Beyler az önce bu oyunu kurdum ancak ilk bölümde arabadan nasıl çıkıldığı konusunda yardımcı olabilecek var mı?
Araba ezilirken önce enter'a basip ağzi ile bantlari söküyorum. Sonra Space (boşluk) tuşu ile ellerini direksiyondan kurtariyorum ardından gine enter tuşu ile arabanın üstünü (sunroof) patlatiyorum daha sonra sağ ve sol (left - right) tuşları geliyor 2 sinede ayni anda basiyorum, basip çekiyorum yok ginede arabadan çıkmıyor
arabadan nasıl çıkıldığı konusunda bitiren arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
arabadan çıkma diye bir şey yok ki..
hacim porshede iken elleri bağli adamin hurda araç bölümünde araç tam sıkışma esnasında ilk bölümde adamın elini ve ayağini çözüyorum ancak en sonra sağ ve sol tuşlar geliyor aynı adan basiyorum oda yeşile dönüyor ve adam bekliyor daha sonra wasted yaziyor yeniden başliyor
arabadan çıkıcak herhalde diye düşünüyorum. boşunamı sunroofu patlatiyor ?
quote:
Orijinalden alıntı: muratcan25
hacim porshede iken elleri bağli adamin hurda araç bölümünde araç tam sıkışma esnasında ilk bölümde adamın elini ve ayağini çözüyorum ancak en sonra sağ ve sol tuşlar geliyor aynı adan basiyorum oda yeşile dönüyor ve adam bekliyor daha sonra wasted yaziyor yeniden başliyor
hocam oyun o kadar zaten. arabadan çıkamıyorsunuz ve oyun bitiyor.
hocam eğer tuşlara sırasıyla ve tam zamanında basarsan hiçbir problem olmadan çıkarsın. tekrar dene.
quote:
Orijinalden alıntı: İmdat Çekici
quote:
hocam eğer tuşlara sırasıyla ve tam zamanında basarsan hiçbir problem olmadan çıkarsın. tekrar dene.
yok hocam galiba oyun bozuk
hepsini sırası ile yapiyorum bu 100 oldu denemem sağ ve sol tuşuna ayni anda basiyorum basili tutuyorum hepsini denedim yön tuşlari yeşil gösteriyor ve ortadan kayboluyor adamda saf gibi sağa sola bakiyor ama çıkmıyor
Doğru tuşa doğru zamanda basman yeterli, pek zor bir bölüm de değildi halbuki. İyi oyunlar.
quote:
Orijinalden alıntı: DoRioN
Doğru tuşa doğru zamanda basman yeterli, pek zor bir bölüm de değildi halbuki. İyi oyunlar.
sağ ve sol :D << >>
ayni anda basiyorum yeşil oluyor :D niye çıkmıyor bu adam halen anlamadim en son bir arkdaşın tavsiyesi ile save dosyasi aticam galiba
sağ ve sol :D << >>
ayni anda basiyorum yeşil oluyor :D niye çıkmıyor bu adam halen anlamadim en son bir arkdaşın tavsiyesi ile save dosyasi aticam galiba
Oyun orjinal mi? Veya cdnin arkasında çizik falan var mı?
quote:
Oyun Cd'sini çeken dvd ciye para verdim Nerde hocam orjinal dvd alayim
Cd altında çizik olsa oyunu yüklemezdi
quote:
quote:
Oyun Cd'sini çeken dvd ciye para verdim Nerde hocam orjinal dvd alayim
Cd altında çizik olsa oyunu yüklemezdi
Heh işte korsan olduğundandır büyük ihtimalle, yani oyun bozuk. Biraz para biriktirip orjinalini alsaydın sorunsuz oyunun tadını çıkarırdın
quote:
Beyler az önce bu oyunu kurdum ancak ilk bölümde arabadan nasıl çıkıldığı konusunda yardımcı olabilecek var mı?
Araba ezilirken önce enter'a basip ağzi ile bantlari söküyorum. Sonra Space (boşluk) tuşu ile ellerini direksiyondan kurtariyorum ardından gine enter tuşu ile arabanın üstünü (sunroof) patlatiyorum daha sonra sağ ve sol (left - right) tuşları geliyor 2 sinede ayni anda basiyorum, basip çekiyorum yok ginede arabadan çıkmıyor
arabadan nasıl çıkıldığı konusunda bitiren arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
sanırım sorunun cevabı şu
sağ sol tuşu bastıktan sonra yeşil yanıp sönüyor diyorsunuz
ama siz devamlı sağ sola basın yeşil yandımı bırakmayın
sanırım çıkıp kurtulacaksınız
hocam ekranda gösterdiği tuşlara bi kere basıp bırakma sürekli bas ard arda çıkıyo
bende yapamadım klavyede rastgele tüm tuşlara basarak çözdüm sorunu denemelisin ellerin büyükse bölümü rahatça geçersin
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: İmdat Çekici
quote:
yok hocam galiba oyun bozuk
hepsini sırası ile yapiyorum bu 100 oldu denemem sağ ve sol tuşuna ayni anda basiyorum basili tutuyorum hepsini denedim yön tuşlari yeşil gösteriyor ve ortadan kayboluyor adamda saf gibi sağa sola bakiyor ama çıkmıyor
nasıl oyun o kadar öyle saçma bişey mi olur bende çıkamadım arabanın içinden sürekli dmönüp dolaşıp aynı şey tekrarlşıyor sonra wated yaıyor bilen birallahın kulu yok mu şu younu ;???
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme