Şimdi Ara

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
229
Cevap
2
Favori
8.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk nfsler çok hoşuma giderdi köylerde kasabalarda sürer hissi verirdi. Bence nfs doğası harika bir bölgeyi oyuna taşımalı. Ve sürüşü sil baştan tasarlamalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İbrahim770 kullanıcısına yanıt
    Bence şehir içi yarışlar daha canlı ve eğlenceli oluyor hocam. Işıklandırma, yarış başlarken bizi izleyen NPC'ler vs. Doğa ağırlıklı yarışlar Payback'te bol bol vardı durum malum.

• EA Play Live'a Son 1 Gün 3 Saat 48 Dakika!

• EA Play Live etkinliğinde yeni Need for Speed oyunu ile ilgili ilk görüntüler çok kısa bir şekilde gösterildi! Ancak oyunun ismi açıklanmadı. Yeni NFS'nin ilk görüntüleri;
    Kingdom Twelveyoutube
    Need For Speed 2021 Teaser or Need For Speed Heat for Next Gen?
    https://www.youtube.com/watch?v=2ofntF5ha0Y&feature=youtu.be

• Yeni Need for Speed'in ilk videosu hakkında ne düşünüyorsunuz? Oyun sadece yeni nesilde olacak.

• EA Play Live'dan yeni Need for Speed'e yalnızca 23 Saniye Yer Verildi!

• Oyundan Görüntüler:

Need for Speed: Hot Pursuit Remastered [6 KASIM] [ANA KONU]

• Need for Speed Hayranlarına Müjde! EA Games, Yeni Oyununda Underground Serisine Dönüyor!

EA Games, Need for Speed'in Resmi Twitter hesabından, Need for Speed hesabından Underground 1 oyunundaki "Get Low" şarkısını paylaştı!

EA, Tweet ile ilgili bir açıklama yapmadı. Bu paylaşım yabancı forumlardaki NFS oyuncularını çok heyecanlandırdı. Yeni Need for Speed oyununun Underground 3 veya Underground 1 Remastered olacağına artık kesin gözüyle bakılıyor!

https://twitter.com/NeedforSpeed/status/1273634988592975875?s=20
    https://www.technopat.net/2020/06/22/need-for-speed-underground-3-yakinda-duyurulabilir/amp/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 22 Haziran 2020; 17:32:27 >

• Need for Speed’in topluluk yöneticisi Max Myrus, Get Low klibinin anlamını açıklamayı reddetti! Bunun anlamı yeni NFS oyunu ile ilgili detaylı bilgiler ve yeni fragman kısa bir süre sonra elimize geçecek!

• quote:

Orijinalden alıntı: elpdrno_046

Need for Speed Hayranlarına Müjde! EA Games, Yeni Oyununda Underground Serisine Dönüyor!

EA Games, Need for Speed'in Resmi Twitter hesabından, Need for Speed hesabından Underground 1 oyunundaki "Get Low" şarkısını paylaştı!

EA, Tweet ile ilgili bir açıklama yapmadı. Bu paylaşım yabancı forumlardaki NFS oyuncularını çok heyecanlandırdı. Yeni Need for Speed oyununun Underground 3 veya Underground 1 Remastered olacağına artık kesin gözüyle bakılıyor!

https://twitter.com/NeedforSpeed/status/1273634988592975875?s=20
    https://www.technopat.net/2020/06/22/need-for-speed-underground-3-yakinda-duyurulabilir/amp/
    Bu zaten 4 gün öncenin haberi. Technopat yeni uyanmış. Şurada arkadaş bahsetmiş:https://forum.donanimhaber.com/need-for-speed-heat-ana-konu-turkce-rehber-june-update-pc-xsx-ps5-ps4-xb1--138706457-176https://forum.donanimhaber.com/need-for-speed-heat-ana-konu-turkce-rehber-june-update-pc-xsx-ps5-ps4-xb1--138706457-177

• gokhans19 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben tatildeydim o yüzden konuyu güncelleyemedim. Ondan dolayı şimdi paylaştım bu haberi. Yoksa tarihi yazıyor zaten.

• Heat'in biraz daha iyileştirilmiş hali olur bunun dışında bir beklentiye girmek mucize olur. Blackbox kapandığı anda need for speed'in sonu oldu.
  • Black Box'ın en iyi NFS oyunlarını yaptığı doğru, ancak unutmamak gerek ki Pro Street ve Undercover gibi berbat oyunları da bu firma yaptı.

