Şimdi Ara

Need for Speed Most Wanted hakkında yorunlariniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaslar paylasalım ki cogalsin oyun bilgimiz :)

• Oyunu ilk oynamaya aşladıımda çok dandik gelmişti... Ama şimdi vazgeçilmezlerim arasında :) Oyunda ilerledikçe tadıda artıyo... Tavsiye ederim...
  • peki bitirebildin mi oyunu? benim 3.gunum daha 9 e inebildim....
  • oyun gerçenten çok süper ya. daha 9 dayım ama pek oynama fırsatım olmuyo. Okula giderken minibüste çok sarıyo. Hele siz oyunda sağa dönerken minibüsçüde dönünce çok gerçekçi oluyo
  • bence burnout ve juiced daha güzel...
  • bomba bi oyun ilk baslarda cok sarmıyor ama sonralarda bırakamıyorsun
  • Dun geceki gayretlerim sonunda black listte 7. sıraya ciktim:) Bu aksamki hedefim ilk 5!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    16 yıl önce açıldı
    need for speed modifiye
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oynanış --> 7
    Grafikler --> 8
    Ses --> 7
    Oynamaya Değer mi? --> Eh..
  • bencede çok güzel oyu ilk oynadığın da bişi anlamıyosun ama sonradan süper bi oyun yani tavsiye ederim ilerledikçe hangi araba çıkacak diye merak ediyosu ve adeta oyuna bağlanıyorsun ;D
  • tipik bir yarıs oyunu pek de güzel sayılmaz ama can sıkıntısını giderebilecek düzeyde diyebilirim
  • most wanted almak isteyen olursa jelatininde açılmamış bir UMD si var arkadaşlar. Çok makul fiyata bırakırım.

msn: nebuchhanadzer@yahoo.com
  • bn de ilk aldığmda hiç gzel gelmemşti ama oyunda ilerledikçe daha bi zevk almaya başlıosn. şmdi blacklist te 2. yim. 2 yarış kaldı oyunun bitmesine. sana da bu oyunu tavsiye ederim
  • Arkadaslar blask listte 6. sıradayım takılıp kaldım. 1 yaris kaldi gecemiyorum. pist city power. audi TT ile yarisiyorum. Serinin tum yarislarini aldim bi o kaldi. 1 haftadir patinaj cekiyorum burda. Varmi bi tuyo verebilecek birisi. Yarisin adi ise mayhem, yardim?????
  • ben bu oyunu multiplayer oynayamıyorum. menuden multiye geliyorum, psp nin bağlantı menusu geliyor önüme fakat psp ile kullandıgım bağlantı silik görünüyor seçemiyorum. taratıyorum görüyor bağlantıyı. nedir sorun anlayamadım? saygılar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.