Şimdi Ara

Need for Speed Hot Pursuit DH Online Grubu PSN Listesi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
1
Favori
4.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vampire Lestat

bayaa keyifliydi beyler yarın devam,ben çıkmak zorunda kaldım çünkü yola odaklanmaktan başım ağrıdı,nası bi atmosferi varsa insanı çekiyor içine,en son yarışı bitirdim ama nası bitirdim bilmiyorum,gözlerim yolu seçemiyordu bile

birde online muhabbetlerini bu başlıkda yaparsak ana konuyu online geyiklerimizle kirletmemiş oluruz

Evet oyun süper ciden benimde deli gibi başım ağrıyordu 1el oynıyıp çıkıcaktım ama yine 4 5 tur kaldım çok zevkli ciden ama hemen bir headset alıcam başka türlü olmıcak bu iş yazı yazmak ölüm birde karşının sesleride iyi gelmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

bayaa keyifliydi beyler yarın devam,ben çıkmak zorunda kaldım çünkü yola odaklanmaktan başım ağrıdı,nası bi atmosferi varsa insanı çekiyor içine,en son yarışı bitirdim ama nası bitirdim bilmiyorum,gözlerim yolu seçemiyordu bile

birde online muhabbetlerini bu başlıkda yaparsak ana konuyu online geyiklerimizle kirletmemiş oluruz

Evet oyun süper ciden benimde deli gibi başım ağrıyordu 1el oynıyıp çıkıcaktım ama yine 4 5 tur kaldım çok zevkli ciden ama hemen bir headset alıcam başka türlü olmıcak bu iş yazı yazmak ölüm birde karşının sesleride iyi gelmiyor

yok yazı yazılcak gibi değil,gerçi sanırım onada özel klavye var

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Poyri!!!

quote:

yok yazı yazılcak gibi değil,gerçi sanırım onada özel klavye var

Yinede oyunda yaziyla ugrasilmaz dirrk kulaklik mic lazim

• kimse yok mu bugün
  • quote:

Orijinalden alıntı: antking

kimse yok mu bugün

ben denicem dostum ama söz vermeyim,net çok dengesiz benim 2 gündür ttnet sağolsun
  • canın sağolsun hocam
  • konuya bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duman7

konuya bak

komik olan ne
  • Bende varım arkadaşlar
  • bende varım darkmirror9 hayde yarış zamanı
  • Psn: burakyesilova her akşam nfsdeyim
  • ben niye yokum o listede yaw? :) imzada PSN :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIR_Lama

ben niye yokum o listede yaw? :) imzada PSN :)

liste güncellenmiştir
  • feym2000 yazın arkadaşlar
  • arkadaşlar beni de eklermisiniz lütfen

Psn : HG_CAR4EVER
  • sizin gibi online oynamak için bugun oyunu aldım ama yarısa basladıktan hemen sonra bi kasma oluyor ve bu hatayı alıyorum

You have been kicked due to game performance dropping below acceptable levels.You may be ableto improve game performance by closing any applications running in the background or by reducing the game's video settings.

NOT : Sistem gereksinimlerinde bi sorun olmadıgına eminim
  • quote:

Orijinalden alıntı: FEELMYBULLETINSIDE

sizin gibi online oynamak için bugun oyunu aldım ama yarısa basladıktan hemen sonra bi kasma oluyor ve bu hatayı alıyorum

You have been kicked due to game performance dropping below acceptable levels.You may be ableto improve game performance by closing any applications running in the background or by reducing the game's video settings.

NOT : Sistem gereksinimlerinde bi sorun olmadıgına eminim

pc de oynuyorsun sanırım,ps3 te böyle bir sorun olduğunu sanmıyorum,performans yetersiz diyor,geri planda çalışan bir şey varsa kapatın veya video ayarlarını düşürün diyor
  • merhaba arkdaşlar ben nfs hp ps3 te online 2 gün oynadım free olarak çok zevkliydi şimdi bana online pass soruyor bunu nereden alabilirim alacağım tutarla kaç gün oynayabilirim bunda herhangi bir limit varmıdır.
  • tuncay_tr
  • PSN : jackosman , eklerseniz sevinirim .
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.