• Ventura Beat: Criterion, Nintendo Switch için Need for Speed Hot Pursuit Remastered'ı Geliştiriyor!

Ventura Beat'in haberine göre, yeni ana Need for Speed oyunu ile birlikte Criterion, Hot Pursuit Remastered'ı da geliştiriyor. Resmi dille bu habere bir yalanlama gelmeyince, yabancı forumlardaki Need for Speed hayranları bu habere çok sinirlendi.

Need for Speed Underground serisinin, Hot Pursuit'a göre daha çok remaster olmayı hak ettiğini savunan kullanıcılar, EA'i ve Criterion'ı topa tuttu.

Need for Speed Hot Pursuit Remastered'ın sadece Nintendo Switch platformuna özel olacağı iddiası da gelen bilgiler arasında.

Webtekno
    NFS Underground Yerine Hot Pursuit Remaster’ına Tepki Geldi
    https://www.webtekno.com/haber/amp/95515

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 24 Haziran 2020; 3:4:10 >

• quote:

Black Box'ın en iyi NFS oyunlarını yaptığı doğru, ancak unutmamak gerek ki Pro Street ve Undercover gibi berbat oyunları da bu firma yaptı.
    Pro Street dönemine göre efsane bir oyundur, o dönem ug2 ve mw sonrası casual oyuncu kitlesine tek düze gelen bir yapım oldu ama kattığı bir sürü yenilik mevcut.

Undercover hikaye olarak muazzam bir oyun, yenilikleri de öyle fakat aceleye gelen bir oyun olduğu için handling, ses ve grafiksel anlamda sıkıntıları vardı yine de heat oynayacağıma undercover oynarım daha iyi.
  • Yeni oyun çıkarmalarına gerek yok şu underground 2 yi remake yapsalar yeter

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Undercover'ı savunanı da ilk defa görüyorum. Bana göre serinin en berbat oyunu. Hikayesi de çok klişe. Çetenin arasına sızıp kaleyi içten fethetmeye çalışıyoruz. Bunu filmlerde/dizilerde o kadar gördük ki midemiz bulanıyor artık.

Grafiklerindeki o sarılık berbat, araç kontrolleri paybackten bile kötü, yapay zeka desen yerlerde. Üst düzey polisler bile çok kötü. Taba basıp yarışa gidiyorsun, yarışlarda gerçek dışı scriptler var. Döneminin çok gerisinde kalmış rezil bir oyundu Undercover. Ayrıca Heat'i oynadığını düşünmüyorum, her ne kadar eksikleri olan bir oyun olsa da NFS Heat, Undercover'ı havada karada öper.

Pro Street'te kötü bir oyundu. Casual oyuncu kitlesinin beğenmemesi ile alakası yok. Pist yarışı konusuna henüz yeni yeni girdikleri için ortaya berbat bir oyun çıktı. Haritaları boğuk, oyun modları da eğlenceli değil. Yapay zeka desen üstüne koymayıp geriye gidilmiş resmen.

Pro Street'in Metacritic puanı 70, Undercover'ınki ise 65. Yani bu oyunları senden başka kimde savunmamış 😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 24 Haziran 2020; 14:32:4 >

• quote:

Undercover'ı savunanı da ilk defa görüyorum. Bana göre serinin en berbat oyunu. Hikayesi de çok klişe. Çetenin arasına sızıp kaleyi içten fethetmeye çalışıyoruz. Bunu filmlerde/dizilerde o kadar gördük ki midemiz bulanıyor artık.

Grafiklerindeki o sarılık berbat, araç kontrolleri paybackten bile kötü, yapay zeka desen yerlerde. Üst düzey polisler bile çok kötü. Taba basıp yarışa gidiyorsun, yarışlarda gerçek dışı scriptler var. Döneminin çok gerisinde kalmış rezil bir oyundu Undercover. Ayrıca Heat'i oynadığını düşünmüyorum, her ne kadar eksikleri olan bir oyun olsa da NFS Heat, Undercover'ı havada karada öper.

Pro Street'te kötü bir oyundu. Casual oyuncu kitlesinin beğenmemesi ile alakası yok. Pist yarışı konusuna henüz yeni yeni girdikleri için ortaya berbat bir oyun çıktı. Haritaları boğuk, oyun modları da eğlenceli değil. Yapay zeka desen üstüne koymayıp geriye gidilmiş resmen.

