Şimdi Ara

Need For Speed Pro Street ÇIKTI !!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
1.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: 35burak

Arkadaşlar NFS çıktı ve fiyat ; 49,90 $ Asia versiyon
    24 saat içinde hemen kargo demişler.

Nefis fiyatmış dostum, sağ ol haberdar ettiğin için.
  • oyun Feza Elektronikte satışa sunulmustur...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MegriM

quote:

Orjinalden alıntı: 35burak

Arkadaşlar NFS çıktı ve fiyat ; 49,90 $ Asia versiyon
    24 saat içinde hemen kargo demişler.

Nefis fiyatmış dostum, sağ ol haberdar ettiğin için.

Rica ederim,siz sağolun.
  • maşallah görüntülere bakıyorum da dehşet SS ler vermişsiniz elinize sağlık
  • Oyun, İgn den 6.8, Gamespottan ise 7.0 aldı...Son karar sizin
  • bişi sorcam PS2 versiyonu ile PS3 versiyonu arasında grafik hariç bi fark varmı acaba.. bende ps3 yokta :..(

maplar eksikmi..arabalar filan.. bilen varmı acaba..
  • grafik haricinde ps2 versiyonu diğer versiyonlar ile aynı..ama bazı birkac yol ve araba haricinde....
  • Dandirik oyun at çöpe gitsin.Ps3'te bu oyuna para vermeyin daha iyi alternatiflere yönelin derim.Cidden paranıza yazık olur.Buna vereceğiniz parayı Uncharted'a,Assassin's Creed'e verin değsin.Ea herzamanki gibi para için sıradan bi oyun yapmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alex_webster -- 17 Kasım 2007; 18:52:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

grafik haricinde ps2 versiyonu diğer versiyonlar ile aynı..ama bazı birkac yol ve araba haricinde....

bak buna üzüldüm.. ama PS3 52.99 PS2 $28.95 buna sevindim.. ( ebay)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanerergul -- 17 Kasım 2007; 18:54:57 >
  • selam arkadaslar ben konsolu dun aldım bugun sabah demo oyun ındıreyım dedım beceremedım yardım edersenız cok sevınırım.mesela pro street',n demosunu nasıl ındırecegım...sımdıden tesekkurler
  • Benden 5 kurus calismaz artik NFS serilerine, underground gibisi cikmadi zaten bi daha, cikmazda
  • şurda bi yardım ıstedık gelen cevaba bakın :S :(
  • 5-6 saat sonra Xbox360 versiyonunu oynamış olucam.
  • most wanted a devam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ekinoxy

most wanted a devam...

Evet aynen most wantede devam...
  • Underground 2yi hiç oynamamıştım ps2 de..Bari ona devam edeyim..EA , Fifadaki patlamayı, bu oyunda yapamadı....
  • Arkadaşlar oyuna kötü demek insafsızlık olur, belki diğerleri kadar ses getiremedi desek daha uygun... Xbox360 ile ps2 versiyonu ikisini de denedim bu arada soran arkadaş için, dağlar kadar fark var tabi grafiklerde... Ama PS2de de gene idare eder... Ps3 için ise xboxta kolayca ve nerdeyse sıfır paraya oynamak varken tabi ki alınmaz bu oyun, ama gene de deyim oyunun review puanlarına hiç takılmayın sadece kendiniz değerlendirin derim, dediğim gibi oyun kötü falan asla değil, nfs sevenler gene beğenecek.
  • valla bundan daha güzel oyunlar sırada bekliyo pc de denedim hiç sevmedim bir tek cezbedici yanı hasar modellemesi...
  • valla çokta kötü değil..nfs severler için idare eder..
  • Oyundan birşey beklemeyin derim öyle ahım şahım birşey değil sadece zaman öldürmek için oynanır o kadar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.