bayaa keyifliydi beyler yarın devam,ben çıkmak zorunda kaldım çünkü yola odaklanmaktan başım ağrıdı,nası bi atmosferi varsa insanı çekiyor içine,en son yarışı bitirdim ama nası bitirdim bilmiyorum,gözlerim yolu seçemiyordu bile
birde online muhabbetlerini bu başlıkda yaparsak ana konuyu online geyiklerimizle kirletmemiş oluruz
Evet oyun süper ciden benimde deli gibi başım ağrıyordu 1el oynıyıp çıkıcaktım ama yine 4 5 tur kaldım çok zevkli ciden ama hemen bir headset alıcam başka türlü olmıcak bu iş yazı yazmak ölüm birde karşının sesleride iyi gelmiyor
quote:
Orijinalden alıntı: Poyri!!!
quote:
Orijinalden alıntı: Vampire Lestat
bayaa keyifliydi beyler yarın devam,ben çıkmak zorunda kaldım çünkü yola odaklanmaktan başım ağrıdı,nası bi atmosferi varsa insanı çekiyor içine,en son yarışı bitirdim ama nası bitirdim bilmiyorum,gözlerim yolu seçemiyordu bile
birde online muhabbetlerini bu başlıkda yaparsak ana konuyu online geyiklerimizle kirletmemiş oluruz
Evet oyun süper ciden benimde deli gibi başım ağrıyordu 1el oynıyıp çıkıcaktım ama yine 4 5 tur kaldım çok zevkli ciden ama hemen bir headset alıcam başka türlü olmıcak bu iş yazı yazmak ölüm birde karşının sesleride iyi gelmiyor
yok yazı yazılcak gibi değil,gerçi sanırım onada özel klavye var
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Poyri!!!
quote:
yok yazı yazılcak gibi değil,gerçi sanırım onada özel klavye var
Yinede oyunda yaziyla ugrasilmaz dirrk kulaklik mic lazim
kimse yok mu bugün
quote:
Orijinalden alıntı: antking
kimse yok mu bugün
ben denicem dostum ama söz vermeyim,net çok dengesiz benim 2 gündür ttnet sağolsun
canın sağolsun hocam
konuya bak
quote:
Orijinalden alıntı: Duman7
konuya bak
komik olan ne
Bende varım arkadaşlar
bende varım darkmirror9 hayde yarış zamanı
Psn: burakyesilova her akşam nfsdeyim
ben niye yokum o listede yaw? :) imzada PSN :)
quote:
Orijinalden alıntı: FIR_Lama
ben niye yokum o listede yaw? :) imzada PSN :)
liste güncellenmiştir
feym2000 yazın arkadaşlar
arkadaşlar beni de eklermisiniz lütfen
Psn : HG_CAR4EVER
sizin gibi online oynamak için bugun oyunu aldım ama yarısa basladıktan hemen sonra bi kasma oluyor ve bu hatayı alıyorum
You have been kicked due to game performance dropping below acceptable levels.You may be ableto improve game performance by closing any applications running in the background or by reducing the game's video settings.
NOT : Sistem gereksinimlerinde bi sorun olmadıgına eminim
quote:
Orijinalden alıntı: FEELMYBULLETINSIDE
sizin gibi online oynamak için bugun oyunu aldım ama yarısa basladıktan hemen sonra bi kasma oluyor ve bu hatayı alıyorum
You have been kicked due to game performance dropping below acceptable levels.You may be ableto improve game performance by closing any applications running in the background or by reducing the game's video settings.
NOT : Sistem gereksinimlerinde bi sorun olmadıgına eminim
pc de oynuyorsun sanırım,ps3 te böyle bir sorun olduğunu sanmıyorum,performans yetersiz diyor,geri planda çalışan bir şey varsa kapatın veya video ayarlarını düşürün diyor
merhaba arkdaşlar ben nfs hp ps3 te online 2 gün oynadım free olarak çok zevkliydi şimdi bana online pass soruyor bunu nereden alabilirim alacağım tutarla kaç gün oynayabilirim bunda herhangi bir limit varmıdır.