Pro Street'in Metacritic puanı 70, Undercover'ınki ise 65. Yani bu oyunları senden başka kimde savunmamış 😉
    Ghost games'in yaptığı son üç çöpteki hikayelerin tamamını toplasan o klişe dediğin hikayeye ulaşacak bir kalite ortaya çıkmıyor. Bunların hepsini yazdım da tab tuşuna basıp yarışa girmekle ne alakası var yazdıklarımın.....

Heat'i bitirdim, harcadığım vakte yazık bu oyun için o kadar diyorum saçma sapan olmayan bir hikaye, overused bir m3 ve buglar, saçmalıklar vs

Pro street kötü bir oyundu sen casual bir oyuncu oldugun için oyun hakkında hiç bir fikrin yok, boğuk dediğin haritaların çoğu var olan haritalar nfs'nin devam oyunlarında da kullanıldı, nfs pro streetteki drift ve drag modları ghost games'in yaptığı tüm oyunlara neredeyse bedel ve yapay zekası gayet iyi tanklardan oluşan polis araçları yok en azından.

Metacritic denen saçmalığa bakarsan last of us 2 bu yılın en iyi oyunu ama realitede en leş oyunu. bugüne kadar çıkan her nfs'yi bitirmişimdir en leş oyunu heat.

Bugün hala nfs önemseniyorsa zamanında çıkan pro street, undercover, carbon, mw gibi yapımlar sayesindedir hala onun beklentisi var, hala insanlar underground konusuyorlar.

• quote:

Undercover'ı savunanı da ilk defa görüyorum. Bana göre serinin en berbat oyunu. Hikayesi de çok klişe. Çetenin arasına sızıp kaleyi içten fethetmeye çalışıyoruz. Bunu filmlerde/dizilerde o kadar gördük ki midemiz bulanıyor artık.

Hikayenin klişe olması zevksiz olduğu anlamına gelmez. En azından bir hikayesi var. Undercover fikir olarak eski nfs serilerini devam ettirdiği için güzel ama çıktığı zamanki grafikleri, aşırı saçma sürüş dinamikleri oyunu batırmış. Nfsnin beğenilen polis kovalacası, sağda solda koca yapılara çarpıp polisleri pert etme, çete yarışçılarını tek tek yenmedeki o hırs ve zevk undercoverdada bolca vardı.

Adamlar 40 tane yere oyunu çıkarıcaz diye uğraşmaktan mal gibi bir grafikle çıkarmışlar oyunu. Araç grafikleri gayet başarılıydı. Çevreyse tam tersi. Her yarış başında aynı animasyonun girmesi, 10 yarıştan 9unu domine etmemiz gibi saçmalıklar çok can sıkıcıydı. Ancak grafikleri ve araç fiziklerini saymazsanız oyun içi etkinlikleri güzeldi. Otobandaki yarışlar, kötü adamların araçlarını vura vura perte çıkartma, arkadaşımızı saldıran araçlardan koruma gibi etkinlikler zevkliydi. Çok daha başarılı bir oyun ortaya çıkabilirmiş ama bazı yanlış kararlar yüzünden mw, carbon gibi efsane olacak bir oyunu harcamışlar. Araç kontrollerini geçtim oyunun bu grafikle çıkması ağır aptallık. Sırf çıkardığımız 40 platformdada oyun sorunsuz çalışsın dedikleri için ortalama üstü bir oyun olacakken heba olmuş.

Pro street kötüydü maalesef. Nfsnin bana göre en olmamış oyunlarından. Aynı shift serisi gibi. Metacritic gibi yerleri takmıyorum açıkçası. Önemli olan benim oynayınca beğenmemem. Orda adam ister 10 versin ister 100 versin ben beğendim gerisinin önemi yok. Bana görede orda 100 verilen çoğu oyun çöp mesela. Önemli olan sana ne kadar hitap ettiği ve senin aradığını bulman.

