bir bilgiye göre NFS gösterişli hikayeden uzaklaşacak ve standart bir yarış oyunu olacak. NFS Shift tarzında olacağı tahmin ediliyor.

Buyrun cenaze namazına.
    Hiç çıkmasın daha iyi. Gidipte nfs diye pro street lite çıkarmasınlar şimdi.

Bu arada yayın bitti nfsden ses yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 19 Haziran 2020; 2:54:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gokhans19 kullanıcısına yanıt
    O gösterdikleri 3 fotoğraf yeni Need for Speed`e ait, PS5 ana konusunda paylaştım. Oyun içi görüntülermiş.
  • Oyun içi görüntü olduğu NFS menajeri Max Myrus tarafından doğrulandı.

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |
    Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |

• NFS Heat Xbox Series X ve PS5`e de gelecek.
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    Yeni NFS ye ana konu açacak mısın?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hayırlısı olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nct96 kullanıcısına yanıt
    Neden olmasın?
  • One s için bu oyunu Türkçe oynama imkanimiz var mi?

• MuharremAylar kullanıcısına yanıt
    Ben başlarda driftle dönüyordum. Şuanki aracı yarış ve yol için modifiye ettim. Driftle köşeleri dönemiyorum artık. Köşelerde bizi dönderebilecek kadar drift atmak için acaba odak noktasını nereye çekmemiz gerekiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Underground Remastered dediniz bütün gece EA play izledik sonuç hayal kırıklığı...

bu arada hikayesiz nfs bekleniyor dediniz ya hiç şaşırmadım tam Criterionluk bir hareket. al birini vur ötekine. nefret ediyorum şu Criteriondan. Black Box ekibini tekrar toplayıp bi oyun geliştirseler keşke... ama nerdeeee.. eşşek EA!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cocobongo555 -- 19 Haziran 2020; 11:20:46 >
  • Ekran görüntüleri Pro street anımsattı bana ?
  • Yine saatlerce "EA Games" küfür edeceğimiz bir oyun geliyor gibi
    Hikaye olsa “bu ne ya çok klişe” diyorsunuz, hikaye olmasa “bu ne ya hikayesiz yarış oyunu mu olur” diyorsunuz. Artık ne istediğinize bir karar verin. Gören de Forza Horizon serisinde muhteşem 4-4’lük bir hikaye var sanacaklar. Ayrıca da şu konuda artık Blackbox görmekten ciğerim soldu. Ulan ne Blackbox’mış, her önüne gelen Blackbox geri gelse keşke yazıyor. 2013’te kapanmış, çalışanları farklı yerlere dağılmış stüdyodan hala ne istiyorsunuz ki? Bakın KAPANMIŞ yazıyorum dikkat ederseniz, bugün Blackbox olsaydı yaptıkları NFS’ler beğenilmeyecekti. Bunun nedenini açıklayayım, hepimiz Blackbox’ın yaptığı NFS’leri oynarken ya çocuktuk ya gençtik ya da 30’larına merdiven dayamış biriydiniz her neyse, o zamanlarda Hızlı ve Öfkeli gibi bir serinin de etkisiyle ayıla bayıla oynadık ve bitti. Artık günümüzde nostaljik NFS tutmuyor işte, örneğini en son çıkan Heat ile gördük, tabi Blackbox’ın formüllerini ne kadar iyi kullanabildiler orası tartışılır. O yüzden NFS’nin nostaljik kafadan uzaklaşıp yenilikçi ve taze bir başlangıç’a ihtiyacı var.

• Son yoruma bende katılıyorum. Eskiden bende arcade yarış severdim ama o zamanlar pek seçici olduğum söylenemez. Underground zamanları araba yarışı olarak onu bildiğimiz için oynuyorduk. Büyük ihtimal bu konuda yapılan da nostaljinin güzel gelmesi aldatmasıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • karapicov kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam.

• _GRKM_ kullanıcısına yanıt
    Oyun hakkında hiçbir şey belli değil ki, sadece grafikleri var hocam.

• Bir seri nasıl çöp edilir işte EA bunu gösterdi bize
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

Oyun hakkında hiçbir şey belli değil ki, sadece grafikleri var hocam.
    o kadar kötü oyunlar getirdiler ki...artık ilk çıkan resimlerden anlayabiliyoruz nasıl bir oyun geleceğini tabi ki daha hiçbir şey belli değil ama benim pek ümidim yok.
  • EA Access oyunu oldu bu seri çıktığında para vermemek lazım.
  • 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.