Beyler oyun müthiş!!! Ama polisler çok acımasız!!!
quote:
Orjinalden alıntı: erdaldarici1
ya bmw batladı sürerken bşka araba aldım mecburen bu birdaha bmw kullanamayacağım anlamınamı geliyor oyunda bmw var dedikleri bumuydu yav
nasıl patladı yaw oyunu daha edinemedik merak ediyoruz valla
oh oh valla bizim buraya konya ya korsanı gelmiş su anda yüklüyom oleyyyyyyyy
Evet hem dvd hemde cd versiyonu var ist./kadiköy
bende bulamadım hala
arkadaşlar torrent'ten black edition'u indiriyorum..
Need For Speed Most Wanted Black Edition - HKZonda.torrent
bu sonunda yazan HKZonda nedir? bi linki var tıklayınca çince bi sayfa açılıyo..acaba oyunun çince fln olma ihtimali nedir?
quote:
Orjinalden alıntı: mezarci034
quote:
ya bmw batladı sürerken bşka araba aldım mecburen bu birdaha bmw kullanamayacağım anlamınamı geliyor oyunda bmw var dedikleri bumuydu yav
Blown engine olayı falan mı ne patlaması
satın almak istiyen arkadaşlar beşiktaş sinanpaşa pasajı ve kadıköy yazıoğluhan civarına gelmiştir oyun.. oyunu bulamayan arkadaşlar varsa buralara geldi haberiniz olsun
Ben bostancıdan aldım. 4 CD 8 YTL
quote:
Orjinalden alıntı: Madman
quote:
Orjinalden alıntı: mezarci034
quote:
Blown engine olayı falan mı ne patlaması
senaryo gereği bişiler oluo çekici götürüo fln.Polis de yakalıyo senihapse fln girion galiba.Sonra Mia denen kadın sana yeni bi umut verio herşeye sıfırdan başlıosun fln yeni araç falan filan
quote:
Orjinalden alıntı: kartal1903
Ben bostancıdan aldım. 4 CD 8 YTL
ii almışsın güle güle oynaaa ama dvd romu olanlar tabiki dvd alsın 5ytl
Abi bmw olayı şu,polis sizden arabanızı alıyor,sanırım oyundaki deneyim %100 olunca m3 geri gelecek.Baştaki herifle yarışıoken polisler lastiğini patlatıyo ve yakalanıyosun,sonrada arabnı çekiyolar,bi sure sonra çıkıon hapisten ve başroldeki kız sana yardım edio.Bu arada yakalandıgın ve herife kaybettiğin için(çünkü istemeyerek ortaya kızı suruyosun,kazanan kızı alır yani) kızıda herif kapıyo filan...
Merhaba, oyunu dün aldım, gerçekten çok güzel bir oyun. EA yine NFS ile bu yılda araba yarışında son noktayı koydu. Dün akşam 5 saat kadar oynadım. Açıkçası 97 yılından beri ki, NFS 1 den bu yana bütün seriyi oynadım , her yeni bir NFS (5 Porshce C. hariç) mükemmeldi. Zaten NFS1U yu aylarca netten oynadım, girenler varsa puan itibariylede zaten beni tanır (Nick : AAAxTURKIYE) Orjinal oyun olmadan internetten oynanabilmesi gerçekten çok güzel bir ayrıcalıktı. Ama malesef UNDERGROUND serisinin 2' nci versiyonu olan NFSU2 internet üzerinen orjinal cd siz oynanamıyordu. Dün kontrol ettim, bu versiyondada yine aynı kısıtlamayı getirmişler.
Evde tek başımıza oynayıp durmaktansa bir şekilde yabancılara Canım Ülkemin İnsanının becerisini ve gücünü göstermek gerçekten çok daha özel bir şey, ki bunu Battlefield 2 (Orjinal Cd istemiyor)de her gece yaşıyorum.
Bu yüzden, İngiltereden bir arkadaşıma rica ettim bu gün orjinal oyun alıp, Cdkeyini bana gönderecek, sabırla bekliyorum. Umarım bir an önce Türkiyede çıkar da yabancılar listelerin başına hemen oturmadan hep beraber lastiklerimizi cavlatırız...
Saygı ve Sevgilerimle;
ya arkadaslar normalde bu soruyu donanımda sormam gerkio ama nfs ile ilgili ben bi ekran kartıyla bi direksiyon seti alcam bana bi kaç model önerir misiniz parası önemli deil deydigi sürece
arkadaşlar bende dvd-rom var bunun dvd versiyonuda cd versiyonunun satıldığı yerlerde olur mu? Bide dvd almak daha mı mantıklı kurmak açısından...
leweo arkadaşım, Ekran kartında sana tavsiye edebileceğim en iyi kart (Fiyat performans açısından bakıldığında) Leedtek WinFast 6600GT (160 Usd civarında) kesinlikle bütün derdine deva olur. Ayrıca 6600 chipi kullanan başka bir kartta alabilirsin düz 6600 ün performansıda fena değil , ama bana kalırsa aradaki 50 usd fiyat farkına değer, o yüzden GT sini almanda fayda var. Son olarak ise, direksiyonu pek tavsiye etmiyorum, ben Momo' sundan Logitech ine kadar çoğunu denedim, pek keyif almadım. Ama alacaksan Momo al derim.
ii almışsın güle güle oynaaa ama dvd romu olanlar tabiki dvd alsın 5ytl
Ya ben de sordum adama ama dvd versiyonu gelmedi dedi. Ondan maalesef bunu aldım
typhoon000 arkadaşım, oyunun dvd si ve cd si aynı paraya satılıyor, o yüzden dvd için fazla uğraşmana gerek yok. Zaten oyunu bir kere kurduğunda cd siz çalışıyor. Ayrıca kurulum dosyalarını zaten bilgisayarına yükleyeceğin için, cd rom kullanan bir arkadaşına cd yi hediye edebilirsin.