Şuanda origin access ile nfs heat oynuyorum. Öncedende yazmıştım. Oyun ghost stüdyonun takozluğundan nasibini almış ama ben beğendim. Hele paybackten sonra heat çok başarılı geliyor. Oynarken bu ne yaa demiyorsun. Paybackte karakterler çok kötüydü. Özellikle 2 erkek karakterde birer moronlardı. Ben böyle oyunlardan çiuv çiuv uçan kaçan karakterler ve balyoz gibi arabalar değil daha oturaklı karakterler ve zevkle sürdüğümüz bir araba dinamiği istiyorum. Paybackin bence en kötü yanı aptal karakterleri ve aşırı script kullanımıydı. Bazı görev yarışlarında 1-2 km sürdükten sonra ara sahne girmesi ver herşeyi karakterin ara sahnede yapması can sıkıcıydı. Koy kardeşim oraya tuş, önce arabayla tıra yanaşayım sonra ağır çekimde kamera diğer karaktere geçsin ve ordada tuşa basıp tıra atlayatım. Ben uçarı kaçarı, aşırı abartı şeylerden çok ayakları daha çok yere basan oyunları seviyorum. Yarış filmi seyretmek istesem açar izlerim. Ben yarış oyunu oynamak istiyorum. Oyunun en önemli noktalarını script sahnelerle benden çalıyorsun.

FH4üde bu aşırı abartı olaylardan ve seni yarışıp kazanmaya itecek bir sunumu olmamasın dolayı 3 sefer denememe rağmen 3ündende yarıda bırakmıştım. Garaja giriyorsun süper lüks araçlar zaten bedava emrine amade. Nfs gibi son düzlükte nitroyla burun farkıyla kazanma yok. Aşırı script var. Oyunun son 100-200 metresinde öndeki araç sana yarışı bırakıyor. Hovercraftla, jet uçağıyla yarışma gibi dangalakça şeyler var. Karakterler disney channeldan çıkmış gibi gerizekalıca hareketler yapıyorlar. Anlatım tamamen belli yani hedef kitle Amerikalı 9-17 yaş arası kitle. Grafiklerine asla laf etmiyorum. En güzel en tok grafikler fh4te. Araç detayları falan harika. Ama gel gelelim scriptler ve ilk 2-3 saatten sonra yarışmak için bir amacın kalmaması, yarışsanda yarışların gram zevk vermemesi oyunu heba etmiş. Nfs sürekli seni para kazanmaya ve polislerden kaçmaya zorluyor. Ama forzada hiç kendini yormana gerek yok. İlk 2-3 saat aa ne güzel oyun diyorsun sonraki 45 saat ilk 2-3 saatin aynısını yapınca hadi len ordan diyorsun. Araç sürüşleride hiç güzel değil. 2 yarış yapıcam derken arabayı yolda tutmak için kan ter içinde kalıyorsun.

Yeni nfsninde criteriona geçmesi sevindirici. Ghost games 40 tanede nfsde yapsa aynı kafadan çıkamayacaktı. Criterion hp 2010u çok güzel yapmıştı. Belki 2021dede olmuş bu diyeceğimiz kaliteli bir oyun çıkar. Gidip bu saatten sonra payback gibi şeyler çıkarmasınlarda.

• Underground ve Most Wanted'ın yanına Undercover ve Pro Street gibi rezaletleri koymak hakarettir o oyunlara. Undercover ve Asphalt 9'ın oynanışını karşılaştırsak Asphalt 9 derim açık ara. Berbat bir sürüş dinamiği sunan bir araba yarışı nasıl kaliteli olabilir? Oyunun zaten ana mekaniği sürüş, onu da becerememişler sen bu oyunun daha neyini övüyorsun anlamak güç.

Taba basmanın da çok alakası var, bağlantı kuramamana şaşırmadım yine de. Ghost'un son iki oyununda bile yarışlara araç sürerek gidiyoruz, ama Black Box'ın Undercover'ın da yarıştan çıkıp hoop taba basıyoruz başka yarışa, bunun sebebi ne biliyor musun? Undercover berbat ve özenilmemiş bir haritaya sahip ve Black Box yarıştan yarışa atlayarak bunu görmememizi sağlıyor. Tek tuşla yarıştan yarışa atlamak nedir? Mobil oyun mu bu?

Ayrıca, Pro Street'deki drift mekanikleri NFS serisinin en berbat drift mekaniğidir. Kâğıtla mı yoksa belli bir ağırlığı olan araba ile mi drift yapıyoruz belli değil. Pro Streette 1 el drift yapacağıma Heatte sabaha kadar drift yapmayı yeğlerim.

Jule NFSyoutube
    Need for Speed Prostreet: Drift King
    https://www.youtube.com/watch?v=eRvo3On9KFA&feature=youtu.be

Sigmantyyoutube
    Need for Speed Heat - Night Drifting | Music from NFSU2 | Nissan 350Z Rachel
    https://www.youtube.com/watch?v=eZMd7EamBKU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elpdrno_046 -- 24 Haziran 2020; 19:46:0 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.