Evet arkadaslar paylasalım ki cogalsin oyun bilgimiz :)
Oyunu ilk oynamaya aşladıımda çok dandik gelmişti... Ama şimdi vazgeçilmezlerim arasında :) Oyunda ilerledikçe tadıda artıyo... Tavsiye ederim...
peki bitirebildin mi oyunu? benim 3.gunum daha 9 e inebildim....
oyun gerçenten çok süper ya. daha 9 dayım ama pek oynama fırsatım olmuyo. Okula giderken minibüste çok sarıyo. Hele siz oyunda sağa dönerken minibüsçüde dönünce çok gerçekçi oluyo
bence burnout ve juiced daha güzel...
bomba bi oyun ilk baslarda cok sarmıyor ama sonralarda bırakamıyorsun
Dun geceki gayretlerim sonunda black listte 7. sıraya ciktim:) Bu aksamki hedefim ilk 5!
Oynanış --> 7 Grafikler --> 8 Ses --> 7 Oynamaya Değer mi? --> Eh..
bencede çok güzel oyu ilk oynadığın da bişi anlamıyosun ama sonradan süper bi oyun yani tavsiye ederim ilerledikçe hangi araba çıkacak diye merak ediyosu ve adeta oyuna bağlanıyorsun ;D
tipik bir yarıs oyunu pek de güzel sayılmaz ama can sıkıntısını giderebilecek düzeyde diyebilirim
most wanted almak isteyen olursa jelatininde açılmamış bir UMD si var arkadaşlar. Çok makul fiyata bırakırım.
bn de ilk aldığmda hiç gzel gelmemşti ama oyunda ilerledikçe daha bi zevk almaya başlıosn. şmdi blacklist te 2. yim. 2 yarış kaldı oyunun bitmesine. sana da bu oyunu tavsiye ederim
Arkadaslar blask listte 6. sıradayım takılıp kaldım. 1 yaris kaldi gecemiyorum. pist city power. audi TT ile yarisiyorum. Serinin tum yarislarini aldim bi o kaldi. 1 haftadir patinaj cekiyorum burda. Varmi bi tuyo verebilecek birisi. Yarisin adi ise mayhem, yardim?????
ben bu oyunu multiplayer oynayamıyorum. menuden multiye geliyorum, psp nin bağlantı menusu geliyor önüme fakat psp ile kullandıgım bağlantı silik görünüyor seçemiyorum. taratıyorum görüyor bağlantıyı. nedir sorun anlayamadım? saygılar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme