Şimdi Ara

Need For Speed: Most Wanted (PC) * Yeni SSler Eklendi (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
515
Cevap
0
Favori
33.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler grafikler harika fakat benim sistem geri kaldı bu teknolojiye kaldırmaz die düşünüyorum
  • Kafa takmaya gerek yok, NFS serileri hep çok büyük bir kesime hitap ettiğinden abartılı sistem gereksinimleri olmuyor. Hatta ben bu kadar uğraşılmış ve iyi lanse edilmişken, NFS Underground2'den bile daha hızlı çalışacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Kafa takmaya gerek yok, NFS serileri hep çok büyük bir kesime hitap ettiğinden abartılı sistem gereksinimleri olmuyor. Hatta ben bu kadar uğraşılmış ve iyi lanse edilmişken, NFS Underground2'den bile daha hızlı çalışacağını düşünüyorum.

senin sistem sorunun yok tabi demo da çıkmadı hala,artık çıksın şu demo

• ahhh ahhh bide çıksada oynasak
  • Millet EA most Wanted ın sitesini yeniledi baya da iyi olmuş. Girin bi göz atın derim. Sitede bolca flash kullanmış. Her taraftan bişeler yükleniyor
  • ya bende 512 mb ram var ve 256 mb fx 5500 ekran kartı var.sizce nasıl...işe yarar mı?lütfen cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkankylie

ya bende 512 mb ram var ve 256 mb fx 5500 ekran kartı var.sizce nasıl...işe yarar mı?lütfen cevaplarsanız sevinirim

ya soruma cevap verin lütfen
  • ya undergroun2'De 3. kez oyun bitirmek üzereyim.yeter artık ya
  • o bişemi ben 7 kere u2de 3 kerede u1de bitirdim ama u2nin ikisi %50den baslama ayrıca düşük detay oynarsın bence işlemcin nedir ? ? ?
  • Tabi ki çalışır.

quote:

ya bende 512 mb ram var ve 256 mb fx 5500 ekran kartı var.sizce nasıl...işe yarar mı?lütfen cevaplarsanız sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: armagaan

o bişemi ben 7 kere u2de 3 kerede u1de bitirdim ama u2nin ikisi %50den baslama ayrıca düşük detay oynarsın bence işlemcin nedir ? ? ?

işlemcim pentium 4 2.8 .çok merak ettim şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozanunal

Tabi ki çalışır.

quote:

yani kaliteli bir şekilde oynarım değil mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: invade

EA games bu sefer PERFECT çekecek Walla

+1
  • oyun ss lere bakılırsa harika olacaga benziyor özellikle polisten kaçmak acayip zevkli olacak

polis maca dur ben yapmadım
    hadi lan a.q. takmışsın 6. vitese 300 basıon görmedik ssanma yakalayana kadar canımız çıktı
    (bunu yemedi peki o zamn)ben kader kurbanıyım

• quote:

Orjinalden alıntı: serkankylie

quote:

o bişemi ben 7 kere u2de 3 kerede u1de bitirdim ama u2nin ikisi %50den baslama ayrıca düşük detay oynarsın bence işlemcin nedir ? ? ?

işlemcim pentium 4 2.8 .çok merak ettim şimdi

soruma cevap vermediniz ya.
  • ya arkadaslar bu oyunun demosu ne zaman cıkıcak ? ? ?
  • quote:

ya arkadaslar bu oyunun demosu ne zaman cıkıcak ? ? ?

bu konu bana uzak ama en kötüsü 16 kasımı beklemek
  • mazda rx8 çok süper bir araba.bu arada audı tt ile 360 nissan 240 sx ile 354 ve mazda rx 8 ile 358 yaptım ve ben de gözlerime inanamadım...yani undergroun2 den bahsediyorum
  • Ben RX-8 ile Airport Freeway Drag yolunda 379Km/h hız yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaTaDoR

Ben RX-8 ile Airport Freeway Drag yolunda 379Km/h hız yaptım

aynı yolun otobanında özel geliştirilmiş aşırı hormonlu mustang arabamla 389 km sürate ulaştığımı hatırlıyorum tabi ardından bindirdiğim posta arabasını saymazsak
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.